Alex Clej scrie:am auzit ca revizia lui costa o suma destul de importanta
Si asta e nimic pe langa revizia unui Lemania [/quote]
Imi dau seama, pentru mine este o noutate sunt la primul meu ceas chronograph, si mai departe de atat cred ca nu mai pot ajunge...dar cine stie...asa am zis si cand mi-am luat primul ceas in 2007 !!
Toate au avantaje si dezavantaje. Lemania (mai ales 1340-ul) e greu de revizuit dar are intervale de revizie mult mai mari si tine o viata (eventual poate fi lasat mostenire fara sa fii injurat de mostenitori). 7750-ul e mai usor de servisat dar e mai sensibil si se uzeaza mai repede.
Ceasul arata foarte bine. Frumos gandit si totusi .....au unii elvetieni o boala sa scrie mare automatic de chiar ma enerveaza de parca ieri s-a inventat automaticu si tre sa stie lumea ce mare inventie ETA e acolo....
Oricum e clar pentru mine ca designul cadranelor e lucru mare si putini se pricep, studiaza si aplica
Sa-l porti sanatos !
ultimul venit.....sincer,un ceas ce-mi facea demult cu ochiul(greu de explicat ce m-a atras la el)...dar incredibil de bine finisat pentru pretul lui-mecanism Vostok 2432,32 rubine,19800 BPH.
Ultima achizitie, un Orient 60th Anniversary. Inca nu a ajuns la mine asa ca mai dureaza putin pana pun pozele.
Va doresc tuturor un an nou cat mai bun!
AdrianC scrie:Ultima achizitie, un Orient 60th Anniversary. Inca nu a ajuns la mine asa ca mai dureaza putin pana pun pozele.
Va doresc tuturor un an nou cat mai bun!
La multi ani !
Sa ai grija de el ! Atentie la geam ca e mineral !