Ultima achizitie
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Ultima achizitie
Ai mecanism pentru el ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
La ce shipping te referi, la cel cu care ti-a sosit tie? Daca da, poti deschide caz de tip "item not as described" pe care probabil ca il vei castiga cu usurinta si iti vei recupera cei $170 + $35 transport. Ce pierzi sigur si faci pe cheltuiala ta e transportul tau inapoi, care probabil ca te va costa pana in 80-90 lei cu posta romana in functie de destiinatie.Achraf scrie:Sellerul (cca. 13000 feedbacks, 99.7%) a spus ca i-l pot returna, dar pierd shippingul (cca. 35$) apoi a spus ca putem face pierderea 50 / 50 % ...
Inca nu i-am dat feedback, ce sfaturi imi dati?
Asa este Clipper, ma refer la shippingul de 5$ platit, plus cheltuielile de cca. 30$ pe care le voi suporta pentru re-transmitere.
Apoi mai este problema ca el a spus ca-mi va face refund doar dupa ce ajunge item-ul la el. Odata patit cu acest seller, de ce as mai avea incredere in el? Cum poti spune ca ai servisat un ceas automatic recent ... iar inauntru sa fie un quartz? Din vanzarile lui in ultimele 6 luni are 4 neutre si 4 negative, cele mai multe din categoria "Item as not described".
Sfaturi? Multumesc!
Cand se lumineaza pun si o poza cu mecanismul. Carcasa este de la un automatic micro-tor. Mecanismul cu inelul de prindere se potrivesc perfect in carcasa!
Apoi mai este problema ca el a spus ca-mi va face refund doar dupa ce ajunge item-ul la el. Odata patit cu acest seller, de ce as mai avea incredere in el? Cum poti spune ca ai servisat un ceas automatic recent ... iar inauntru sa fie un quartz? Din vanzarile lui in ultimele 6 luni are 4 neutre si 4 negative, cele mai multe din categoria "Item as not described".
Sfaturi? Multumesc!
Cand se lumineaza pun si o poza cu mecanismul. Carcasa este de la un automatic micro-tor. Mecanismul cu inelul de prindere se potrivesc perfect in carcasa!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
La asta m-am gandit si eu anul trecut cand am patit sa ma trezesc cu o cutie goala in loc de un IWC Portofino, vanzatorul m-a acuzat pe mine ca am furat ceasul sau ca cineva de la o posta implicata in tranzit a furat ceasul, drept urmare a refuzat orice fel de cooperare si dialog si nici nu a ridicat pachetul, acesta a stat suficient de mult incat a fost returnat la posta romana in tara. Ebay mi-a dat castig de cauza pe baza documentelor trimise si a dovezii de pe tracking ca "produsul" a fost returnat de catre mine.
Casio G-Shock Waveceptor Solar Tough GW-002E-1
http://www.japora-ceasuri.ro/ceasuri-ba ... p-329.html

http://www.japora-ceasuri.ro/ceasuri-ba ... p-329.html

https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
-
impala2328
ultimul sosit, obtinut in urma unui schimb:

- otvos-bruno
Felicitari!
E frumos
E frumos
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
- otvos-bruno
Si fotografia e reusita....
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
Ai PM!Achraf scrie:Asa este Clipper, ma refer la shippingul de 5$ platit, plus cheltuielile de cca. 30$ pe care le voi suporta pentru re-transmitere.
Sfaturi? Multumesc!
- andreylungu
Ce poti lua cu 7 lei de la un mut care vinde diverse obiecte prin restaurante:

Uploaded with ImageShack.us
Are si data, calendar, alarma cu posibilitatea de a schimba melodia, ora in multe orase de pe glob, calculator, timer(nu stiu cum se foloseste
), sistem de pliare ptr. a il transporta cu usurinta si totul pentru numai 7 lei
Si cand te gandesti cat platim pentru ceasuri care doar arata o amarata de ora si data...

Uploaded with ImageShack.us
Are si data, calendar, alarma cu posibilitatea de a schimba melodia, ora in multe orase de pe glob, calculator, timer(nu stiu cum se foloseste
Si cand te gandesti cat platim pentru ceasuri care doar arata o amarata de ora si data...
Salutare la toata lumea,
Ultimile mele achizitii, sunt foarte multumit de ele

Ultimile mele achizitii, sunt foarte multumit de ele