Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
adim

Re: Heroes and villains

Mesaj de adim »

+1 pt Zaytsuca. Luat un Seiko 5 sports, ambalat foarte bine, livrare prompta. Basca voce placuta la telefon! :)
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

adim scrie:Basca voce placuta la telefon! :)

voi nebunilor :)))
stef29

Mesaj de stef29 »

nota 10+ pentru bridgestone. am platit in avans 2 ceasuri si totul a decurs ok. am primit exact ce asteptam. cu respect, cornel.
mihai33

Mesaj de mihai33 »

+1 pentru bridgestone. super rapid :)
T-man

Mesaj de T-man »

...10 + pentru Buf0n!Tranzactie perfecta!
Ambalarea produselor este EXCEPTIONALA!!!
georgewatches

Mesaj de georgewatches »

IONITA ALEX sector 4 bucuresti 0769661405 si-a comandat un Nautica N18523G si nu a ridicat coletul cauzandu-mi pierderi cu cheltuieli tur-retur curier.

Ionescu Nicolae Marius craiova 0729.499.561 si-a comandat un citizen AT0786-07E si intre timp si a dat seama ca de fapt nu si l permite.

Sandu Mihai - Predeal si a comandat o bratara pentru un citizen bl8000-03a si desi i am explicat ca la bratari dureaza destul de mult(in jur de o luna),el m a asigurat ca o vrea indiferent de timpul de livrare;apoi a gasit altundeva mai ieftin si m a lasat balta.(am dat o gramada de bani pe ea si am ramas cu ea pe stoc)

Scanteie Ionel Iasi 0744812565 si a comandat un seiko spc041p1 si cand a ajuns comanda nu a mai raspuns la telefon.

Daca nu va permiteti un obiect,nu mai incurcati aiurea alti oameni.
chivualex

Mesaj de chivualex »

2 ceasuri cumparate de la Georgewatches: Seiko Black Monster si un Citizen Diver de dama.

Foarte multumit de ambele.E om serios George.Ii multumesc.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Luat orient de la stef29, nota 10 +! Preturi bune si seriozitate maxima!
Laurentiu L.

Mesaj de Laurentiu L. »

Multumiri (a doua oara) lui bridgestone. :)
Am platit in avans iar coletul a ajuns a doua zi, asa cum a fost promis.
nadudan

Mesaj de nadudan »

De la Dan N. , Constanta
Numai de bine despre bridgestone , am platit in avans si a doua zi un superb Seiko Black Monster a ajuns in posesia mea. Livrare prompta, ultra-rapida , comerciant de incredere . Aaa si sa nu uit , luni imi mai trimite doua zale pentru bratara (gasite pe timpul si cheltuiala lui) , pentru ca am mana cat craca :) .
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

+ pentru colegul Boris!
mario_stars

Mesaj de mario_stars »

Ce calificativ merita un vanzator de pe acest forum care scoate produse la vanzare pe okazii si aici pe forum,specifica CLAR ca le are PE STOC, licitez,il sun,imi spune ca ''nu mai are pe stoc ,si chiar astazi s-a dat ultimul !'', ca sa vezi ,a uitat sa-l scoata ! ,ii dau NEGATIV argumentand simplu de ce, iar el imi da tot NEGATIV pentru ca asa a vrut el ? Si culmea mai avea inca unul ramas pe okazii cu acelasi text ca are stoc,si pe ala a uitat sa-l scoata chiar daca vorbise cu mine la telefon !! , urmatorul cumparator fiind tratat respectuos ca si mine ,adica cu negativ pentru ca dumnealui nu are marfa pretinsa.

Are rost sa divulg identitatea acestui vanzator ? Sau vor sari toti vanzatorii de ceasuri sus si tare sa-i sustina minciunile ?
Merita incredere aceasta persoana ? Pe langa asta mai si sustine ca ceasul este replica ,chiar in textul calificativului acordat de dumnealui : '''''''ceasul se vanduse in ziua in care a licitat.Asta este replica ''''''''' Sunt sanse sa spuna adevarul ca se vanduse in ziua care am licitat ? Adica azi ? Am licitat la ora 00 : 20 SI S-A DAT TOT AZI ? Adica sunase un client intre 00 si 00 : 20 ..Ce mai , merita un pozitiv omul . Bine ca nu-l avea ca primeam si o replica de toata frumuseatea.

Desigur - este vorba despre cyrus , pe okazii cu numele de contact cyrus33 -pur romanesc pentru a inspira incredere, xcyrus@gmail.com , telefon 0745348027 .
cyrus

Mesaj de cyrus »

Da...banuiesc ca la mine te referi...ai uitat sa specifici limbajul de cocalar cu care te-ai adresat in mail....un user de pe acest forum l-a cumparat chiar azi acel Seiko Monster si cu siguranta a fost multumit ( avand in vedere ca este cunoscator ).

cand m-am referit la replica m-am referit ca la raspuns/ripostare...cauta pe dex sa vezi ce ineamna cuvantul "replica".

In alta ordine de idei ceasul s-a vandut cu o ora inainte sa licitezi tu pe okazii cu mai multe ID-uri..nu vad de ce trebuie sa ma injuri pe mail ca ceasul nu mai era pe stoc...drept dovda nu ti-am raspuns cu acelasi limbaj de gunoi.

Userul care l-a cumparat o sa dea o replica aici in zilele urmatoare.
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

mario_stars sunt niste riscuri pe care ti le asumi cand cumperi de la cineva care vinde din stoc. Sfatul meu e ca te-ai pripit cu acordarea calificativului si ca iei totul mult prea in serios. Pana la urma nu ti-a vandut un ceas stricat si nu ai cumparat prin curier si ai primit cartofi. Il cunosc pe acest om de 1 an si din 20 de ceasuri care mi-au trecut prin mana mai mult de jumatate de la el le-am cumparat. Si ca fapt divers aseara la 11:30 am achitat avansul pt urmatorul ceas, deci lumea cumpara si la ore imposibile.
bograd

Mesaj de bograd »

Seiko Black Monster-ul lui Cyrus a ajuns la mine luni dimineata urmare a anuntului de pe forum. Ceasul este nou, cu tiple, functioneaza OK.
Am postat feedback-ul cu intarziere daotrita faptului ca ceasul este un cadou pentru cineva care mai citeste forumul din cand in cand si nu vroiam sa deconspir treaba.

Deci din punctul meu de vedere Cyrus este vanzator de incredere, recomand.
Scrie răspuns