Salutare!!
Sunt nou pe forum insa doresc sa achizitionez un ceas Orient cft00001b, pe langa faptul ca as dori niste pareri despre ceas daca se poate, m-ar interesa si locul de unde imi recomandati sa il cumpar adica, am gasit la magazinul Splend'or reducere de 30% pt modelele Orient, insa nu stiu daca au acest ceas pe stoc, si l-am gasit si pe site-ul ceasuridemana.ro la anumiti vanzatori (gataca, magellan17). Daca nu gasesc in magazin acest ceas ar fi ok sa ma gandesc la varianta cu baietii vanzatori de ceasuri sau nu sunt de incredere?
Multumesc
Ceas Orient automatic
Re: Ceas Orient automatic
La B&B era in jur de 1200-1300 lei (fara reducere). Intra pe siteul b&b si suna la numerele de la contact. Le spui ca te intereseaza informatii despre un ceas Orient si iti vor face legatura la departamentul respectiv. Apoi ceri informatiile care te intereseaza: pret, magazinul in care-l gasesti, poti sa le spui sa-l aduca in orasul in care esti tu, etc.
Am si eu un model asemanator si e foarte ok ceasul. Catarama ceasului e cam incomoda insa nu exagerat.
Am si eu un model asemanator si e foarte ok ceasul. Catarama ceasului e cam incomoda insa nu exagerat.
Multumesc pt raspuns.
Avand in vedere reducerea acordata - compara mai intai preturile, vezi unde e mai ieftin (magazin sau alta sursa). gataca (Marian) e vanzator de incredere. Eu am cumparat de mai multe ori de la el, inclusiv pt. altii si nu am ce sa-i reprosez. 
AR1070-56E
Salut! De unde pot cumpara un ceas la pret rezonabil?
Un orient cft00001b as dori, sunt dispus sa dau pe el max. 850ron