Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
revival scrie:
daca acele ceasuri ce au facut obiectul disensiunilor nu au fost postate la vanzare pe ceasornicar.ro, atitudinea dvs este total deplasata.
Ce importanta are unde au fost vandute ceasurile?
Asa cum este cazul multor user noi pe acest forum , nu ati avut timp sa cititi si inceputul acestui topic, care se cheama "heroes and villains".
grig scrie:Am rugamintea catre moderatori ca acest topic, daca e considerat interesant, sa fie facut "sticky":
Pentru ca multi dintre noi cumparam de pe internet, Ebay sau dealeri care au site-uri proprii, as dori sa mentionam, in mod special experientele negative, vizavi de acestia: ceasuri modificate, imagini retusate, expedieri cu intirziere si la tarife exorbitante, etc, ati prins ideea. Mi se pare ok sa tinem "doar pentru noi" sursele cu ceasuri bune si preturi ok, insa haideti sa impartasim "experientele neplacute" (citeste "tzepe") pe care le-am avut.
Pe linga denumirea site-ului cred car trebui mentionate, in citeva cuvinte, si motivele experientei neplacute.
catalin.v scrie:
Aaa, si inca ceva: se tot face referire la stilul lui Alex, probabil ca mananca in fiecare dimineata ceva icre de pare sa aiba asa, un fel de ''greata''. Mai rau este ca nu ii cade lui greu la ficat, ci altora .
Pana una-alta, Alex asta este unul din moderatorii carora nu le este jena sa taie tupeul unora, sa ironizeze mai fin sau mai din topor anumiti useri, si asta nu este chiar asa rau in definitiv.
Moderator nu inseamna sa fie spectator, nici sa mangaie pe crestet pe cel ce se imburica de important ce este.
Constat ca aveti o "ciudata" perceptie a activitatii de moderator. https://dexonline.ro/definitie/moderator
Nu vad pe nicaieri acolo atributii de ironizare a userilor.
@cataradoi
A fost mentionata aici, in acest topic, o experienta neplacuta cu userul respectiv?
Sau dam calificative onoarei unui om dupa ceva ce posteaza unul pe cdm (de parca site-ul ala ar avea vreo onoare, la ce fake-uri se vand)?
@ revival> Uite doua. Iti mai caut? Ai asa ceva din stilul lui Blowup, ma trazneste sentimentul de deja vu.
marian_sro scrie:Daca vreti sa cumparati ceva de la incognito82 abtineti-va daca nu aveti rabdare pana binevoieste dumnealui sa trimita ceasul. Eu astept de vreo 2 saptamani sa imi trimita un ceas.tot vine cu motive ba ca nu il asigura nimeni la adevarata valoare( ce noutate normal ca nu il asigură daca nu ai documente), ba ca nu are incredere in curierul ales de mine...bulshit mult gargara si mai multa.
In tot acest timp el actualizeaza anuntul.
Concluzia: eu spun pas.
revival scrie:...
Constat ca aveti o "ciudata" perceptie a activitatii de moderator. https://dexonline.ro/definitie/moderator
Nu vad pe nicaieri acolo atributii de ironizare a userilor.
Moderatorii nu au fost ''investiti'' in functie dupa perceptia si definitia DEX-ului, ci dupa nevoia si parerea unor useri care si-au exprimat la un moment dat punctul de vedere. Intamplator imi amintesc perfect ca eu am fost unul dintre primii care l-au propus pe Alex in acest job. Considerati-o va rog ca pe o ''scapare de la reguli'' in favoarea unui principiu al casei.
''Dreptatea fara forta este neputincioasa, forta fara dreptate este tiranie''. Forta poate avea valente diferite, de la aluzie la ironie, de la critica la banare - valente ce se pot folosi pe un forum, ca bata si maciuca stau la baza democratiei (ciudat, nu? revolutiile sau revoltele pentru dreptate/egalitate/fraternitate - si mai nou democratie - nu au putut sa ''convinga'' doar cu ''saru'mana, a trebuit ceva mai contondent).
Ultima oară modificat 27 Sep 2017, 23:41 de către catalin.v, modificat 1 dată în total.
cataradoi scrie:@ revival> Uite doua. Iti mai caut?
Aveti dreptate, eu, cu activitate mai recenta pe acest forum, nu am luat la puricat toate observatiile de pe acest topic. Scuzele mele ca nu am fost mai atent.
cataradoi scrie:Ai asa ceva din stilul lui Blowup, ma trazneste sentimentul de deja vu.
Vorbiti, va rog, si puneti-va de acord cu dl. Achraf. Dumnealui ma banuieste ca as fi userul "grig".
cataradoi scrie:@ revival> Uite doua. Iti mai caut?
Aveti dreptate, eu, cu activitate mai recenta pe acest forum, nu am luat la puricat toate observatiile de pe acest topic. Scuzele mele ca nu am fost mai atent.
cataradoi scrie:Ai asa ceva din stilul lui Blowup, ma trazneste sentimentul de deja vu.
Vorbiti, va rog, si puneti-va de acord cu dl. Achraf. Dumnealui ma banuieste ca as fi userul "grig".
Nu vă mai bănuiesc, dragă dle. membru cu studii medicale (ca și Grig, pură coincidență; doar un nefericit de laptop vă leagă, oarecum!)
Grig era din altă ligă!
Domnilor, divagam. Ar fi de dorit sa avem cat mai putine spre deloc experiente neplacute in zona de vanzare-cumparare ceasuri. E greu de atins acest obiectiv.
Dar, aici, intre noi, cred ca e destul de usor de facut acest lucru. E un mix intre incredere, credibilitate, seriozitate si cunostinta.
Referitor la cei care ii contesta autoritatea lui Alex...sunt de acord cu Catalin.
Avem nevoie de cineva care sa fie mai "fara filtru". Mai ales ca majoritatea care ajung in colimatorul lui Alex sunt din doua categorii:
- cei ce vor sa obtina o estimare de pret pentru un ceas pe care il au (de cele mai multe ori nefacand nici minimul de research inainte sa ceara asta);
- cei ce vor sa identifice un ceas (de cele mai multe ori nefacand nici minimul de research inainte sa ceara asta).
In ambele cazuri speculanti si oameni lenesi. Nu vreau sa generalizez, dar....topicurile deschise confirma asta.
Daca nu ma credeti, astept sa imi spuneti cate subiecte de review-uri noi s-au deschis, discutii despre calibre, ceasuri noi lansate, tendinte, micro producatori si tot asa.
urmariti link-ul va rog http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 4&start=75 s,cititi ce am postat in data de 27.05.2017. si citez:"Pe ceasuridemana.ro este un personaj care postează tot soiul de comentarii inadecvate folosind numele meu respectiv "Ratza Adrian" .
Mare grijă că am văzut chiar fotografiile mele copiate și puse la un alt anunț cu un ceas ce l-am avut Uweco, dar vândut de mult!
Oameni buni, am sesizat chiar că sunt adăugat într-o "listă a țeparilor" unde apare userul meu "Asrian ". Nu înțeleg cine este și ce dorește acest individ dar aveți grijă la ce vă uitați și cu cine negociați. Aveți idee unde pot înainta o plângere la administratorii ceasuridemana ?"
heimdalg scrie:De evitat.
Userul pruteanumarius de pe ceasuridemana.ro.
Ceas cu defect evident ce nu a fost mentionat in anunt si nici nu a fost spus de vanzator in convorbirea directa cu acesta.
Imi pare rau ca nu am dat lista asta mai demult...Nr 22 este chiar pruteanumarius.
Cum sa spun eu....fiecare cum a patit-o....dar eu am cumparat vreo 10 ceasuri de la d-nul pruteanu, de-a lungul a doi ani, si sincer n-am avut probleme cu nici unul, sunt ceasuri f frumoase, unele din ele chiar aproape de NOS
emanuelcrina scrie:A cumparta cineva ceasuri de la userul "pahontu" de pe "ceasuridemana.ro" ?
Este de incredere ?
Am incercat de doua sau trei ori sa iau cate ceva de la el. Nu am reusit.....desi m-am oferit sa ma
deplasez, sa verific....alea.....alea.....cand trebuia sa plec spre el incepea....ca da altcineva mai mult...
ca asteapta o alta oferta.....ca el are clienti fooooarte multi......ca varza cu carnati......
Asadar, personal.....nu recomand. Poate alti colegi au avut experiente relevante......