Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Cred ca o stia deja toata lumea: MladinDorian este o persoana onesta si placuta.
-
Recomand cu incredere pe domnul Dorin69! Totul a decurs perfect, mi-a trimis poze inclusiv cum ambala ceasul inainte de expediere.
Vă mulțumesc pt.increderea acordată.Pt mine a fost o plăcere și va recomand ca un cumpărător de încredere.
Sa l stăpâniți sănătos.
Sa l stăpâniți sănătos.
Recomand pe domnul edisitaru.
Tranzactie fara cusur !
Toate cele bune
Nicu
Tranzactie fara cusur !
Toate cele bune
Nicu
-
- Site Admin
Nicola56 - ca de obicei, vanzator de incredere.
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
- Dorian, eu fiind doar vanzator, ma simt extraordinar de bine cand cineva este multumit si
caut ca piesele mele sa ajunga unde trebuie dar cu mentiunea ca...o piesa poate ajunge la o
singura persoana si nu la mai multe in acelas timp..dupa ...nu mai este treaba mea.
Toata stima din partea mea.
caut ca piesele mele sa ajunga unde trebuie dar cu mentiunea ca...o piesa poate ajunge la o
singura persoana si nu la mai multe in acelas timp..dupa ...nu mai este treaba mea.
Toata stima din partea mea.
Recomand nicola56 - ceasuri trimise in stare conform anunt si colet ambalat corespunzator.
Il recomand pe Cozmin - PricoMigdala. Tranzactie foarte ok, produs ireprosabil si discutie foarte buna. 

-
recomand mihaieros...serios si corect, ca si ardelean care este 

Recomand pe Dorin 69, om serios si de cuvant!Vanzator corect!
Il recomand si eu pe nicola56 pentru corectitudine si nu in ultimul rand pentru generozitate.
Experienta aiuritica si la limita penibilului absolut cu numitul Shokola, pt achizitia unui modest ceas vostok de 250 de lei. Va recomand sa evitati tranzactiile cu dumnealui pe viitor. Daca vreti.
V am oferit 250 ati spus ca da.
V am cerut mai multe poze, ati trimis.
V am cerut poze si la mecanism, ati raspuns ca nu stiti daca puteti face insa ati facut pina la urma si intre timp ati vindut ceasul.
Nu v am spus niciodata sa il opriti de la vinzare ca il cumpar eu, am spus doar ca vreau sa il cumpar.
Nu l am cumparat pentru ca nu are acte de provenienta si e cumparat din Republica Moldova.
V am cerut mai multe poze, ati trimis.
V am cerut poze si la mecanism, ati raspuns ca nu stiti daca puteti face insa ati facut pina la urma si intre timp ati vindut ceasul.
Nu v am spus niciodata sa il opriti de la vinzare ca il cumpar eu, am spus doar ca vreau sa il cumpar.
Nu l am cumparat pentru ca nu are acte de provenienta si e cumparat din Republica Moldova.
Ceasul este vandut nu ma mai interseaza subiectul. Vina este a mea si voi invata ca alta data sa nu mai pierd timpul cu astfel de persoane.
Si asta ar fi motiv sa adaugati pe cineva in blacklist ?