Alex Clej a afirmat ca "OPIII este in house", dar a fost lamurit subiectul
Personal nici eu nu am inteles panerai pana nu am avut de-a face cu cateva, si pot sa spun ca sunt ceasuri care acum imi plac, dar tot nu sunt in top 10 personal
Off topic:
dupa cum am mai scris si cred ca stie multa lume, legile s-au schimbat, Swatch a fost fortat sa reduca, pana la eliminare, vanzarea de blank-uri (ETA Valjoux unitas etc), si sa inceapa sa vanda doar mecanisme finisate, si astea la un numar redus. Cu toate astea, avand in vedere ca in grupul Swatch sunt o gramada de firme, Breguet, Blancpain, Jaquet Droz, Glashütte Original, Omega, Rado, Longines, Union Glashütte, Tissot, Certina, Mido, Hamilton etc, numarul acestor mecanisme pe piata este foarte mare si va fi in continuare, iar afirmatii intalnite pe aici gen, "ceasurile cu 7750 vor fi mai valoroase" (financiar vorbind), mi se par, personal, o prostie. In momentul acesta sunt cateva firme care fac de asemenea mecanisme, dar dupa anume specificatii, pentru firme care poate nu au aceasta capacitate de productie. Ceea ce vreau sa zic este ca denumirea de "in-house" este un pic cam larga la momentul acesta