André Belfort
André Belfort
pe fashionays va fi o promotie din 28.06 la aceste ceasuri. Stie cineva ceva despre acestea merita achizitia ? pe site oficial am vazut automatice cu mecanismul lor!
- andreylungu
Re: André Belfort
Cred ca sunt chinezarii: http://www.trustedwatch.com/community/blacklist
ca de obicei pe acest site. Merci de raspuns!
- andreylungu
Prin chinezarii nu m-am referit ca sunt contrafacute. Sunt "chinezarii originale", deci pot fi comercializate(fashiondays livreaza produsele impreuna cu factura). Nu are nicio vina site-ul, iar la 88% reducere, cred ca vor fi niste preturi foarte mici.... ptr cine si-ar dori un astfel de ceas
De fapt, nu inteleg care-i problema ta? andreylungu si-a exprimat opinia privind mecanismele acestor ceasuri, opinie pe care a sustinut-o prin prezenta firmei in cauza pe lista neagra a comunitatii/site-ului trustedwatch.ciulhard scrie:ca de obicei pe acest site. Merci de raspuns!
Spre meritul lor, cei de la Andre Belfort nu sustin ca ceasurile ar fi elvetiene (cel putin eu nu am vazut ceas inscriptionat "swiss made" pe site-ul lor). In schimb, numele brandului este de natura sa induca in eroare - nu e penal, e doar o (mica) magarie penibila.
Iar daca sunt atat de siguri ca "The end result is a luxurious watch with many diminutive refinements that has the highest quality and longevity while being a one of a kind beauty. Each watch is an unparalleled masterpiece." de ce nu le vand sub brandul Shiun Koi Lung?
Cat despre calibre in-house in ceasuri de 1000-2000 euroi pret de lista (si vreo 88% discount la cumparare)... sa fim iertati!
Eu cred ca, in formularea colegului ciulhard, "acest site" se referea la fashiondays, nu la ceasornicar. 
Desi mai nimerit dpdv gramatical ar fi fost "acel site".
Asa nu mai exista nici un diferend de idei.
Off topic:
Unui lot de subiecti i s-a dat urmatorul text, cerandu-li-se sa adauge o virgula acolo unde cred ei potrivit:
Daca barbatul ar sti valoarea pe care o are femeia ar sta in genunchi.
Fara exceptie, barbatii au pus virgula dupa "are", femeile au plasat-o inainte de "ar"
Desi mai nimerit dpdv gramatical ar fi fost "acel site".
Asa nu mai exista nici un diferend de idei.
Off topic:
Unui lot de subiecti i s-a dat urmatorul text, cerandu-li-se sa adauge o virgula acolo unde cred ei potrivit:
Daca barbatul ar sti valoarea pe care o are femeia ar sta in genunchi.
Fara exceptie, barbatii au pus virgula dupa "are", femeile au plasat-o inainte de "ar"
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
-
harsanbogdddan
sunt posesor al unui Ceas Andre Belfort si sunt extraordinar de multumit de el...daca ceasurile de care vorbiti sunt autentice merita toti banii din lume...va puteti da seama de la pretul care o sa il ceara pe ele daca e org sau nu...valoarea unui ceai ar trebui sa fie peste 1000-1200 euro...al meu este in val de 1595 Euro dar isi merita toti banii!!!
-
harsanbogdddan
nu cred ca sunt originale avand in vedere ca zici ca o sa fie 88% reduceri...imi vine greu sa cred ca si-ar permite cineva sa le vanda la banii aia
Am avut si eu un ceas Andre Belfort cu Asian Valjoux 7750, carcasa otel, safir. Intr-adevar, ceasul nu este marcat Swiss Made, deci nu intra la categoria fake-uri, ci doar produse inselatoare.
Pretul nu poate sub nici o forma fi 1000-2000 de euro. O spun cu certitudine. 1000 de euro este un Tissot LeLocle Chronograph, cu Valjoux 7750, iar diferenta dintre ele este uriasa in termeni de calitate.
Probabil cat as plati pe acest ceas ar fi 200-250 de euro. Dincolo de acest prag cred ca este hotia magazinului.
Pretul nu poate sub nici o forma fi 1000-2000 de euro. O spun cu certitudine. 1000 de euro este un Tissot LeLocle Chronograph, cu Valjoux 7750, iar diferenta dintre ele este uriasa in termeni de calitate.
Probabil cat as plati pe acest ceas ar fi 200-250 de euro. Dincolo de acest prag cred ca este hotia magazinului.
Nu sunt originale...parerea mea...nu lua chinezarii facute peste noapte