Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Colet neridicat de un anumit Ovidiu Gheorghe (ovidiu.gheorghe@gmail.com , Strada Nicolae Golescu nr 7, etaj 2, sector 1, 010285 - tel 0751.342.639). Posibil sa nu fie membru al forumului. Imediat dupa expedierea coletului nu a mai raspuns la solicitarile mele. Din convorbirile mele cu alti colectionari am dedus ca nu este la prima abatere asemanatoare (neridicare de colet).
Recomand si eu cu incredere userul zaytsuca. Am luat un Seiko Aviator de care sunt foarte multumit. Promt, comunicare excelenta, expediere rapida.
Recomand pe dl. zaytsuca pentru promtitudine, comunicare excelenta. Subiectul a fost Seiko Aviator !
Fluerariu Cristian. Str Drumul Taberei nr 138. Bloc 715. Sc x. Ap xx. Tel 07430384xx. A comandat doua ceasuri Citizen in valoare de 550 lei cu transport prin Fan Courier de la Iasi la Bucuresti, iar cand a ajuns agentul la adresa, nu a mai ridicat coletul invocand diferite motive. Am colaborat cu mai multe persoane din Bucuresti si nu au fost probleme, dar aceasta e prima tentativa de teapa. Imi pare rau ca trebuie sa o spun aici, dar...feriti-va.
corect ar fi fost ca dl.catalin saveliu(CSAVELIU),sa expuna aici faptul ca am convenit sa facem un schimb de ceasuri si nu o vanzare.problema (daca putem sa o numim asa) a fost ca in ziua cand dlui a pus coletul la posta eu am fost contactat de altcineva pt schimb si acesta a avut loc in BUC.am luat legatura cu catalin cand a venit agentul si totul a fost OK pana am vazut acum ce a scris,ma rog ,asta este daca nu ne iese cum vrem noi ne suparam.apropo 10+pt.georgewatches,gataca si bridgestone cu ultimul am facut schimbul,de la ceilalti doi am cumparat .toate cele bune tuturor,a sa nu uit si lui CSAVELIU.
Multumesc si eu colegului Zaytsuca. Colaborare fara repros, prompt si cu o marfa de calitate.
+1 pt Zaytsuca si din partea mea :)
+1 ptr Zaytsuca
Prietenii stiu de ce
:)
Prietenii stiu de ce
:)
Mersi misu si tututor care ati luat ceasuri de la mine!
Ma bucur ca mai sunt oameni ca voi (misu & 13th) care au incredere in mine si platesc in avans, grabind astfel finalizarea tranzactiei !
Multumesc !
Ma bucur ca mai sunt oameni ca voi (misu & 13th) care au incredere in mine si platesc in avans, grabind astfel finalizarea tranzactiei !
Multumesc !
Revin cu un neserios din Constanta: Rata Adrian, b-dul Aurel Vlaicu, nr.5, bl. C1, sc.A, apt.15, telef. 0761 191 599
Am trimis prin curier si cei de la Ct mi-au zis ca adresa este incompleta...iar la telefon nu mai dau de el.
Cumva ii inteleg pe cei care nu ridica coletele, in ziua de azi e greu sa ai incredere in cineva. Cu atat mai mult ma bucur ca mai sunt oameni ca cei mentionati in postul anterior care au incredere si trimit banii in cont in avans. Respectul meu pentru ei creste cand dau se specimene care nu ridica coletele.
Bafta mea a fost ca altcineva din CT a vrut ceasul si astfel am platit doar 20 lei suplimentar la FAN CURIER...apropos de ei, mari hoti, pentru ca a ridicat altcineva ceasul, fara sa schimbi destinatia ceasului platesti inca 1 data transportul...
Spor la cumparaturi!
Am trimis prin curier si cei de la Ct mi-au zis ca adresa este incompleta...iar la telefon nu mai dau de el.
Cumva ii inteleg pe cei care nu ridica coletele, in ziua de azi e greu sa ai incredere in cineva. Cu atat mai mult ma bucur ca mai sunt oameni ca cei mentionati in postul anterior care au incredere si trimit banii in cont in avans. Respectul meu pentru ei creste cand dau se specimene care nu ridica coletele.
Bafta mea a fost ca altcineva din CT a vrut ceasul si astfel am platit doar 20 lei suplimentar la FAN CURIER...apropos de ei, mari hoti, pentru ca a ridicat altcineva ceasul, fara sa schimbi destinatia ceasului platesti inca 1 data transportul...
Spor la cumparaturi!
+1 pentru zaytsuca! By the way eu sunt cel care a luat ceasul "neridicat" din Constanta de acel tip neserios dar eu nu sunt din Constanta ci doar am avut treaba acolo. Multumesc zaytsuca pentru colaborare. Nu pot sa nu mentionez un mare minus pentru cei de la fan curier care profita de astfel de ocazii si incarca practic clientii de doua ori pentru aceasi operatiune. Daca-mi permite moderatorul as sugera schimbarea curierului...cargus sau altii. Nu am nci o legatura cu vreunul din ei dar zau ca nici eu nu am foast multumit de felul cum am fost tratat acolo. La sugestia mea ca as vrea inatai sa vad daca mai este intreg continutul coletului am primit un raspuns de-a dreptul impertinent...
- AC NineFingers
- Moderator
Indiferent de numele ce`l poarta firma serviciile sunt aceleasi , atitudinea fata de client nu se schimba , probabilitatea de a fi "ars" la valorile de transport, ramburs etc e de pana la 110% atata timp cat nu ceri vreo chitanta pentru banii ce`i platesti ca contravaloare de serviciu !
Paradox si litera de lege :(am s`o pun intre ghilimele poate mi`o ia cineva cu citat ) : "Neseriozitatea unei firme de curierat e direct proportionala cu numele si marimea firmei"
Sory ca sunt offtopic pentru moment !
Paradox si litera de lege :(am s`o pun intre ghilimele poate mi`o ia cineva cu citat ) : "Neseriozitatea unei firme de curierat e direct proportionala cu numele si marimea firmei"
Sory ca sunt offtopic pentru moment !
Primit azi colet de la Buf0n in conditii foarte bune!!!
Ambalare exemplara!!!
Ceasul exact ca in descriere!!!
Mii de multumiri!Tony
Ambalare exemplara!!!
Ceasul exact ca in descriere!!!
Mii de multumiri!Tony
recomand pe dl. bridgestone. Comunicare buna,promptitudine si seriozitate. Am cumparat un tissot prc200.
bai fratilor inca n-ati realizat ca traim in Romania,ca inca de la venirea comunistilor -pana sa ne dam seama ce fel de oameni sunt-am tot luat tzepe . si apoi romanul ii tot invatat sa fure ,nu vedeti ca inca dupa atatia ani mentalitatea asta omeneasca ,nuuu...romaneasca nu se schimba !daca se poate face ceva pe acest topic ,atunci rusinatii pe acesti ,,replicistii''ai sortii (ceasornicariei)si exluudetii din -cum spunea cineva aici-comunitate.