Claudiu scrie:Vad ca colectia de 36K se inmulteste!
Spor!
Se inmultesteeeee - multumesc Claudiu!
Au mai sosit 2 ceasuri in colectia de 36000:
Un Lucien Piccard Automatique 36000 Da Vinci Seashark,
intr-o stare de invidiat! Este echipat cu cal. LP 91-E (ETA 2832), quickset day & date, hack second. Ceasul este produs in anul 1972 (cel mai probabil, conform cu dedicatia inscriptionata pe carcasa; ce cadou frumos de Craciun si ce dedicatie!!!) - anul in care m-am nascut si eu

. Cadranul este impecabil, geamul este original (l-am polishat), iar carcasa "Supreme Giltron" specifica LP arata excelent (marea majoritatea a ceasurilor LP acoperite cu Giltron, vazute de mine, erau puternic corodate, acest material fiind foarte sensibil la coroziunea generata de transpiratia corpului).
Carcasa este generaoasa ca dimensiuni: 38.0 mm x 41.0 mm; grosime 10.8 mm; curea 19 mm. Coronita este originala, semnata LP.
Mecansimul este intr-o conditie excelenta, pastrat asa de bine probabil si datorita faptului ca fie nu a fost deschis capacul spate niciodata, fie de foarte putine ori, mecanismul neavand urme de interventie. A primit si garnituri noi ... si aseara l-am testat 'la socuri' jucand doua ore tenis cu el la mana. In 20 de ore a luat-o inainte doar 6 secunde, ceea ce este foarte ok.