Orient Power Reserve Automatic, Date, 50m. - nou.
Proaspat sosit si nou. Un ceas foarte frumos, cu design clasic si modern in acelasi timp. Un ceas care poate fi folosit cu toata increderea, bun, finisare excelenta. De altfel Orient, dupa cum se stie deja, este o firma de ceasuri cu un raport calitate-pret excelent. Nu-ti dai seama prea bine pana nu tii unul in mana si nu-l folosesti pe o perioada de timp, sa zicem.
Din pacate pozele le-am facut la lumina artificiala (la neonul din bucatarie

) care deformeaza intr-o anumita masura atat culoarea superba a cadranului (albastru inchis spre negru - asa se vede in mod normal la lumina normala) cat si frumusetea ceasului in intregul lui. De altfel ceasul arata in realitate mult mai frumos decat in foto. Functia Power Reserve (rezerva de putere) este foarte importanta pentru un ceas automatic mai ales daca se poarta si alte ceasuri. Bratara metalica de foarte buna calitate cu elemente solide (la fel ca la Mako). Azi l-am purtat o perioada de timp, ca sa-i pot verifica functionarea si mai ales functia de rezerva de putere. (S-a incarcat in cca 6 ore full la 40h in conditia stat la birou, miscand cand imi mai aduceam aminte cateodata mana, stiind ca-l aveam la mana). Din acest motiv folia a trebuit data jos, de fapt eu l-am pus asa dar intre timp s-a desfacut incet-incet , dezlipindu-se de pe spate si plasturele pe care il avea acolo(vezi in poze). Ceasul este nou nout si garantez pentru asta. Dar trebuia sa verific ca functionarea e in regula, nu puteam sa-l vand fara sa-l verific.. Precizia atat cat mi-am putut da seama este excelenta si ea.
Cateva date tehnice ale ceasului:
Power Reserve indicator that indicates the watch's remaining power.
Continuous Operation Time: more than 40 hours
Watch Descriptions :
Textured BLEUMARINE ?(ALBASTRU INCHIS SPRE NEGRU) dial
Stainless Steel case and screw case back
silver tone hands & markers with lumibrite inside
Power reserve indicator at 12 o'clock position
SOLID stainless steel bracelet
hardlex crystal Convex glass
Easy push button release 3 fold clasp
Watch Features :
Date at 3 o'clock position
Water Resistance 50m (5 BARS)