LA MULTI ANI
- otvos-bruno
Re: LA MULTI ANI
La Multi Ani!
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
-
impala2328
La multi ani tuturor.
La multi ani !
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
La multi ani sarbatoritilor! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- calin gabi
Lamulti ani baieti! Ninule, mai da si tu un semn de viata pe forum,nu mai sta suparat ca viata-i scurta 
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- gherghin nicolae
- Moderator
La multi ani !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
La mulți ani cri.2002 ! Sa fii sănătos , vesel și lipsit de griji !
La multi ani!
Ninulescu (38), Janos (30), cri.2002 (26)
Ninulescu (38), Janos (30), cri.2002 (26)
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Va multumesc mult de tot dragi colegi pentru urari !
Numai bine, sanatate si fericire va doresc si eu si toate visele sa vi se implineasca !
Chiar nu sant suparat, si citesc cam tot ce se scrie, nu are rost sa ma loghez pentru asta, pot citi si ca anonim.
am renuntat doar sa mai scriu deoarece prezenta mea genera prea multe polemici, unii colegi din invidie ma hartuiau
pana acolo incat primeam amenintari cu moartea pe E-mail si Blog...
dar nu asta m-a facut sa ma retrag . m-am retras deoarece religia nu-mi permite sa stiu ca din cauza mea cineva sufera pe nedrept si stiam ca unii colegi frustrati si cu sufletul plin de ura se descarcau acasa pe sotie si copii
Cum credeti ca puteam eu dormii noaptea cand stiam ca din cauza mea o femeie e batuta si un copil nevinovat merge la scoala cu ochii invinetiti... nu ca prin retragerea mea situatia lor se va imbunatatii ori ca destinul lor nu va fi la fel de tragic dar macar nu sant vinovat eu de asta !
...
Tot respectul meu pentru cei care au avut curajul sa-mi ureze la multi ani aici in public, sper sa nu sufere nici ei nici familiile lor din cauza asta !
Numai bine, sanatate si fericire va doresc si eu si toate visele sa vi se implineasca !
calin gabi scrie:Lamulti ani baieti! Ninule, mai da si tu un semn de viata pe forum,nu mai sta suparat ca viata-i scurta
Chiar nu sant suparat, si citesc cam tot ce se scrie, nu are rost sa ma loghez pentru asta, pot citi si ca anonim.
am renuntat doar sa mai scriu deoarece prezenta mea genera prea multe polemici, unii colegi din invidie ma hartuiau
pana acolo incat primeam amenintari cu moartea pe E-mail si Blog...
dar nu asta m-a facut sa ma retrag . m-am retras deoarece religia nu-mi permite sa stiu ca din cauza mea cineva sufera pe nedrept si stiam ca unii colegi frustrati si cu sufletul plin de ura se descarcau acasa pe sotie si copii
Cum credeti ca puteam eu dormii noaptea cand stiam ca din cauza mea o femeie e batuta si un copil nevinovat merge la scoala cu ochii invinetiti... nu ca prin retragerea mea situatia lor se va imbunatatii ori ca destinul lor nu va fi la fel de tragic dar macar nu sant vinovat eu de asta !
Tot respectul meu pentru cei care au avut curajul sa-mi ureze la multi ani aici in public, sper sa nu sufere nici ei nici familiile lor din cauza asta !
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?