ceva e putred......

Discutii intre pasionati.
Blackdial

Re: ceva e putred......

Mesaj de Blackdial »

Un mic fake :"nimic serios" !
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Bingo :wink:
kamikaza

Mesaj de kamikaza »

Eu sunt cam in ceata asa ca voi intreba (fara sa contest) De ce?
Luati falsurile ordinare si bagatile in duba!
same shit but............... different
"I don't see any God up here" - Yuri Gagarin
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Nu se potrivesc luneta si tipul de aratatoare la acest cadran
Mecanismul fiind banal se preteaza la falsuri.
Vanzatorul nu e un habarnist. A mai vandut suficiente ceasuri la care descrie/ pomeneste frecvent si calibrul mecanismelor chiar daca nu le face poza. Si asta la ceasuri de 30-50 €.
Ori la un ceas care (original) costa de la 3K in sus sa nu pomeneasca chiar nimic plus niste pozele indoielnice.......
Cineva a luat azi o tzeapa :mrgreen:
maximus

Mesaj de maximus »

Dl. Alex, si pe mine m-ati facut curios: ce vreti sa spuneti? ca nu are mecanismul original? sau ca numai partea de cadran, indicatoarele, geamul sint false?

Multumesc,
marius
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Exista buton de report pe ebay...daca stiati din timp trebuia sa il fi folosit.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

maximus scrie:Dl. Alex, si pe mine m-ati facut curios: ce vreti sa spuneti? ca nu are mecanismul original? sau ca numai partea de cadran, indicatoarele, geamul sint false?

Multumesc,
marius
Chiar daca ar avea mecanismul original ramane o facatura!
Mecanismul poate proveni de la un cu totul alt ceas Blancpain. Modelul in sine e..."sublim, admirabil putem zice dar lipseste cu desavarsire" :lol:
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

zaytsuca scrie:Exista buton de report pe ebay...daca stiati din timp trebuia sa il fi folosit.
Si sa reclam ce? Faptul ca cineva vinde pe Ebay la rubrica "ceasuri de mana" un ceas? :? Nu s-a afirmat nicaieri ca e un original sau macar un Blancpain. Nimic.
Nici nu am avut impresia unei licitatii trucate. Pur si simplu a aruncat o momeala si i-a lasat pe amatorii de chilipiruri sa-si faca de cap :mrgreen:
tty

Mesaj de tty »

Alex Clej scrie:
zaytsuca scrie:Exista buton de report pe ebay...daca stiati din timp trebuia sa il fi folosit.
Si sa reclam ce? Faptul ca cineva vinde pe Ebay la rubrica "ceasuri de mana" un ceas? :? Nu s-a afirmat nicaieri ca e un original sau macar un Blancpain. Nimic.
Nici nu am avut impresia unei licitatii trucate. Pur si simplu a aruncat o momeala si i-a lasat pe amatorii de chilipiruri sa-si faca de cap :mrgreen:
Am impresia ca politica Ebay-ului este sa nu accepte replici sau fake-uri. Nu conteaza daca vanzatorul declara ca e replica sau nu declara nimic, nu ii este permis sa-l vanda pe Ebay decat daca e ceas original.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Povesti ebay-esti!
Teoretic este adevarat. Faptic am vazut suficiente replici Rolex si Le Coultre vandute pe ebay fara ca vanzatorul sa fie deranjat de cineva. E suficient sa nu pomeneasca explicit marca si sa acopere logo-ul de pe cadran.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Scuze ca va spun, aveti atitudine de vanzator de ceasuri fake. Daca ati vazut ca ceva nu e in regula cu ceasul trebuia facut report, sa scutesc pe un amarat sa dea xxxx $ pe o conserva de ceas. Bunul simt cam asa functioneaza.
Dar discutia nu cred ca merita purtata, am vazut ce poate mintea unora asa ca....
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Nu e cazul sa va grabiti a trage concluzii :mrgreen:
In ultimii 2-3 ani am reclamat zeci de falsuri/descrieri aberante (mai ales in domeniul ceasurilor militare) ale unor articole aflate pe Ebay si cosecintele au fost: zero. Nu s-a intamplat nimic. Vanzatorul si-a vandut in liniste fake-urile.
La fel si in cazul licitatiilor trucate. Li se rupe! :evil:
Ebay este societate comerciala nu organizatie non profit si nici protectia consumatorului. Asa ca aviz amatorilor :cry:
georgio

Mesaj de georgio »

Site-urile de licitatii sau de anunturi sunt interesate doar de trafic. Ebay e decent si copil mic, a se vedea site-urile Romanesti unde 90% din ce se vinde sunt replici sau fakes :) Credeti ca te ia cineva in seama cand semnalezi un fals, daca acel fals face "content" si trafic?
Mult hulitele ACTA si SOPA fix de la asta a plecat. Daca pe un site se vand replici sau falsuri site-ul este automat inchis. Idea nu e rea dar din pacate deschide calea abuzurilor.
Cypher

Mesaj de Cypher »

Si tu esti de acord cu ACTA nu?:)
Scrie răspuns