A comandat cineva de pe ceasuri-pro.ro ??

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Tomdegetel

A comandat cineva de pe ceasuri-pro.ro ??

Mesaj de Tomdegetel »

Am dat peste acest site in cautarile mele pentru "bun si eftin" 8)

http://www.ceasuri-pro.ro/

as vrea sa stiu daca a cumparat cineva de la ei...si mai ales daca a luat cineva de la ei "la comanda" si daca a durat o vesnicie pana a venit ceasul sau nu....sunt patit cu chestiile astea. Ei zic acolo 15 zile lucratoare.

ma uitam la acest ceas:

http://www.ceasuri-pro.ro/ceas/243/rotary-gs42829-01

O parere despre rotary n-ar strica nici ea
VasileG

Re: A comandat cineva de pe ceasuri-pro.ro ??

Mesaj de VasileG »

Va pierdeti timpul (cu site-ul respectiv) si banii (daca alegeti modelul indicat).

Se numeste ceasuri-pro, dar unde sunt ceasurile? Singurele ceasuri veritabile de acolo sunt Seiko, Orient si Tissot. Restul sunt accesorii cu aparenta de ceas, cu nume fashion care rasuna bine doar in urechile parvenitilor. Si-s facute in China 90%, si au preturi de 10 ori mai mari decat ar merita.

Rotary-ul dvs... aproape 6 milioanede lei vechi pe un mecanism quartz PRC-ist care mecanism mai mult de 20 de dolari nu face. Nu are geam de safir. Si e mic de tot pentru un ceas barbatesc - 29mm - putin si pentru o doamna.

Imi cer scuze pentru vehementa mesajului de fata, dar sper sincer ca va veti razgandi si nu veti arunca banii pe fereastra. Sunt bani munciti, nu-i dati pe prostii.
Cypher

Mesaj de Cypher »

Eu nu as baga mana in foc ca Tissot-urile lor sunt autentice.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
x3m

Mesaj de x3m »

bai fratilor, omu a intrebat daca a cumparat cineva de la ei!!!
VasileG vorbesti niste prostii imense, iarata-ma ca iti zic...
Orient nici nu au pe site!!!!
Ce legatura are ca Rotary-u are 29 mm sau cat ai zis tu? Daca tie nu iti place un ceas mai mic inseamna ca cine isi cumpara un ceas mic arunca banii pe fereastra?
Am mai raspuns pe acest forum, eu am cumparat de la ei si produsul a fost ok...!
Va dati cu parerea aiurea fara sa aveti habar
x3m

Mesaj de x3m »

PS: Si iPhone-ul este asamblat in china, daca Timex-ul de exemplu isi face ceasurile in china asta e problema lor.
Ca astia de la ceasuri-pro au pe site si ceasuri de fashion e treaba lor, dar eu am de exemplu un Timex facut in singapore, luat din america acum 6 ani de zile si nu am schimbat la el decat bateria! merge perfect!
Iar CK de exemplu, are mecanismele Swiss Made.
Guess are mecanisme Japoneze Myota...
Asadar vorbesti tampenii, fara sa ai habar, vrei s categoric, transant, dar nu ajuti cu nimic.

Intotdeauna am urat oamenii astia :D
(Sunt aia care nu voteaza si dupa aia se plang ca o duce tara prost...)
VasileG

Mesaj de VasileG »

@ x3m - Aveti dreptate. Am vorbit prostii si imi cer scuze pentru asta - site-ul citat nu comercializeaza Orient. Daca ar fi facut-o, era mai sus in ochii mei, iar colegul interesat de achizitie chiar avea o optiune in plus de a cumpara "ceasuri" si nu "accesorii".

O precizare - nu am vorbit doar ca sa ma aflu in treaba. Colegul nu s-a interesat doar de site-ul respectiv ci a cerut cu subiect si predicat pareri despre ceasul vizat de el. Citez "O parere despre Rotary n-ar strica". Daca a cerut-o, i-am spus ce cred, si i-am atras atentia asupra unui amanunt legat de marimea ceasului, amanunt pe care poate nu l-a luat in considerare. Daca e constient de dimensiuni si il alege, e problema si alegerea dumnealui.

Raman insa la convingerea ferma ca CK, Guess, Nautica, Diesel, DKNY, D&G, Gucci, Tommy Hilfiger si cate si mai cate nu sunt ceasuri ci accesorii. Nu au nicio legatura cu lumea orologeriei, nu au in spate traditie, nu sunt decat niste instrumente fashion facute sa indice timpul si sa stoarca banii oamenilor vanzand doar un brand.

Cat despre optiunile mele in materie de vot si parerile ulterioare - va rog sa va abtineti.
Nu ne cunoastem si nimic din afirmatiile mele nu va indreptatesc sa aruncati cu mizerii in directia persoanei mele.

E un atac la persoana gratuit si nefondat pentru care ar trebui sa va cereti scuze.

Daca ar fi sa va raspund cu aceeasi moneda, as putea sa sugerez ca dvs aveti o legatura directa cu site-ul cu pricina sau cu proprietarul lui, si incercati sa va aparati blazonul discreditand pe cei care "indraznesc" sa emita opinii critice. Altfel cum se explica faptul ca un user cu doar trei mesaje la activ e atat de virulent si scrie doua replici pe aceasta tema una dupa alta, si despre niciun alt subiect nu gaseste nimic interesant de spus?

Probabil insa ca as vorbi prostii.
boris

Mesaj de boris »

Ceasul e dreptunghiular, 29x32. Nu e mare, dar e OK, nu e neaparat de dama.

Daca ar fi fost rotund, cu diametrul de 29, ar fi fost prea mic.
Razvee

Mesaj de Razvee »

Buna observatie, Boris. La ceasurile rectangulare, dimensiuni mai mici pot fi echivalente "ca imagine la mana" cu diametre mai mari la ceasuri rotunde. Eu de exemplu am un ceas cu cadranul patrat si latura de 34mm, dar cu toate astea arata la incheietura ca un ceas rotund de 38-39.

28x32 mi se pare totusi un pic cam "la limita", dar daca colegului ii place...
x3m

Mesaj de x3m »

Nu inteleg legatura pe care o faceti, domnule VasileG, intre numarul de mesaje postate si legatura pe care o am eu cu siteul respectiv. Am precizat foarte clar ca AM CUMPARAT de la ei un ceas, atat si nimic mai mult.
Intamplator sunt un mare pasionat de ceasuri, iar Rotary, stimate domn, este o firma care o traditie in spate, o firma mai mult decat serioasa.

Cat despre "accesorii", vreau sa va spun ca port de ani buni (destul de des) un ceas Tommy Hilfiger, de care sunt extrem de multumit (tinand cont de pretul produsului!!!!).

Oricine si-ar dori un Breitling sau un Vacheron, dar unii oameni, domnule VasileG, vad ceasurile ca pe niste accesorii, nu ca pe niste obiecte care sunt destinate transmiterii din generatie in generatie.

Asa cum dvs nu aveti nicio legatura cu siteul respectiv si cu produsele despre care se vorbeste, si cu toate astea le desfiintati fara un fundament real, neajutand cu nimic, la fel si eu care am cumparat de pe siteul respectiv pot sa contraargumentez afirmatiile dvs, in acelasi mod brutal in care ati facut-o si dvs.
VasileG

Mesaj de VasileG »

De ce aduceti in discutie Vacheron, Breitling sau altele asemenea? Ce anume din ce am scris v-a facut sa credeti ca desconsider ceasurile ieftine? Va rog sa folositi functia "quote" si sa-mi arati exact pasajul.

Parerea mea este simpla – pe absolut orice palier de pret, de la 100 de ron la sute de mii de euro, se pot cumpara ceasuri cinstite si nu accesorii. Prin ceasuri inteleg produse ale unei companii care numai asta face, ceasuri, nu haine, curele si pantofi. Si care face asta de ceva vreme. Si care ofera un raport bun intre calitate si pret.

Sa zicem ca bugetul cuiva de achizitii se limiteaza la 500 de lei. Optiuni sunt multe. In acesti bani, Seiko, Orient, Citizen sunt ceasuri, cinste celor care le cumpara si le poarta. Nautica, Guess, Calvin Klein, nu sunt ceasuri, ci doar niste obiecte fashion care se intampla sa masoare si timpul.
Razvee

Mesaj de Razvee »

@ Tomdegetel Cu ceva timp in urma ati mai deschis un topic:

http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 4&p=102560

Acolo spuneati ca pana la urma ati cumparat de la firma respectiva un Timex. Nu inteleg rostul topicului de fata.

Ori ati cumparat Timexul, si atunci stiti f bine cum sunt serviciile oferite de site-ul respectiv, ori nu ati cumparat, dar atunci de ce ati spus ca ati cumparat...
:? :?:
x3m

Mesaj de x3m »

VasileG scrie:De ce aduceti in discutie Vacheron, Breitling sau altele asemenea? Ce anume din ce am scris v-a facut sa credeti ca desconsider ceasurile ieftine? Va rog sa folositi functia "quote" si sa-mi arati exact pasajul.

Parerea mea este simpla – pe absolut orice palier de pret, de la 100 de ron la sute de mii de euro, se pot cumpara ceasuri cinstite si nu accesorii. Prin ceasuri inteleg produse ale unei companii care numai asta face, ceasuri, nu haine, curele si pantofi. Si care face asta de ceva vreme. Si care ofera un raport bun intre calitate si pret.

Sa zicem ca bugetul cuiva de achizitii se limiteaza la 500 de lei. Optiuni sunt multe. In acesti bani, Seiko, Orient, Citizen sunt ceasuri, cinste celor care le cumpara si le poarta. Nautica, Guess, Calvin Klein, nu sunt ceasuri, ci doar niste obiecte fashion care se intampla sa masoare si timpul.

Luati in calcul si faptul ca pentru unii oameni este important si felul in care un ceas arata.

Si va repet, cu 2 exemple, GUESS are mecansime japoneze MYOTA, iar CK are mecanisme Swiss Made.

As vrea sa vad de la dvs. un ceas "cinstit" de 100 RON. Sau chiar de 200! Sunt curios ce inseamna pt dvs un astfel de ceas.

Si as vrea sa imi aratati un ceas Seiko de 500 RON - chiar sunt curios de sugestiile dvs. - dar as vrea sa mi le aratati pe siteuri din Romania, nu pe nu stiu ce licitatii de pe ebaym sau prin China.

Ceasuri cu traditie sunt si Timex, Invicta, Casio, Swiss Military, Wenger, Bulova( inca ce traditie) s.a.m.d.
VasileG

Mesaj de VasileG »

x3m scrie:
VasileG scrie: As vrea sa vad de la dvs. un ceas "cinstit" de 100 RON. Sau chiar de 200! Sunt curios ce inseamna pt dvs un astfel de ceas.

Si as vrea sa imi aratati un ceas Seiko de 500 RON - chiar sunt curios de sugestiile dvs. - dar as vrea sa mi le aratati pe siteuri din Romania, nu pe nu stiu ce licitatii de pe ebaym sau prin China.

Ceasuri cu traditie sunt si Timex, Invicta, Casio, Swiss Military, Wenger, Bulova( inca ce traditie) s.a.m.d.
Punctual:
Intre 100 si 200 de lei exista numeroase si variate modele Casio. In magazinele BB Collection exista modele de Citizen sau Orient, care, beneficiind de reduceri de 30% ajung sa coste in jur de 250 de lei. Ceasuri cu safir si WR bun, peste 50m. Au mecanisme proprii (Orient) sau Myiota (Citizen) si sunt mult mai ieftine decat Guess - ca tot insistati cu acest exemplu.

Nu exista Seiko de 500 RON? Poate glumiti. In magazine ca Splendor un Seiko 5 se invarte in jur de 400 de lei, functie de model. Dar de un Seiko 5 Aviator ce spuneti? Automatic, 280 de lei, cu toate actele in regula, garantie si cutie - numele colegului zaytsuca va spune ceva? Probabil ca nu, doar vorbesc eu prostii.

Da, aveti dreptate, Timex, Casio, Wenger si celelalte pe care le-ati insirat mai sus sunt ceasuri, au istorie. Numai ca eu nu le-am pomenit nicaieri in replicile mele. Am vizat prin criticile mele cu totul alte branduri. Recititi cu atentie.

Spuneti ca unora le pasa si de cum arata ceasul pe care-l poarta. Perfect de acord, asa e si normal. Imi permit totusi o completare - unora le pasa foarte mult si de cum suna numele brandului in urechile celor cu care intra in contact.

Domnul meu, imi sunteti pentru moment dator cu doua "quote"-uri. Am sa insist cu ele pana ce le veti transcrie, caz in care promit sa ma retrag definitiv de pe acest forum sau, daca nu le gasiti, pana va veti cere public scuze.
1. Citati va rog cuvintele prin care am desconsiderat ceasurile mai ieftine (astfel incat dvs sa faceti referire la Breitling si Vacheron).
2. Citati va rog cuvintele prin care am criticat brandurile Timex, Invicta, Casio, Swiss Military, Wenger, Bulova.
Cypher

Mesaj de Cypher »

x3m scrie:
VasileG scrie:

Ceasuri cu traditie sunt Invicta, Casio,

Ohoo,Invicta.. Ce traditie ,ce manufactura :)))

Eu am un Guess,nu ca l-am cumparat eu ci l-am primit cadou dar nu se poate compara nici CK,Guess sau Fossil cu firmele care intradevar se ocupa cu ceasuri :)
Asa ca eu zic sa lasam fashionul ca nu isi are rostul decat pentru acele persoane carora le pasa doar sa arate ora :)
Scrie răspuns