Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Parerea mea este ca vine foarte bine! Cum a spus si Lucian, trebuie purtat mai sus. Acum vad peste tot ceasuri imense, de aceea atunci cand mai vad si un ceas mai mic, pare ca nu ar sta bine- gresit. Haideti sa purtam niste pantofi cu vreo 5-6 numere mai mari timp de cativa ani si dupa puneti-va o pereche normala sa vedeti "ce aiurea" o sa vi se para.
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
Stimate domn,relaxati-va; acest ceas vi se potriveste "manusa"!
Este deloc discret si deloc ostentativ ,nu sunt sigur ca-i cea mai potrivita exprimare
Cred ca daca erati adeptul "contoarelor" cum funny/bine le numeste maestrul Alfie,sau a celor bling-bling ,nu-l achizitionati ...
Mai cred ca acum ,incepe sa va placa din ce in ce mai mult
Sa va poarte noroc
Este deloc discret si deloc ostentativ ,nu sunt sigur ca-i cea mai potrivita exprimare
Cred ca daca erati adeptul "contoarelor" cum funny/bine le numeste maestrul Alfie,sau a celor bling-bling ,nu-l achizitionati ...
Mai cred ca acum ,incepe sa va placa din ce in ce mai mult
Sa va poarte noroc
"Orice lucru trebuie explicat in cel mai simplu mod posibil, dar nu mai simplu decat atat." A. Einstein
Legat de masculinitate- imi pare ca tocmai discretia si sobrietatea imaginii erau considerate caracteristici barbatesti, doamnele fiind cele cu nevoi de atentie si exteriorizare accentuate. Desigur, la nivel de cliseu.danielbratu2008 scrie: Cati dintre voi mai poarta astfel de ceasuri (faptul ca are un cadran patrat imi da si mie impresia de masculinitate) in ziua de azi, cand ceasurile - lighean, cum imi place mie sa le numesc, sunt la mare cautare? Cati dintre voi se impaca cu ideea ca ceasul pe care il au pe mana poate fi chiar mai mic decat un ceas de dama din secolul 21 si rezista in fata unor comentarii de prost gust legate de dimensiunile lui?
O sa incerc mai pe seara sa postez si o poza cu el la mana sa va arat cum vine pe o incheietura mica spre medie.
Purtati-l cateva zile si hotarati in functie de cum il simtiti. Dupa gura lumii, veti ajunge sa luati magarul in spinare, ca in fabula.
-
danielbratu2008
Va multumesc din suflet, m-am mai linistit! La naiba cu moda!
Ceasul imi place, clar!, de-aia l-am si cumparat. Simplitatea lui fac un clasic inca in viata si exact cum spune d-l Moby, parca imi place si mai mult, pe masura ce discut si ma uit la el.
Si pt o clipa mi-am adus aminte de Juveniile puse de d-nii Achraf si Lucian Marcu, ale caror dimensiuni sunt sigur la fel de mici ca acest Omega si de momentele minunate cand le priveam si ma uimeau prin frumusetea si simplitatea lor.
La naiba cu moda d-lor, la naiba cu ligheanele/contoarele/apometrele acolo unde nu isi au rostul!
Ceasul imi place, clar!, de-aia l-am si cumparat. Simplitatea lui fac un clasic inca in viata si exact cum spune d-l Moby, parca imi place si mai mult, pe masura ce discut si ma uit la el.
Si pt o clipa mi-am adus aminte de Juveniile puse de d-nii Achraf si Lucian Marcu, ale caror dimensiuni sunt sigur la fel de mici ca acest Omega si de momentele minunate cand le priveam si ma uimeau prin frumusetea si simplitatea lor.
La naiba cu moda d-lor, la naiba cu ligheanele/contoarele/apometrele acolo unde nu isi au rostul!
Intre toate ceasurile pe care le am doar vreo 20 depasesc 40 mm in diametru si nu mai mult de 42.5 mm (cu exceptia unui Hamilton Chronomatic Fotainebleau care este oarecum oval ca si forma si are 47 mm). Moderne nu am decat doua - un Philip Watch cu ETA 2897 si un Epos - ambele au 42 / 42.5 mm si sunt rotunde. Restul ceasurilor de < 40 mm sunt vintage si au forme neregulate de obicei, nu rotunde.danielbratu2008 scrie: ....
Eu cred ca este o chestie nu doar de moda, ci si cum vine ceasul pe mana fiecaruia. Intr-un "experiment" inedit oarcum facut cu Alex (zum-zum) el a pus ceasul meu pe mana lui (un Corum de 34 mm), iar eu am pus un ceas de-al lui de 45 mm! Cine ne cunoaste pe amandoi isi poate da seama cu usurinta ce a iesit!
Asa ca draga Daniel - poarta-l cu incredere (si ia in considerare si ce a spus Boris - bine a punctat!).
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Ultima achizitie care a intarziat sa apara aici: Orient.

Ultima achizitie a sotiei: Hamilton (cu bratara).

Ultima achizitie a sotiei: Hamilton (cu bratara).

Egalitate nu există decât în matematică!
- calin gabi
Felicitari! Sa le purtati sanatosi ca sunt super.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Ma prostesc la batranete.....
Ma prostesc la batranete..........

Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Ma prostesc acum la batranete........

Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Re: Ma prostesc la batranete.....
Felicitari Domnul Gabi ! ati luat exemplu de la Alex ?
- gherghin nicolae
- Moderator
Adica ...domnul Gabi1 , sa intelegem si noi titlul topicului ?
Sper ca este original !
Sper ca este original !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Atunci nu pot sa spun decit : Felicitari !!!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Frumos ceas Gabi!!!
Sa te bucuri de el!
Sa te bucuri de el!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!