Help!Bulova vs. Croton

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Cypher

Re: Help!Bulova vs. Croton

Mesaj de Cypher »

Am inteles ca se gasesc dar nu nu iei in ecuatie ceva : Ce ai dat tu exemplu este Amazon US transport si taxe mai mari. Deci te-ai chinuit degeaba sa gasesti exemplele de pe amazon :D
Daca se gasesc in UK,de acolo sa se ia in calcul..
wisepiggy

Mesaj de wisepiggy »

Si siteul unde se uita ea ti se pare din Romania?
Cypher

Mesaj de Cypher »

Nu e UK?

LE: Se pare ca nu e UK,e USA. Atunci poate nu stie ca se platesc taxe suplimentare pentru USA.
Alexa.S

Mesaj de Alexa.S »

Am decis si comanda a fost facuta. Mi-am luat un Croton similar cu cel postat la inceput, la care am gasit mai multe detalii si stiu ca are un mecanism Ronda 785. Este tot otel cu ceramic. La banii acestia (100$) nu gaseam nimik altceva nici in Romania, nici in UK si niciunde. Sa stiti ca stiu de taxe si etc; si stiu ca din UK transportul e 2 lire, dar sunt unele ceasuri care aveau adaos si 100 de lire asa ca prefer sa dau taxele de 15$. Mai strang banuti si imi voi lua si un Tissot Le locle eventual care imi place destul de mult. O ultima intrebare ar fi cat este taxa de la posta? :)

Va multumesc mult si voi reveni cu poze cand imi ajunge ceasul.:D
Cypher

Mesaj de Cypher »

Adica noi am vorbit degeaba aici : :lol:

Sa il stapanesti sanatoasa. Taxe nu ai ca e din UK,platesti doar transportul.
Alexa.S

Mesaj de Alexa.S »

Nu ati vorbit degeaba.Sfaturile sunt utile mereu. Si in postul anterior am mentionat ceva de $. Stiu ca din UK nu sunt taxe, dar el vine USA. Si ma intereseaza strict taxa de la posta, pentru ca taxa site-ului de shipping o stiu.:)
Cypher

Mesaj de Cypher »

Glumeam iti dai seama..
Aaa vine din USA? Pai platesti 24% TVA plus taxe vamale ( se raporteaza si ele la valoare). Afli pe loc cand o sa il ridici de la Posta Vamala.
Pacat ca te-ai aruncat sa iei din SUA mai ales ca aveai buget pentru altceva mai bun din UK.
Scrie răspuns