Vand ceasuri

Vanzari ale ceasurilor si ale accesoriilor acestora.
Încuiat
Pepex_nou

Vand ceasuri

Mesaj de Pepex_nou »

Junkers Inspiration 6262-2, quartz, stare excelenta, cutie si manuale, fara acte de provenienta.
Pret 250 lei.
Imagine

Wenger Commando, quartz, stare buna, urme de purtare, bratara, cutie, fara acte de provenineta
100 euro
Imagine

Edox Les vauberts, quartz, cronograf, impecabil, curea originala, putin purtat, cutie si acte, elegant.
Pret 250 euro
Imagine

Tag heuer, quartz, cronograf, impecabil, cadran galben, bratara originala, functionare ireprosabila
Pret 250 euro
Imagine

Tag Heuer, quartz, diver, cadran albastru foarte frumos, bratara mare, totul original, 200m, limbile au primit fosor nou.
Pret 800 lei.
Imagine

Cimier, cronograf mecanic, mecanism R Lapanouse, 7 rubine, ca nou, cadran foarte frumos, carcasa ciudata in sensul ca nu este simetrica (partea de jos mai tesita), functionare buna, nu am verificat precizia.
Pret 350 lei
Imagine

Seiko Le Grand Sport, SNT 001, quartz, cutie, impecabil, functionare ireprosabila, bratara.
Pret 400 lei
Imagine

Certina Cascadeur, cronograf quartz, curea silicon adaptata, masina 27 rubine, ratrapante, stare buna.
Pret 350 lei
Imagine

Omega Seamaster quartz, medium size (36mm), curea, stare buna, functionare impecabila, model pre Bond, poate fi vazut aici http://www.chronograph.com/store/mli_vi ... oduct=1172
Pret 350 euro
Imagine

Contact prin PM. Preturi negociabile in limita bunului simt. Primeaza vanzarea in fata schimbului.
Toate ceasurile sunt ale mele, se vand pentru ca nu prea le port si ocupa spatiu.
Pepex_nou

Re: Vand ceasuri

Mesaj de Pepex_nou »

Am revenit in tara asa ca ... sus
Pepex_nou

Mesaj de Pepex_nou »

Si iar sus cu el.
Pepex_nou

Mesaj de Pepex_nou »

Am revenit in tara si anuntul revine pe prima pagina. Preturi negociabile pentru oferte concrete.
Tag Heuer cu cadran galben se scoate de la vanzare.
Pepex_nou

Mesaj de Pepex_nou »

Ceasuri noi adaugate!

Edox s-a dat!
Preturi noi:
Junkers 220
Certina 300
Cymier 300
Wenger 350
Seiko 350
Ceasuri noi

Sinn chronograph, ceasul a fost polishat cand l-am cumparat, inauntru este un 7750. Arata bine, nu are urme de folosinta. Capac pe filet. Geamul cred ca este safir, wr100m, iar limbile sunt un pic imbatranite. Ceasul nu are probleme de nici un fel doar ca de 2 ani nu l-am mai purtat. Ceasul este foarte frumos. Cred ca daca ma chinui gasesc si bratara cu care a venit, eu i-am pus curea.
Pret 500 euro
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Longines chronograph quartz, ratrapante, nou, tiplele pe el. Bratara integrala, ceasul nu a fost purtat. Cadran albastru metalic superb. Pret 400 euro.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Pryngeps automatic, 2824-2, safir, elegant. ceasul a avut acceasi soarta cu Sinn, de 2 ani nu l-am purtat. Are o zgarietuta pe bezel - se vede in poza si nu mai are fosfor pe una din limbi, dar nu se observa cu ochiul liber. Un ceas frumos.
Pret 800 lei.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Seiko 5 sports, purtat foarte putin. Cumparat de nou, am la el cutia. Bratara integrala. Impecabil, cadran albastru foarte frumos, luminova.
Pret 400 lei.
Imagine
Imagine
Imagine

Tag Heuer chronograph, ratrapante, quartz, seria f1, cutie, impecabil, diametru 38, curea originala de silicon, 350 euro
Imagine
Imagine

Accept oferte in limita bunului meu simt.
Pepex_nou

Mesaj de Pepex_nou »

Sinn, Wenger, Certina, Tag Heuer chronograph si Omega Seamaster vandute.

Raman la vanzare

Junkers 220 lei
Cymier 300 lei
Tag Heuer diver 800 lei
Seiko 350 lei
Seiko 5 Sports 400 lei
Pryngeps 700 lei
Longines 400 euro

Se adauga Epos Sportive, 42 mm, nou, purtat o data, cutie si acte, bratara completa, in garantie inca 22 luni, impecabil, cadran carbon, wr100, pret de nou 1100 usd - http://www.chrono24.com/en/epos/collect ... /index.htm
Pretul meu 400 euro
Imagine
Imagine
Încuiat