Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
catalin.v

Re: Heroes and villains

Mesaj de catalin.v »

Eris, tu pe acest forum esti in principiu doar un vanzator de ceasuri, Bogdan are un alt statut (imi doresc sa nu fii jignit de cele spuse, nu am nimic cu tine, dimpotriva, la un moment dat ma gandeam sa cumpar de la tine un Molnija de mana, stiindu-te om serios), dar asa cum mi-am terminat fraza din paranteza, Zaytsuca este un om serios la randul lui iar contributia lui pe acest forum fata de a ta este alta, fara sa fie vreun cuvant cu nuante beligerante...
Eu l-am cunoscut pe Bogdan, mi-am strans mana cu el, am baut, ne-am cunoscut...de ce m-ai invinui daca am propus sa "platesc din banii mei" onoarea unui om, care stiu ca nu este in stare de asemenea gest?!
De ce trebuie sa fim milostivi doar cu saracii? de ce nu putem sa aratam prin fapte, nu doar prin vorbe atasamentul si increderea fata de cineva?
Daca te-as fi cunoscut si pe tine si mi-ai fi castigat respectul, poate aveam aceeasi atitudine daca erai in cazul sau...

Repet o intrebare: de ce as da bani doar pentru saracie?! nu pot da bani si pentru reputatia cuiva in semn de respect?!
Nu vreau sa te jignesc, insist chiar, dar Bogdan, ca si Saphire (un exemplu aleator ce-mi vine in minte si pentru care cer scuze celor nominalizati) nu este un simplu "geambas" de ceasuri.
eris

Mesaj de eris »

catalin.v scrie:Eris, tu pe acest forum esti in principiu doar un vanzator de ceasuri, Bogdan are un alt statut (imi doresc sa nu fii jignit de cele spuse, nu am nimic cu tine, dimpotriva, la un moment dat ma gandeam sa cumpar de la tine un Molnija de mana, stiindu-te om serios), dar asa cum mi-am terminat fraza din paranteza, Zaytsuca este un om serios la randul lui iar contributia lui pe acest forum fata de a ta este alta, fara sa fie vreun cuvant cu nuante beligerante...
Eu l-am cunoscut pe Bogdan, mi-am strans mana cu el, am baut, ne-am cunoscut...de ce m-ai invinui daca am propus sa "platesc din banii mei" onoarea unui om, care stiu ca nu este in stare de asemenea gest?!
De ce trebuie sa fim milostivi doar cu saracii? de ce nu putem sa aratam prin fapte, nu doar prin vorbe atasamentul si increderea fata de cineva?
Daca te-as fi cunoscut si pe tine si mi-ai fi castigat respectul, poate aveam aceeasi atitudine daca erai in cazul sau...

Repet o intrebare: de ce as da bani doar pentru saracie?! nu pot da bani si pentru reputatia cuiva in semn de respect?!
Nu vreau sa te jignesc, insist chiar, dar Bogdan, ca si Saphire (un exemplu aleator ce-mi vine in minte si pentru care cer scuze celor nominalizati) nu este un simplu "geambas" de ceasuri.
NU sant nici macar vanzator/Samsar/Geambas de ceasuri pe site ceasornicar, sant un simplu user si Atat !
NU e problema Mea ce vroiai sa faci, NU ma intereseaza parerea ta personala despre x, y, w, despre mine Personal, etc, etc, NU ma intereseaza nici parerea Ta despre cui vrei sa faci donatii, Nici NU am nevoie sa iti castig Respectul !!!!!
NU imi impui mie ce si cui sa dau sau sa fac, nici pe forum nici chiar daca ne intalnim fata in fata ce sa fac eu cu banii mei !!!!
Nici grija Saracilor NU o port eu, iar tonul meu a fost foarte clar deoarece ma revolta aceasta solidaritate Incorecta fata de un cumparator pagubit !!!!

Asta e realitatea !

Daca eram in locul lui z.........a, despagubeam 100 % clientul, ori cu banii ori cu alt ceas, deoarece imi incasasem toata suma pe un ceas + tp, asa procedeaza un Negustor, scz, un geambas/samsar ca mine !!!!!!!!!

Hai Bafta la ridicat in Slavi pe z..........a cu care ai baut si bla, bla, bla, poate deschizi un topic unde povestesti realizarile lui z.....a versus Nerealizarile lui eris pe site ceasornicar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS :
eu NU am voie sa imi exprim parerea numai aplaudacii au voie ????
Astept altul sa sara cu postarile impotriva mea...........
Ultima oară modificat 18 Dec 2011, 23:25 de către eris, modificat 1 dată în total.
eris

Mesaj de eris »

a
Ultima oară modificat 18 Dec 2011, 23:22 de către eris, modificat 1 dată în total.
roxana

Mesaj de roxana »

zaytsuca scrie:Multumesc tuturor pentru suportul si increderea aratata, multumesc pentru telefoanele de incurajare. Mihai.p multumesc si tie.
Solutia e una buna, el o sa aiba ceasul dorit iar eu o sa vand si ceasul care il mai am. Profitul chiar nu conteaza daca in urma tranzactiei cineva ramane cu gust amar. Si destinatarul celuilalt colet va primi un ceas identic cu cel disparut. In urma acestor despagubiri voi ramane doar cu cateva zeci de lei in minus dar voi avea inca 2 clienti multumiti. (sau aproape multumiti...)

Sarbatorile sunt pentru toti, nu doar pentru unii deci toti trebuie sa fie bucurosi:) iar banii sunt doar ceva trecator...

Astept raspuns din partea Roxanei cand va primi ceasul.
Salutare!
@zaytsuca : intrucat pentru acest nou ceas banii vor fi transferati din contul prietenului meu te rog sa trimiti coletul pe numele lui conform propunerii facute de el mai sus : "La randul meu va propun sa procedam in felul urmator: va transfer luni dimineata banii in cont iar Dvs transmiteti ceasul prin orice curier considerati de cuviinta, cu posibilitatea de deschidere a coletului la destinatie de fata cu curierul (din ce am inteles trebuie mentiuni specifice de la expeditor in legatura cu acest aspect)."

Iti va adresa un mesaj privat pe acest forum pentru a finaliza cu succes tranzactia.

Multumesc si o seara buna va doresc tuturor!
Roxana
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

eris scrie: ... si a pierdut cativa zeci de ron.......... in mod normal trebuia procedat Clar stiti foarte bine cum.......... acum mai veniti si cu idei de donatii , hai sa radem, ca sa nu spun altceva.........
acest site nu este un site specializat pe vanzari, nu este nici e-bay, nici okazii ... este un forum, este in final un club virtual.
Nu, eu nu stiu cum trebuia procedat: aici este un forum si nu un site specializat pe vanzari-cumparari; daca tot vorbim atat, nu crezi ca in egala masura si cumparatorul poate fi "pierzator pe acelasi numar de actiuni" ca si vanzatorul?
Nu ti-am impus sa dai nici un ban! eu am propus ceva, cei ce vor sa o faca vor proceda in consecinta, nu te intereseaza aspectul, nu te baga! ce treaba ai tu in asta?
kazzaciov

Mesaj de kazzaciov »

Buf0n scrie:Sincer asa e firesc. Cand faci afaceri de mai multe sute de dolari din care profitul tau a fost unul indestulator iti asumi partial aceasta situatie desi nu e vina ta !... pentru simplu motiv ca afacerile merita sa se ruleze in continuare.Pierderea pare mare pentru speta sa si pentru cumparatorul ceasului.Pentru vanzator este o diminuare a profitului pe acest an dar va castiga in ochii nostri un plus de incredere daca mai era nevoie.Nutrim speranta ca perversul cu mana lipicioasa si nas bagacios si probabil cu gauri in tenisii de 12,5 lei sa cada cu dosu`ntr`o teapa mai mica nu una neaparat atat de mare ca a lui Vlad Dracul.
kazzaciov scrie:Pt dl Buf0n: cu siguranta nu va mai aparea nicio alta situatie de acest gen, ma voi asigura temeinic de acest lucru; deci puteti taia de pe lista faza cu "ocolitul".
Primesc si multumiri in PM sau macar jumatati de multumiri si insist sa "ocoliti" d`voastra ceasornicar.ro in calitate de cumparator.Va recomand cu caldura http://www.okazii.ro ( e reclama bah !! ) acolo veti primi in colet 2 randuri de sigurante la doar jumatate de pret ! Traiesc cu speranta ca majoritatea userilor de pe acest forum cu vechime mai mare de 1 an si cu contributii substantiale cam peste toate rubricile forumului cu palmares deosebit in vanzarea ceasurilor sunt in mare parte onesti .... cam 99.9(9)% din ei ! Dovada sta si exceptionala rezolvare de care se va bucura acest caz !

zaytsuca ai toata consideratia mea pentru gest ! Sincer eu nu as fi putut sa fac asta !

Da, aveti dreptate in ceea ce ati afirmat la inceputul acestui post si va multumesc pe aceasta cale, mai putin pt remarcile putin tendentioase.

Imi pare sincer rau ca am creat toata aceasta avalansa de posturi; totul se putea rezolva foarte usor de la bun inceput cu doar un singur post de multumire pe acest topic din partea mea.

Daca tot doreste dl catalin.v sa stranga bani: va pot trimite si eu o cauza pt care incerc, alaturi de un coleg, sa strang bani la servici - este vorba de un orfelinat din Prahova care, in urma unui incediu de acum cateva zile a pierdut o cladire. De asemenea v-as ruga sa nu mai jigniti inutil oamenii, fiecare are dreptul la opinia lui.
eris

Mesaj de eris »

catalin.v scrie:
eris scrie: ... si a pierdut cativa zeci de ron.......... in mod normal trebuia procedat Clar stiti foarte bine cum.......... acum mai veniti si cu idei de donatii , hai sa radem, ca sa nu spun altceva.........
acest site nu este un site specializat pe vanzari, nu este nici e-bay, nici okazii ... este un forum, este in final un club virtual.
Nu, eu nu stiu cum trebuia procedat: aici este un forum si nu un site specializat pe vanzari-cumparari; daca tot vorbim atat, nu crezi ca in egala masura si cumparatorul poate fi "pierzator pe acelasi numar de actiuni" ca si vanzatorul?
Nu ti-am impus sa dai nici un ban! eu am propus ceva, cei ce vor sa o faca vor proceda in consecinta, nu te intereseaza aspectul, nu te baga! ce treaba ai tu in asta?
Traiti ar familia si tot Neamul, dar TU ce treaba ai sa te legi de mine ? Tu DE CE te bagi , doar pt ca ati baut impreuna ? sau ce drept ai sa pui etichete cu ce crezi tu ca sant eu pe acest site ? vezi postarea mea anterioara cum se procedeaza !
NU este pe acelasi palier vanzatorul si cumparatorul in acest caz deoarece protejatul vostru aka z..........a si a Incasdat banii INTEGRAL , iar cumparatorul a platit si ?
Ia NU te mai baga peste ceea ce postez eu.......
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Kazzaciov draga, unde crezi tu ca am jignit oameni?
Sa stii ca nu sunt filantrop, sunt un zgarcit si un coate-goale; faptul ca vreau sa sprijin un om pe care il cunosc si il apreciez nu face din mine un "mama-Leone" al napastuitilor; repet, eu stiu ca sunt un om de trei-parale, insa crede-ma ca Bogdan este mult peste mine in ceea ce priveste onestitatea si bunul-simt.
Nu, nu pot sa fac gesturi mari gratuite, insa adu-ti aminte ca ti-am oferit cu sinceritate o sticla de vin (ce dracu crezi tu ca as castiga eu din asta?), lucru inca valabil, daca cumva esti din Iasi.

Repet: n-am absolut nici-un interes sa tin partea lui Bogdan pentru ca n-am cumparat/ vandut nimic nici pe acest forum, nici pe altceva similar.
Tie nu-ti spune nimic faptul ca sunt oameni care sunt dispusi sa suporte pe banii lor onestitatea lui B.Z.?
Stiu ca nu te ajuta cu nimic, dar ia-o ca pe un fapt ...intre alti oameni.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Vin cu rugămintea să nu începeţi certuri pe seama mea. Şi nici colecte, vă mulţumesc pentru sprijin şi sper să vă pot demonstra că şi voi aveţi acelaşi respect din partea mea. Banii nu sunt problemă, 200 lei nu sunt o sumă mare dar eu dacă dadeam toţi banii înapoi mă simţeam ca un prost, mă simţeam înşelat şi furat. Nu contează de cine...contează cum mă simt eu. Acelaşi sentiment îl are, poate, destinatarul. De aceea soluţia aleasă mi se pare cea mai ok.

Deoarece rambursul nu a ajuns la mine (teoretic ar fi trebuit să fi ajuns) mâine mă duc la poştă şi întreb dacă nu cumva aceştia au fost blocaţi în urma reclamaţieiv de către PR. După asta situaţia se va rezolva aşa cum am zis. Dacă mai sunt nelămuriri PM-ul stă la dispoziţie.

Acum sincer vă zic, nu cred că cineva dădea toţi banii înapoi...zic asta pentru că am interacţionat cu zeci de oameni, am vândut peste 200 ceasuri în ultimul an şi ştiu cam cum reacţionează românii la pierderi financiare.

Ne vedem in februarie şi discutăm live dacă vreţi! :mrgreen:
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

Mahalagisme... ar trebui incheiat acest subiect! Ar trebui sa respectati acest forum pentru ca ati gasit atatea lucruri atat de frumoase si interesante, nu sa il umpleti cand nu este cazul cu "Traiti ar familia si tot Neamul, dar TU ce treaba ai sa te legi de mine ? Tu DE CE te bagi ". Astea sunt niste mizerii care ar trebui filtrate de catre moderatori. Mi-ar fi rusine de domnul Claudiu sa vorbesc in acest fel. Asta e, fiecare intelege cum vrea acest forum si actioneaza cum vrea, dar ar trebui sterse aceste mesaje care nu aduc absolut nimic.

Eu inchei ce am vrut sa spun si va doresc o seara buna !

Tav
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

zaytsuca scrie:Banii nu sunt problemă, 200 lei nu sunt o sumă mare
Stiu ca pentru tine nu sunt o suma mare, dar aici nu e vorba de bani, cum, nici tu nu intelegi? e vorba de increderea pe care o are lumea in tine, e ca si cum voi mi-ati trimite o suma de bani in cazul in care eu as avea un deces in familie (fereasca-Dumnezeu) sau alt eveniment neplacut. Este garantie bogdane, este incredere!
zaytsuca scrie: Ne vedem in februarie şi discutăm live dacă vreţi! :mrgreen:
Da, bine, da uite ca acum este un caz particular, si suntem in decembrie... pana in februarie se-'mpute porcu'.
P.S.: tare-as vrea sa vad cum ar fi sa cumpar eu un ceas de la cineva iar acel cineva sa nu primeasca nici-o para chioara, zicandu-i ca coletul continea caca de pisica... da, tare-as vrea!
kazzaciov

Mesaj de kazzaciov »

A cataloga pe cineva care si-a spus parerea drept un "simplu geambas" nu mi se pare deloc corect, oricum ati privi situatia (din punctul meu de vedere este si o jignire). Fiecare este liber sa-si exprime parerea, iar ulterior va fi combatuta in consecinta - se combat insa argumentele, nu persoana.

Repet, eu nu am acuzat pe nimeni, am afirmat insa ca seriozitatea merge atat la bine cat si la rau. Noi tocmai datorita feed-backului foarte bun de pe acest forum am ales sa cumparam de la dl Zait.

Va asigur pe aceasta cale ca, daca in urma demersului intreprins la posta/politie ne va fi inapoiat rambursul, ii vom plati dl Zait intreaga cval a ceasului nou (cel cu discount, ce urmeaza a fi expediat).

LE: greseli gramaticale (am avut o zi lunga:)
roxana

Mesaj de roxana »

Eu cred ca lucrurile au inceput sa se complice deja prea mult si asta se intampla doar pe baza unor presupuneri.
Pe mine nu m-a contactat nimeni pana acum (posta/politie), iar reclamatia la posta a fost inregistrata vineri la ora 21:21.

Haideti sa asteptam calmi aceasta rezolvare si, daca suntem primiti la Sighisoara :roll:, venim si noi cu cea mai mare placere sa ne povestim si despre altele.
eris

Mesaj de eris »

t_A_v007 scrie:Mahalagisme... ar trebui incheiat acest subiect! Ar trebui sa respectati acest forum pentru ca ati gasit atatea lucruri atat de frumoase si interesante, nu sa il umpleti cand nu este cazul cu "Traiti ar familia si tot Neamul, dar TU ce treaba ai sa te legi de mine ? Tu DE CE te bagi ". Astea sunt niste mizerii care ar trebui filtrate de catre moderatori. Mi-ar fi rusine de domnul Claudiu sa vorbesc in acest fel. Asta e, fiecare intelege cum vrea acest forum si actioneaza cum vrea, dar ar trebui sterse aceste mesaje care nu aduc absolut nimic.

Eu inchei ce am vrut sa spun si va doresc o seara buna !

Tav
Domnule aplaudac/fan catalin.v cititi ce a postat prottejatul dvs mai sus un pic pe aceeasi pagina :

"acest site nu este un site specializat pe vanzari, nu este nici e-bay, nici okazii ... este un forum, este in final un club virtual.
Nu ti-am impus sa dai nici un ban! eu am propus ceva, cei ce vor sa o faca vor proceda in consecinta, nu te intereseaza aspectul, nu te baga! ce treaba ai tu in asta?"

de aici vine bagatul, sau introdusul, cum preferati............astea NU sant mahalagisme, sant felicitari cumva ?
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

roxana scrie:Eu cred ca lucrurile au inceput sa se complice deja prea mult si asta se intampla doar pe baza unor presupuneri.
Pe mine nu m-a contactat nimeni pana acum (posta/politie), iar reclamatia la posta a fost inregistrata vineri la ora 21:21.

Haideti sa asteptam calmi aceasta rezolvare si, daca suntem primiti la Sighisoara :roll:, venim si noi cu cea mai mare placere sa ne povestim si despre altele.
Sunteti bineveniti! :wink: Numai sa va inscrieti in topicul dedicat.

In rest,vad ca situatia este pe cale de a se rezolva,motiv pentru care am sa despart subiectul,si toata aceasta discutie am sa o mut in alta sectiune.

Eris,relaxeaza-te! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns