Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
sorinovidiuvantu,un partener agreabil de discutie,dar probabil prea tanar ptr.a intelege ca inseamna cuvantul dat.Sanse de reabilitare exista,poate a avut nevoie de bani mai repede si a ales o varianta mai rapida.Totusi un mic minus exista,ceasul oricum e la altcineva.
-
sorinovidiuvantu
[quote="grig"]Am rugamintea catre moderatori ca acest topic, daca e considerat interesant, sa fie facut "sticky":
Pentru ca multi dintre noi cumparam de pe internet, Ebay sau dealeri care au site-uri proprii, as dori sa mentionam, in mod special experientele [b]negative[/b], vizavi de acestia: ceasuri modificate, imagini retusate, expedieri cu intirziere si la tarife exorbitante, etc, ati prins ideea. Mi se pare ok sa tinem "doar pentru noi" sursele cu ceasuri bune si preturi ok, insa haideti sa impartasim "experientele neplacute" (citeste "tzepe") pe care le-am avut.
Pe linga denumirea site-ului cred car trebui mentionate, in citeva cuvinte, si motivele experientei neplacute.
PS: titlul e inspirat de pe forumul http://www.tz-uk.com[/quote]
Pentru ca multi dintre noi cumparam de pe internet, Ebay sau dealeri care au site-uri proprii, as dori sa mentionam, in mod special experientele [b]negative[/b], vizavi de acestia: ceasuri modificate, imagini retusate, expedieri cu intirziere si la tarife exorbitante, etc, ati prins ideea. Mi se pare ok sa tinem "doar pentru noi" sursele cu ceasuri bune si preturi ok, insa haideti sa impartasim "experientele neplacute" (citeste "tzepe") pe care le-am avut.
Pe linga denumirea site-ului cred car trebui mentionate, in citeva cuvinte, si motivele experientei neplacute.
PS: titlul e inspirat de pe forumul http://www.tz-uk.com[/quote]
O poveste "made in Romania" : am cumparat in 2009 un ceas automatic de la ceasurigermane.
Pentru ca imi lua avans 1 minut la 24h, m-am gandit sa il duc la reglat (ceasul fiind inca in garantie). Am trimis un mail celor de la ceasurigermane, ca sa imi spuna unde ma duc sa-mi rezolv problema - nu au raspuns.
Dupa ce am sunat vreo 2 zile la ei, intr-un final am reusit sa vorbesc cu un domn, car mi-a dat adresa unui ceasornicar de pe Calea Mosilor, la care m-am dus cu ceasul. Frumos a fost ca odata ajuns acolo, am aflat ca de fapt el e un colaborator cu cei de la ceasurigermane, care primeste la reparat ceasurile vandute de ei, dar nu pe sistemul de service, adica faptul ca ceasul meu era in garantie nu l-a impresionat cu nimic.
Concluzie: dupa ce ca sunt greu de gasit/contactat, astia de la ceasurigermane te trimit si aiurea, cand ai o problema, neavand un contract de service cu vreun ceasornicar specializat.
Acuma, ceasul meu e doar vreo 1200 Ron, dar daca imi luam vreun Sinn sau vreun Nomos de 10 ori mai scump si ajungeam la taraba ceasornicarului agreat (ca efectiv era o masuta cu cateva scule, intr-o locatie in care mai era si un amanet si un magazin de bijuterii) si ala imi zicea ca il doare undeva de garantia respectivului Sinn - cum era? :-(
Pentru ca imi lua avans 1 minut la 24h, m-am gandit sa il duc la reglat (ceasul fiind inca in garantie). Am trimis un mail celor de la ceasurigermane, ca sa imi spuna unde ma duc sa-mi rezolv problema - nu au raspuns.
Dupa ce am sunat vreo 2 zile la ei, intr-un final am reusit sa vorbesc cu un domn, car mi-a dat adresa unui ceasornicar de pe Calea Mosilor, la care m-am dus cu ceasul. Frumos a fost ca odata ajuns acolo, am aflat ca de fapt el e un colaborator cu cei de la ceasurigermane, care primeste la reparat ceasurile vandute de ei, dar nu pe sistemul de service, adica faptul ca ceasul meu era in garantie nu l-a impresionat cu nimic.
Concluzie: dupa ce ca sunt greu de gasit/contactat, astia de la ceasurigermane te trimit si aiurea, cand ai o problema, neavand un contract de service cu vreun ceasornicar specializat.
Acuma, ceasul meu e doar vreo 1200 Ron, dar daca imi luam vreun Sinn sau vreun Nomos de 10 ori mai scump si ajungeam la taraba ceasornicarului agreat (ca efectiv era o masuta cu cateva scule, intr-o locatie in care mai era si un amanet si un magazin de bijuterii) si ala imi zicea ca il doare undeva de garantia respectivului Sinn - cum era? :-(
- AC NineFingers
- Moderator
Excelenta poveste tipica pentru spatiul romanesc in care traim... ! De accea am optat mereu pentru piesele vechi cu sonoritate care desi cumparate second hand iti ofera aceleasi oportunitati de revizie si reglare ca si braduri mult , chiar prea mult umflate carora nu am placerea sa le dau nume. Culmea e ca anumite piese vechi care se pot cumpra si de aici de pe ceasornicar merg mai precis si au un aer mult mai "adevarat" decat branduri noi aparute de te miri unde ...si la preturi zic eu mult mai bune. Sa ne intelegem si voi exeplifica parabolic : Nu orice pereche de pantofi noi iti garanteaza confortul desi au costat cat leafa pe o luna aunui medic stagiar .... E foarte posibil ca d`l Jeffrey Franks sa fi fost pus in postura de a se simti mai bine in pantofii cu gauri in talpi ! Aviz amatorilor care alearga dupa ceasuri care arata super bine si care costa sume cu multe zerouri !
-
impala2328
colaborare foarte buna cu colegul bufon,piesa luata de la el absolut impecabila,ambalata foarte bine !
recomand !
recomand !
am cumparat GUESS ul de dama de la stef29.vanzatorul a fost foarte corect.mi-a prezentat toate zgarieturile trimitandu-mi poze pt fiecare in parte. ceasul este superb , arata mai bine in realitate, iar vanzatorul este o persoana corecta.
multumesc si il recomand cu placere.
multumesc si il recomand cu placere.
Recomand un om de incredere : bridgestone. Am vorbit, a trimis, am platit, totul s-a intamplat foarte rapid si precis. Sper sa mai am "targuri" cu acest om.
Atentie la "vanzatorul" Mihai P
Acest "coleg " activ pe ceasuri de mana ro vinde falsuri si induce in eroare cumparatorul prin "prezentare mincinoasa".
Cumparand va asumati riscul.
Brietling ??
http://ceasuridemana.ro/breitling-crono ... 76017.html
Dupa ce a fost informat ca Audemars Freres nu au legatura cu Audemars Piquet dansul a pus la vanzare un ceas
Audemars Freres ca fiind Audemars Piquet:
http://ceasuridemana.ro/audemars-freres_a83240.html
sunt totusi bani munciti.
Acest "coleg " activ pe ceasuri de mana ro vinde falsuri si induce in eroare cumparatorul prin "prezentare mincinoasa".
Cumparand va asumati riscul.
Brietling ??
http://ceasuridemana.ro/breitling-crono ... 76017.html
Dupa ce a fost informat ca Audemars Freres nu au legatura cu Audemars Piquet dansul a pus la vanzare un ceas
Audemars Freres ca fiind Audemars Piquet:
http://ceasuridemana.ro/audemars-freres_a83240.html
sunt totusi bani munciti.
Titlul acestui topic este reprezentativ.
S-a semnalat un fals,este ok,discutia se termina aici,este vindut pe un alt site.
In rest..ca nu ma pot abtine
,apropos de vorbit prin alte parti...amintiti-va cam cum am fost eu facut pe decedatul WR200!In toate felurile!Dar fiecare este liber sa scrie ce doreste,mai ales pe net-din pacate!Cine a citit,a tras ce concluzie a dorit,fie a crezut ce scrie-si sunt unii care au crezut-fie nu au crezut,si s-au interesat mai mult despre persoanele in cauza ajungind la propria concluzie pro sau contra.
Suntem Romani,balacareala ne sta in caracter,spre marele meu regret!
Mai departe...ramaneti on-topic,fara comentarii suplimentare.
S-a semnalat un fals,este ok,discutia se termina aici,este vindut pe un alt site.
In rest..ca nu ma pot abtine
Suntem Romani,balacareala ne sta in caracter,spre marele meu regret!
Mai departe...ramaneti on-topic,fara comentarii suplimentare.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Recomand userul Radu Stefan Florin, "mester" de curele
Am comandat o curea ceas dama, si una bucata sotie multumita...is priceless :)
Comunicare, materiale folosite, realizare... exemplare
Multumesc
Am comandat o curea ceas dama, si una bucata sotie multumita...is priceless :)
Comunicare, materiale folosite, realizare... exemplare
Multumesc
Am fost anuntat de cei cativa prieteni pe care ii am pe acest forum de faptul ca am fost implicat, fara participarea sau voia mea, intr-un conflict intre catica useri.
Din pacate contul meu cu userul "pepex" este bolcat de ceva timp si nu am avut alta solutie decat sa creez un nou user.
Astfel nu am prins discutia decat din relatarile celor care m-au anuntat si ce a ramas in cache de google.
Am rugamintea - si nu stiu unde sa postez in alta parte - sa nu mai fiu implicat in discuii care nu ma privesc.
Totodata ii rog pe cei cu care nu ma cunosc sau pe care i-am vazut ocazional sa se abtina sa faca orice comentariu referitor la persoana mea.
Cei care mi-au vandut ceasuri franken ca fiind bune sau au incercat asta ar fi ideal sa evite sa foloseasca numele meu, atat timp cat dau dovada de decenta si nu le fac publicitate negativa ar trebui sa faca la fel.
Pentru oricine altcineva care ar o problema cu mine, recomand PM si nu mai poluam forumul.
Multumesc anticipat.
Din pacate contul meu cu userul "pepex" este bolcat de ceva timp si nu am avut alta solutie decat sa creez un nou user.
Astfel nu am prins discutia decat din relatarile celor care m-au anuntat si ce a ramas in cache de google.
Am rugamintea - si nu stiu unde sa postez in alta parte - sa nu mai fiu implicat in discuii care nu ma privesc.
Totodata ii rog pe cei cu care nu ma cunosc sau pe care i-am vazut ocazional sa se abtina sa faca orice comentariu referitor la persoana mea.
Cei care mi-au vandut ceasuri franken ca fiind bune sau au incercat asta ar fi ideal sa evite sa foloseasca numele meu, atat timp cat dau dovada de decenta si nu le fac publicitate negativa ar trebui sa faca la fel.
Pentru oricine altcineva care ar o problema cu mine, recomand PM si nu mai poluam forumul.
Multumesc anticipat.
Si ca sa fiu on topic recomand userul zaytsuca si userul barbucata.
Absolut ireprosabili.
Absolut ireprosabili.
Prima tranzactie mijlocita de ceasornicar.ro : Amabilitate si profesionalism de la stef29.
Zaytsuca nu mai are nevoie de recomandari, dar ii recomand la randul meu pe [i]pepex[/i] si pe [i]rEbel49[/i]. Jos palaria, domnilor!
Era sa-l uit pe iEdi, cel care mi-a vandut primul meu ceas de aur si care m-a adus pe acest forum!
Edi - oriunde te-ai afla, sper ca esti bine si te invit la un Guiness!
Ar mai fi multi, cum ar fi [i]spritzane[/i]:-) [da! [i]spritzane[/i]!], controller, bridgestone, gherghin nicolae, zumzum (!) si multi altii cu care nu am facut "afaceri" dar a fost o placere sa-i intalnesc. Multam celor care intretin aici o atmosfera de calitate (cand, e, cand nu e ... ca-n viata!), multam draga comunitate de pasionati, multam ceasorincar.ro!
Era sa-l uit pe iEdi, cel care mi-a vandut primul meu ceas de aur si care m-a adus pe acest forum!
Edi - oriunde te-ai afla, sper ca esti bine si te invit la un Guiness!
Ar mai fi multi, cum ar fi [i]spritzane[/i]:-) [da! [i]spritzane[/i]!], controller, bridgestone, gherghin nicolae, zumzum (!) si multi altii cu care nu am facut "afaceri" dar a fost o placere sa-i intalnesc. Multam celor care intretin aici o atmosfera de calitate (cand, e, cand nu e ... ca-n viata!), multam draga comunitate de pasionati, multam ceasorincar.ro!
Discutie, in persoana, placuta si instructiva pentru mine (incepator in ale ceasurilor) si, mai ales, o tranzactie de care sunt foarte multumit. Nota maxima pentru colegul de forum sicone.