Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
- calin gabi
Re: Heroes and villains
Se mai intampla, daca nu ai platit avans nu e o problema, oferta cea mai buna primeaza mereu, e greu in ziua de azi, am intalnit frecvent genul asta de vanzatori.
Buna seara,
Astfel de situatii sunt extrem de comune, sa nu va mire acest lucru...E plin de astfel de oameni...Chiar si eu am patit-o, desi de multe ori ofeream pretul cerut de vanzator
Discuti initial cu vanzatorul, care te pune sa astepti cateva zile, timp in care asteapta si alte oferte, iar daca se iveste una, poezia suna cam asa: "Sa stii ca am o oferta de X lei, daca imi dai mai mult, ti-l dau tie"
Succes pe viitor!
P.S.: Eu am patit-o si cu avansul dat unui individ de pe cdm. Am acceptat sa-i virez un avans in cont ca sa-mi pastreze ceasul,iar dupa doua zile mi-a spus ca a scapat ceasul pe jos si ca imi returneaza banii,normal, dupa 1 saptamana. Apoi am vazut ceasul dupa o perioada pus la vanzare, la pret mai mare, tot pe cdm
Astfel de situatii sunt extrem de comune, sa nu va mire acest lucru...E plin de astfel de oameni...Chiar si eu am patit-o, desi de multe ori ofeream pretul cerut de vanzator
Succes pe viitor!
P.S.: Eu am patit-o si cu avansul dat unui individ de pe cdm. Am acceptat sa-i virez un avans in cont ca sa-mi pastreze ceasul,iar dupa doua zile mi-a spus ca a scapat ceasul pe jos si ca imi returneaza banii,normal, dupa 1 saptamana. Apoi am vazut ceasul dupa o perioada pus la vanzare, la pret mai mare, tot pe cdm
Eram dispus sa platesc pretul propus deoarece ma interesa piesa, insa vanzatorul spunea ca este negociabil si pana la urma am acceptat un pret propus de el. Oricum, neplacuta experienta, dar macar nu am pierdut ceva avans.
-
sharedmemory
Mie mi s-a intamplat chiar acest forum ceva asemanator.
Nu dezgrop mortii.
Vorbim la telefon, ne intelegem. Cand vine ziua de pus la posta, se razgandeste...
Nu dezgrop mortii.
Vorbim la telefon, ne intelegem. Cand vine ziua de pus la posta, se razgandeste...
- gherghin nicolae
- Moderator
Eu am comandat un ceas de pe OLX.
Un Seiko Map Meter cu un anume defect. Aveam piesa si il reparam (o inlocuiam ) usor.
Trimit adresa mea, nume ...tot si discut cu vinzatorul si la telefon, vinzator care-mi explica ce si cum despre defectiunea ceasului.
Nu negociez absolut deloc pretul, deci sint de acord sa platesc suma solicitata.
...La scurt timp il vad aici pe forum...cu solicitarea piesei respective.
Ce sa mai zici ?
Caractere dom' le !
P.S.
Nu are rost sa scriu cine si chestii din astea, in fond n-am pierdut nimic.
Domnii insa...
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =2&t=33653
Un Seiko Map Meter cu un anume defect. Aveam piesa si il reparam (o inlocuiam ) usor.
Trimit adresa mea, nume ...tot si discut cu vinzatorul si la telefon, vinzator care-mi explica ce si cum despre defectiunea ceasului.
Nu negociez absolut deloc pretul, deci sint de acord sa platesc suma solicitata.
...La scurt timp il vad aici pe forum...cu solicitarea piesei respective.
Ce sa mai zici ?
Caractere dom' le !
P.S.
Nu are rost sa scriu cine si chestii din astea, in fond n-am pierdut nimic.
Domnii insa...
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =2&t=33653
- controller
Îl recomand cu căldură și prietenie pe colegul nostru Verzone.
Un tip de mare caracter, jos pălăria!
Un tip de mare caracter, jos pălăria!
Multumesc mult.
Il recomand si eu cu toata increderea pe colegul nostru, Controller. O tranzactie impecabila cu un om de mare caracter!
Il recomand si eu cu toata increderea pe colegul nostru, Controller. O tranzactie impecabila cu un om de mare caracter!
Recomand 100% Stylus.
Tranzactie impecabila, incredere maxima.
Tranzactie impecabila, incredere maxima.
Il recomand cu mare placere pe colegul ate14! Serios, hotarat si corect!
Multumesc si numai bine!
Multumesc si numai bine!
-
marian_sro
Mi-am luat si eu o teapa pe olx. Am primit cabluri in loc de un ceas
Teparul: szilagy sandor str. Lacului nr.5 satu mare. Id-ul pe olx este Arni
Teparul: szilagy sandor str. Lacului nr.5 satu mare. Id-ul pe olx este Arni
- satiriadis
A fost damage serios?
-
marian_sro
160 lei.nu foarte serios.am avut o presimtire dar am spus sa risc.
Oricum am depus plangere la politie pt inselaciune.macar poate sa mai raresc teparii
Oricum am depus plangere la politie pt inselaciune.macar poate sa mai raresc teparii
B&B vanzator de ceasuri . Nu recomand.
Neserios, mincinos etc.
Vinde ceasuri in punga.
Neserios, mincinos etc.
Vinde ceasuri in punga.
Il recomand cu placere si incredere pe colegul dorin 69.
Pentru promptitudine si seriozitate, va multumesc.
Pentru promptitudine si seriozitate, va multumesc.
Multumesc mult.Recomand si eu colegul alexbucur,foarte serios.