AdrianoMc scrie:multumesc frumos d-le Claudiu. ideea e ca pe cat sunt de rare, intro stare jalnica majoritatea, pe atat sunt de scumpe. sunt oameni care cred ca scot saracia afara din casa vanzand un ceas CFR numai pentru faptul ca au auzit ei ca sunt rare, si cer sume exorbitatnte.
Faina colectia.
Si mai ales ca functioneaza.Oricum se repara aceste ceasuri, dar evident se mai adauga alte costuri.
Stiu ca sunt scumpe. Unul cat de cat functional si complet, pleaca de la minim 100 ron in sus...nu stiu cu cat le-ai luat tu, dar cam asa am vazut ca se vand. Rare nu au fost aceste ceasuri fiind produse in ffff multe exemplare...pai mai toti angajatii CFR aveau astfel de ceasuri.
Eu zic sa le iei si pe cele nefunctionale. Mai iei piese de la ele, macar o cheita daca iei si tot e ceva..gandeste-te ca pe unul nefunctional dai 30-40-50 ron sa zicem si numai daca ii iei limbile iti scoti banii (pt ca in jur de atata iti va lua si ceasornicaru sa iti confectioneze limbi la fel). E doar un exmplu desigur. Ideea e ca iti scoti banii.
Eu unul de abia acum m-am apucat sa colectionez ceasuri de masa vechi, facute in vest. Pana acum am un GB si un JAZ, ambele nefunctionale al caror repararatii vor depasi cu mult costurile achizitiei. Nefunctionele nu le voi lasa pt ca sunt destul de rare in RO.