Juvenia EXXTRRRA PLAAAAT Fara Compromisuri

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
Scrie răspuns
Alfie

Mesaj de Alfie »

Multumesc mult pentru aprecieri atat in numele meu cat si al celorlalti oameni minunati care au facut ca acest forum sa se transforme intr-o reusita.
Corect, Claudiu a avut o initiativa deosebita care ne aduce si pe noi pe harta :lol:
Nu trebuie sa cazi in depresie :lol: incepand de acum ,trebuie sa ai putina rabdare, cu cat vei aduna mai multa experienta si capodopere cu atat depresia va fi mai adanca :lol:
Glumesc dar din pacate un sambure de adevar este in ce am spus.
vei vana un exemplar si imediat ce it va cadea prada( :lol: ) vei trece la urmatoarea tinta.
Odata "infectat" nu mai ai scapare.
Nu este un lucru rau dar.....
Daca ai spus cuvintele respective oricum nu mai scapi asa ca bine ai venit in "Spitalul" nostru .
Speram ca pe viitor sa fii din ce in ce mai "bolnav" si asteptam desigur o prezenta mai activa din partea ta.
Asa cum spune si Edi,cu rabdare se rezolva toate.
Trebuie doar sa alegi drumul pe care vrei sa mergi si sa inveti sa treci peste greseli(eu am facut o gramada :cry: )
Un exemplu demn de urmat este Montana care prin tema aleasa a dovedit ca nu conteaza cat de mare ori cat de sclipitor este ceasul ales ci conteaza" sufletul" acestuia si "viata " sa.
Succes
MironP

Mesaj de MironP »

Va multumesc pentru incurajarile voastre. Nu postez deoarece nu am nimic inca de spus, nestiind mare lucru despre ceasuri si deocamdata calea de colectionar nu este foarte clara daca stau si ma gansesc bine.
Stiu cu certitudine ca imi plac foarte mult ceasurile, dar estetica prima in fata calitatii executiei sau a detaliilor mecanismului si a istoriei brandului respectiv pana cand am citit tot ce s-a scris in paginile acestui forum.
O sa postez totusi la sfarsitul saptamanii un Eberhard vechi si aproape decedat care imi place foarte mult si care va ajunge la domnul Claudiu cu siguranta pentru resuscitare.
Apropos, Montana spune ca este incepator dar ma lasa lat cu meticulozitatea culegerii informatiilor si a alegerii ceasurilor pentru colectia proprie; ma gandesc atunci cum sa spun eu ca sunt incepator??
Domnule Lucian Marcu, probabil ca v-au placut Prim Diplomat si Spartak Exclusiv.
Salutare tuturor.
montana

Mesaj de montana »

Lucian, ca de obicei, un gentleman! A colectiona militare e pana la urma pare-se o moda ce din fericire mi se potriveste. Poti face si lucruri spectaculose (pun in seara asta o foarte mica surpriza) dar in general e cale lunga.

Ce remarcam in ceasurile colectiei tale sunt "detaliile" criteriilor: un mecanism - 'microrotor', un design - 'slim', o poveste - 'Bulova' sau 'Benrus'! Recunosc ca in parte m-a/m-am inspirat!

Betykalman, multumiri dar e putin exagerat! Am sansa ca alaturi de internet sa am o mica colectie de carti unde cu rabdare si recunosc multa placere gasesc multe raspunsuri. Fiind incepator le caut mai degraba pentru mine! Ma bucur insa sa le impart si cu alti!

Astept cu mare interes ceasurile voastre! Dar alaturi de ele si povestilor lor!
Alfie

Mesaj de Alfie »

Corect imi plac Prim Diplomat,Spartak dar imi place foarte mult Orlik 55
Adevarul este ca ne simtim bine cand citim cuvintele lui Betykalman
Asteptam cu nerabdare Eberhard-ul tau.
Eberhard este cu adevarat un nume in acest domeniu(imi place poate si datorita aliantei frumoase cu Favre Leuba,Girard Perregaux,Doxa si Jaeger le Coultre)
Alfie

Mesaj de Alfie »

constantin14

Mesaj de constantin14 »

iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Welcome to the club !

Nice photos btw ... nice watch too !!
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Alfie

Mesaj de Alfie »

Superb
Cum iti place????
Un review se poate? :D
Felicitari
priam

Mesaj de priam »

un 602 in aur de 18K-pana la cat se duce?
http://cgi.ebay.de/Vintage-18K-JUVENIA- ... dZViewItem
mai sunt 6 zile...
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

priam scrie:un 602 in aur de 18K-pana la cat se duce?
http://cgi.ebay.de/Vintage-18K-JUVENIA- ... dZViewItem
mai sunt 6 zile...
350 USD (cadranul pare refacut/rescris) - "just my 2 cents" :P
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
priam

Mesaj de priam »

Asta ca sa stiti si voi :D , in mod oficial, topicul Juvenia extra plat a devenit cel mai stufos de pe forum!
Ce ne faci, Luciaaaane!
PS cand ne vom intalni, odata trebuie sa se intample si asta, ai o bere, hai doua, ca ma simt generos!
Felicitari, Lucian!
Alfie

Mesaj de Alfie »

Daca si cand ne intalnim iti voi aduce aminte in mod sigur de promisiune :D

Acest Juvenia este "vechi" pe Ebay ,eu cred ca vanzatorul a "incetosat" cu vointa imaginile.
Fiind din aur de 18 kt poate ajunge la 400-500 $ dar destul de greu .
Nu este un ceas"clar"
Alfie

Mesaj de Alfie »

Inca asteptam impresiile lui Constantin 14 despre al sau Juvenia.
Cum ti se pare acum?
constantin14

Mesaj de constantin14 »

Am vrut sa fac niste poze mai ca lumea si cu mecanismul, dar nu am curaj sa-l desfac singur! Ma simt frustrat ca nu pot vedea masinaria.
Nu l-am urmarit decat vreo trei zile cum merge si merge bine ( nu ma intrebati de cat este de precis pentru ca nu prea ma preocupa (cel putin ca amator de "vintage" nu am preocuparea asta, poate daca am sa ajung sa posed niste ceasuri mai performante am sa urmaresc si precizia lor)
Si oricum si timpul este relativ!
Suna frumos, misca frumos, arata frumos si pe deasupra e NOS!
Trebuie sa-i mai adaug niste "fratiori " (nu neaparat Juvenia ci din familia "slim") Caut ceva automatice subtiri gen Eternamatic 3000 dar e greu!
MironP

Mesaj de MironP »

Foarte foarte frumos.
Scrie răspuns