Recomandare ceas cronograf quartz - buget 1000 lei
Recomandare ceas cronograf quartz - buget 1000 lei
Buna ziua,
As dori sa achizitionez un ceas preferabil cu cronograf (dar nu obligatoriu), curea maro.
Pana acum m-am uitat la:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... yle+Chrono
Imi place cum arata si l-as fi luat daca n-ar fi costat 1075 de lei. Minusurile sunt legate de pret, suprafata relativ mare de metal (risc de zgarieturi usor vizibile), mecanismul Ronda.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=4&t=7944
Ii place mai mult sotiei. Cel la care m-am uitat are codul C4375/1, are curea maro. In favoarea lui ar fi pretul (putin peste 500 lei). In defavoarea lui ar fi aspectul (din punctul meu de vedere), geamul care inteleg ca nu e safir si lipsa informatiilor despre mecanism (nici la magazin nici pe net nu am reusit sa aflu ce tip de mecanism are).
A nu se intelege ca vreau neaparat un ceas patrat, dar imi plac (cele pe care le-am mentionat au dimensiunea buna pentru mine).
Acum, nu exclud cu tarie nici un automatic, dar recunosc ca nu sunt un pasionat de ceasuri. Vreau un ceas care sa mearga bine mult timp de-acum si sa arate bine. Acum am un Atlantic Seabase Chronograf de vreo 3 ani care-si face treaba cu brio si de care sunt foarte multumit. Dar are curea neagra. Nu-mi place senzatia curelei metalice pe piele, asa ca prefer cureaua de piele.
Daca aveti recomandari va multumesc anticipat.
As dori sa achizitionez un ceas preferabil cu cronograf (dar nu obligatoriu), curea maro.
Pana acum m-am uitat la:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... yle+Chrono
Imi place cum arata si l-as fi luat daca n-ar fi costat 1075 de lei. Minusurile sunt legate de pret, suprafata relativ mare de metal (risc de zgarieturi usor vizibile), mecanismul Ronda.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=4&t=7944
Ii place mai mult sotiei. Cel la care m-am uitat are codul C4375/1, are curea maro. In favoarea lui ar fi pretul (putin peste 500 lei). In defavoarea lui ar fi aspectul (din punctul meu de vedere), geamul care inteleg ca nu e safir si lipsa informatiilor despre mecanism (nici la magazin nici pe net nu am reusit sa aflu ce tip de mecanism are).
A nu se intelege ca vreau neaparat un ceas patrat, dar imi plac (cele pe care le-am mentionat au dimensiunea buna pentru mine).
Acum, nu exclud cu tarie nici un automatic, dar recunosc ca nu sunt un pasionat de ceasuri. Vreau un ceas care sa mearga bine mult timp de-acum si sa arate bine. Acum am un Atlantic Seabase Chronograf de vreo 3 ani care-si face treaba cu brio si de care sunt foarte multumit. Dar are curea neagra. Nu-mi place senzatia curelei metalice pe piele, asa ca prefer cureaua de piele.
Daca aveti recomandari va multumesc anticipat.
Re: Recomandare ceas cronograf quartz - buget 1000 lei
Cauta ceva cu ETA 251.262 - daca vrei un cronograf cu mecanism superior. 
AR1070-56E
La ce m-am mai uitat astazi:
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Cand ... -caut.html
1049 lei;
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Clau ... -caut.html
987 lei
Pe langa astea am vazut 2 ceasuri Hamilton care mi-au placut unul in jur de 700 de lei (fara cronograf), altul in jur de 1000 (calendar cu zile, luni etc). Din pacate nu am retinut modelele, iar pe site nu le-am gasit (sau nu le-am recunoscut). O sa le iau datele maine. La ambele mecanism ETA. Din ce am citit pe aici cred ca Hamilton ar fi de preferat.
@Zar
Din ce am cautat pe site am gasit doar Certina cu ETA 251.262. M-am uitat la Certina, dar preturile depaseau bugetul, din pacate.
Ai vreo recomandare concreta cu ETA 251.262 care sa se incadreze in 1000 de lei?
In cazul in care n-ar avea cronograf, care ar fi mecanismul de preferat?
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Cand ... -caut.html
1049 lei;
http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Clau ... -caut.html
987 lei
Pe langa astea am vazut 2 ceasuri Hamilton care mi-au placut unul in jur de 700 de lei (fara cronograf), altul in jur de 1000 (calendar cu zile, luni etc). Din pacate nu am retinut modelele, iar pe site nu le-am gasit (sau nu le-am recunoscut). O sa le iau datele maine. La ambele mecanism ETA. Din ce am citit pe aici cred ca Hamilton ar fi de preferat.
@Zar
Din ce am cautat pe site am gasit doar Certina cu ETA 251.262. M-am uitat la Certina, dar preturile depaseau bugetul, din pacate.
Ai vreo recomandare concreta cu ETA 251.262 care sa se incadreze in 1000 de lei?
In cazul in care n-ar avea cronograf, care ar fi mecanismul de preferat?
Ti-am dat PM cu ceas cu mecanism 251.262, revue thommen.
Sa-si dea lumea cu parerea:

Sa-si dea lumea cu parerea:
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Multumesc pentru oferta, insa as vrea unul nou, garantie etc. Nu sunt pe un teritoriu pe care-l cunosc pt. a putea risca cu un ceas second hand. Daca as fi fost, n-as fi cerut un sfat pe forum si as fi stiut clar ce vreau.
Multumesc, oricum.
Multumesc, oricum.
La 1000ron nou si cu garantie nu vei gasi ceas cu Eta 251.262,mergi pe Ronda sau Eta G10.
- Tissot swiss 01
Am eu un ETA G10 pentru tine , chronograph si curea piele maro.
Nou / Nepurtat si in bugetul tau !!!!!!!
VEZI ANUNTUL AICI !!!
VEZI ANUNTUL AICI !!!
La acel model de tissot trebuie avut grija mare ca e plin netul de replici chinezesti...curelele sunt din piele de scaun de autobuz iar mecanismul ...varza 
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
N. Paulescu

N. Paulescu

La pretul pe care il ceri crede ma ca mai stai 2 ani pana il vinzi!Tissot swiss 01 scrie:Am eu un ETA G10 pentru tine , chronograph si curea piele maro.
VEZI ANUNTUL AICI !!!
Si ce daca, doar nu sta in ploaie !saphire scrie:La pretul pe care il ceri crede ma ca mai stai 2 ani pana il vinzi!Tissot swiss 01 scrie:Am eu un ETA G10 pentru tine , chronograph si curea piele maro.
VEZI ANUNTUL AICI !!!
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Multumesc pentru oferte, dar ... ceasul va fi cumparat din magazin. Ar mai fi si varianta online, dar prefer sa-l vad/probez inainte.
Acum o intrebare de incepator:
Exista o ierarhie pe care ar trebui s-o am in vedere in ceea ce priveste firmele? Din ce am mai citit pe aici am tras concluzia ca Hamilton ar fi de preferat unui Candino. Dar unui Doxa? Este importanta chestiunea asta sau ar trebui sa am in vedere in primul rand tipul mecanismului?
Stiu ca sunt intrebari usor puerile pentru multi dintre voi, dar sper sa aveti rabdarea sa-mi raspundeti.
De asemenea, daca ati avea ceva recomandari concrete privind anumite modele, sunt binevenite.
Acum o intrebare de incepator:
Exista o ierarhie pe care ar trebui s-o am in vedere in ceea ce priveste firmele? Din ce am mai citit pe aici am tras concluzia ca Hamilton ar fi de preferat unui Candino. Dar unui Doxa? Este importanta chestiunea asta sau ar trebui sa am in vedere in primul rand tipul mecanismului?
Stiu ca sunt intrebari usor puerile pentru multi dintre voi, dar sper sa aveti rabdarea sa-mi raspundeti.
De asemenea, daca ati avea ceva recomandari concrete privind anumite modele, sunt binevenite.
In primul rand mecanismul sunt branduri cu diferente substantiale de pret intre ele dar cu mecanisme identice sau calitativ la acelasi nivel,difera putin la carcase sau cadrane .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Difera la carcase,cadrane,finisaje un pic mai mult
Si la finisajele mecanismul difera chiar foarte mult un brand mai mare Mido,Hamilton vs Candino,Sector sau altele care folosesc aceleasi tip de calibru.
Discutia era despre mecanisme quartz despre ce finisaje vorbim la aceste mecanisme ? la carcase si cadrane am mentionat faptul ca exista diferente cred ca ai o problema de interpretare similara cu cea ETA & Sellita .Cypher scrie:Difera la carcase,cadrane,finisaje un pic mai multSi la finisajele mecanismul difera chiar foarte mult un brand mai mare Mido,Hamilton vs Candino,Sector sau altele care folosesc aceleasi tip de calibru.
Da ,scuze nu stiu la ce naiba ma gandeam,nu am fost deloc atent 
Era la vanzare un Certina Blue Ribbon cu 251.xxx in jurei sumei asteia dar nou,putin probabil sa gasesti.
Era la vanzare un Certina Blue Ribbon cu 251.xxx in jurei sumei asteia dar nou,putin probabil sa gasesti.