Ultima achizitie
- otvos-bruno
Re: Ma prostesc la batranete.....
Frumos....ce mecansim are?
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
- gherghin nicolae
- Moderator
ETA personalizat si redenumit( recodificat ) de Longines .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Calibry 633= ETA 2824-2otvos-bruno scrie:Frumos....ce mecansim are?
- calin gabi
Re: Ultima achizitie
Chiar ai dat in mintea copiilor! Felicitari e tare piesa!Ce diametru are?
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Multumesc ! Vai de copii care nu asculta de parinti ! Scuze de poze am un aparat bun dar mi-au iesit niste poze proaste(nu ma pricep sa -l folosesc f.bine )
P.S rog un moderator sa mute posturile la " ultima achizitie" aici am postat din greseala !
P.S rog un moderator sa mute posturile la " ultima achizitie" aici am postat din greseala !
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Diametrul este 43 mm fara coronita !
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Cumetre!mai taie 1mm,diametru 42mmGabi1 scrie:Diametrul este 43 mm fara coronita !
Ai dreptate are 42mm....varsta,chior am circumstante imi cer scuze
Cum sa te prostesti? E un ceas superb si poate un fel de icon ! Sa il stapanesti sanatos,nu am mai vazut la noi un Compressor de ceva vreme.
Mai are inca un prieten unul identic (ate14) care l-a achizitionat ieri cu o zi inaintea mea.....eu astazi l-am luat ......de fapt el m-a si agitat ! 
Iar eu am fost dealer-ulGabi1 scrie:Mai are inca un prieten unul identic (ate14) care l-a achizitionat ieri cu o zi inaintea mea.....eu astazi l-am luat ......de fapt el m-a si agitat !
Modelul acesta nu vine cu o curea textila sau ceva de genu'?
Posibil sa existe si cu curea textila dar eu nu am vazut, eu l-am luat cu curea de piele si deployant Longines !
Gabi1 cureaua ta nu este originala pentru modelul legend diver,intr-adevar ai curea si deployant semnate Longines dar nu pentru acest model.Gabi1 scrie:Posibil sa existe si cu curea textila dar eu nu am vazut, eu l-am luat cu curea de piele si deployant Longines !
Asa trebuie sa fie cea originala:

Eu m-am referit la faptul ca nu am vazut sa vina cu curea textila ! (@saphire)