Este un compliment binemeritat!
La mine mecanismele din "pacate" se transforma in piese de schimb,iar portofoliul scade vazand cu ochii.....avand in vedere multele cereri de reparatii!

Alex - de acord cu tine in ceea ce priveste o serie de calibre comune. Pentru unele ceasuri insa este dificil de gasit carcasa. Pentru FP 21 este greu de gasit o carcasa.Alex Clej scrie:Confectionarea la comanda de carcase este, in conditiile actuale, aproape utopica.
Dupa parerea mea ar fi mai simplu de cumparat carcase de ocazie ( Ebay). Presupune rabdare si noroc dar iese muuuult mai ieftin si sunt carcase fabricate de producatori consacrati.
Normal ca iesi mai ieftin daca achizitionezi o carcasa. Insa cu rabdare si noroc nu cred ca poti innobila mecanismele de care Adrian dispune. Nici daca stai toata viata cu mana-n rahat (scuzati expresie) nu ai atata bafta sa-ti vezi colectia pusa-n picioare. Si nu cred ca nu vaneaza Achraf pe ebay, multe din ceasurile detinute de el sunt rodul orelor pierdute pe ebay.Alex Clej scrie:Confectionarea la comanda de carcase este, in conditiile actuale, aproape utopica.
Dupa parerea mea ar fi mai simplu de cumparat carcase de ocazie ( Ebay). Presupune rabdare si noroc dar iese muuuult mai ieftin si sunt carcase fabricate de producatori consacrati.