Este un ceas inspirat de Seiko 5 si face parte din gama Orientex ...superior.
Mecanism chinezesc bazat pe celebrul 17 rubine chinezesc ce a umplut lumea falsurilor dar care a echipat si Orex 17rubine...derivat din cal.Seiko 851 ce a echipat vechile Seiko champion...are armare automata dar si manuala...nu are quick set la data.
Acest calibru a echipat primul meu automatic Seiko fake ce avea precizie de ........+1sec pe zi dar dupa cativa ani nu a mai mers deloc.
Multumesc Rubin!
Ce pot sa zic diferit de rubin este ca ceasul are quickset la data!
Carcasa este de otel, geamul este de sticla (Mineral?) iar precizia este de + 45 sec / zi (nu am incercat sa-l reglez). Gasit ratacit printr-o cutie ... s-ar putea sa fie un cadou frumos de Craciun pentru tatal meu ...
[nu am gasit o poza cu cal. 851 ]
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Multumesc Rubin,dar nu am noroc aseara mi s-a desprins rotorul oarecum si imi atinge geamul din spate... l-am returnat pentru garantie si o sa astept 15zile
cnd scrie:Multumesc Rubin,dar nu am noroc aseara mi s-a desprins rotorul oarecum si imi atinge geamul din spate... l-am returnat pentru garantie si o sa astept 15zile
Regret.
In Romania e posibil orice. Nu e imposibil si nici tr.agic daca s-a slabit surubul ce prinde rotorul desi asta spune ca s- a umblat deja in ceas. Se strange si gata.
Nu detin ceasul si nici nu am alte poze cu el. Este o imagine salvata de pe Net mai demult si pastrata in arhiva mea in dosarul Seiko la mecanisme. Aici am postat-o cu titlu informativ.