Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Buna, as vrea sa cumpar un ceas de la aceasta persoana.
Il stie cineva? http://ceasuridemana.ro/utilizator/robertel.html
Mulțumesc
Il stie cineva? http://ceasuridemana.ro/utilizator/robertel.html
Mulțumesc
-
emanuelcrina
Nu-l recomand.
Neserios si mincinos.
Neserios si mincinos.
Ok...multam de feedback.
-
valentin1234
Nu stiu daca mai au nevoie, da io zic, ca n-o fi bai:
Recomand cu mare placere, caldura, simpatie si fara rezerve pe colegul freeforsound! Multumesc!
Pe ate14 il recomand cu drag si bucurie
! Multumesc!
Recomand cu mare placere, caldura, simpatie si fara rezerve pe colegul freeforsound! Multumesc!
Pe ate14 il recomand cu drag si bucurie
-
freeforsound
Multumesc Valentin, pentru elogii meriti un whisky... canadian!
Si eu recomand colegul valentin1234, fara rezerve.
Si eu recomand colegul valentin1234, fara rezerve.
Multumesc, Valentin! Evident ca sentimentul este absolut reciproc.
-
Alexvintage
Recomand pe colegul cataradoi. Un contact cat se poate de placut.
-
PricoMigdala
Nu c-ar fi fost nevoie de aceasta mentiune, dar recomand pe colegul Achraf.
Multumesc!PricoMigdala scrie:Nu c-ar fi fost nevoie de aceasta mentiune, dar recomand pe colegul Achraf.
Viceversa este la fel de valabila!
Abia astept sa ne reintalnim!
- controller
Îl recomand pe colegul polbr, onest și serios.
A fost o plăcere contactul cu el.
Multumesc, asemenea.controller scrie:Îl recomand pe colegul polbr, onest și serios.
Data viitoare, cu aceeasi placere.
Multumesc Lady Gaga pentru generozitate si promptitudine ! 
Il recomand pe colegul alinbuza.
Totul a decurs ca la carte.
Totul a decurs ca la carte.
Il recomand pe colegul polbr (dl. Paul Brad). Tranzactia a fost incheiata repede si fara probleme. Multumesc inca o data.
Buna seara,
Doresc sa semnalez o experienta neplacuta de pe ceasuridemana.ro. Vad un ceas NOS Kano Bauhaus, sun vanzatorul, pretul era negociabil (700RON), discutam si ne intelegem la un pret propus de dumnealui (550 RON). Ramane sa il trimita imediat pe curier. Pe seara primesc mesaj: "nu mai trimit ceasul. stiu ca parolul e parol, dar interesul poarta fesul si l-am vandut la pretul pe care mi-l doream". Am ramas cu un gust amar si scarbit de faptul ca parolul unora valoreaza 100 RON cat era diferenta negociata si pe care probabil a primit-o de la celalalt client. Vanzatorul sebastian39uk din Botosani.
Nu recomand nici dusmanilor.
Numai bine,
Dan.
===============================================================================
Update: si-a cerut omul scuze si mi-a propus o bucata din acelasi model doua saptamani mai tarziu. In cele din urma a ajuns ceasul in regula.
Doresc sa semnalez o experienta neplacuta de pe ceasuridemana.ro. Vad un ceas NOS Kano Bauhaus, sun vanzatorul, pretul era negociabil (700RON), discutam si ne intelegem la un pret propus de dumnealui (550 RON). Ramane sa il trimita imediat pe curier. Pe seara primesc mesaj: "nu mai trimit ceasul. stiu ca parolul e parol, dar interesul poarta fesul si l-am vandut la pretul pe care mi-l doream". Am ramas cu un gust amar si scarbit de faptul ca parolul unora valoreaza 100 RON cat era diferenta negociata si pe care probabil a primit-o de la celalalt client. Vanzatorul sebastian39uk din Botosani.
Nu recomand nici dusmanilor.
Numai bine,
Dan.
===============================================================================
Update: si-a cerut omul scuze si mi-a propus o bucata din acelasi model doua saptamani mai tarziu. In cele din urma a ajuns ceasul in regula.
Ultima oară modificat 13 Feb 2017, 17:14 de către Veka, modificat 1 dată în total.