REGULAMENT NOU SECTIUNE VAND-CUMPAR 24.11.2010

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Încuiat
Avatar utilizator
Gabi
Site Admin
Mesaje: 1995
Membru din: 28 Mai 2006, 17:58

REGULAMENT NOU SECTIUNE VAND-CUMPAR 24.11.2010

Mesaj de Gabi »

1. Oferiti spre vanzare/cumparare doar ceasuri/produse strans legate de acestea.

2. Este obligatoriu sa postati imagini reale ale obiectului. Este indicat ca imaginile sa apara direct pe Forum, iar in cazul link-urilor, acestea trebuie obligatoriu sa fie directe.
Se recomanda poze fata-spate-mecanism.

3. Pozele preluate de pe net sunt interzise.

4. Stabiliti si afisati pretul ceasului pe care il vindeti si modalitatea de contact (mesaj privat, telefon)

5. Se recomanda ca descrierea ceasului sa fie cat mai amanuntita, iar detaliile oferite sa contina date despre diametrul ceasului, tipul mecanismului, perioada fabricatiei, daca exista acte sau cutie originale. Orice alte amanunte despre conditia ceasului sunt incurajate.

6. Este interzisa vanzarea de falsuri sau replici.
Moderatorii forumului isi rezerva dreptul de a sterge imediat posturile care se incadreaza in aceasta categorie, si sa informeze membrii forumului atunci cand exista suspiciuni asupra specificatiilor ceasurilor ofertate.

7. un (1) singur anunt pentru fiecare utilizator (de genul "utilizatorul X vinde" in care fiecare isi va posta ce anume are de oferit). Aceste anunturi nu se mai inchid ci se editeaza in permanenta de catre utilizator adaugand sau scotand obiecte cu ajutorul butonului Edit/Modifica.

8. up-ul (cel care ridica topicul in partea de sus a forumului) se va face la minim 7 zile de la data postarii anuntului, indiferent de ziua sau saptamana postarii acestuia. (Tineti minte ca posturile deja existente se pot edita dupa bunul plac, facand posibila adaugarea sau scoaterea unor produse in orice zi, deoarece data ultimei postari nu se modifica, astfel ca adaugarea nu este interzisa in acest interval, cat timp nu este un post nou).

9. Comentariile asupra pretului de vanzare, a calitatilor sau defectelor ceasurilor, asupra vanzatorului, sau orice alt fel de comentariu sunt interzise. Orice abatere de acest fel implica ban pe 14 zile

10. Este obligatorie anuntarea incheierii tranzactiei.

11. Sesizarile, de orice fel, se fac prin MP catre unul din moderatori/admini.


----------------------------------------------------
a. Ceasornicar.ro nu percepe comisioane la anunturile de vanzare/cumparare.

b. Ceasornicar.ro nu ofera nici un fel de garantie asupra ceasurilor care se vand, iar incheierea tranzactiei revine strict vanzatorului si cumparatorului.

c. Ceasornicar.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in urma tranzactiilor esuate dintre vanzator si cumparator!

d. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara avertizare topicurile care nu respecta regulamentul!

e. Prin postarea pe aceasta arie practic declarati ca sunteti de acord cu prezentul regulament, si acceptati orice decizie luata pe baza acestuia.

f. Daca v-a fost sters mesajul/topicul inseamna ca acesta contravenea regulamentului.
===========================

Ultima oară modificat 11 Iun 2017, 17:32 de către Gabi, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Corectii ortografice.
Încuiat