Pretul de achizitie este de 270 euro.
Termenul limita pentru comenzi este 20 Martie.
Numarul ceasului va fi in functie de inscrierea pe lista.
Daca nu incerci toate culorile, n-ai 'ambat!RobertCodescu scrie:Este de la sine inteles ca ceasul din editia 2012 il va castiga subsemnatul !!! Sa NU spuneti ca nu ati stiut asta inca de pe 1 august 2011 !!!![]()
A. Si dumneavoastra Dom' Profesor ....ca si Dom' Claudiu....un gentil in raspunsuri.Achraf scrie:Deocamdata nr. 1 - multumita lui Claudiu si celorlalti colegi - a ajuns la mine. A
Sunt sigur ca nr. 2 va ajunge la un merituos membru al forumului nostru. B.
Dar poatye domnu' Codescu va progresa asa cum creste Fat-Frumos: intr-un an cat altii in zece!C.
Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?Claudiu scrie:Mecanismul ceasului este un Miyota 8215.
Diametrul exterior este de 40mm fara coroane.
Cureaua necesara are dimensiunea de 20mm.
Hardlex bombat.
Claudiu nu cred ca are disponibilitate pentru domeniul tau, adica negustor de REPLICI.(www. ceasuri de mana.ro)scalexys scrie:Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?Claudiu scrie:Mecanismul ceasului este un Miyota 8215.
Diametrul exterior este de 40mm fara coroane.
Cureaua necesara are dimensiunea de 20mm.
Hardlex bombat.
1 Ceasul a fost doar inscriptionat, in original avand cadranul blanc.scalexys scrie: Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?
Multumim pentru informatii!Alex Clej scrie:1 Ceasul a fost doar inscriptionat, in original avand cadranul blanc.scalexys scrie: Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?
2 Nu este quartz iar informatii despre mecanism gasiti din belsug pe net.
3 Se poate fabrica un ceas la cerere dar ptr. asta trebuie sa luati legatura cu un fabricant de ceasuri. In prealabil asigurati-va ca aveti un cont bancar corespunzator.
Foaarte interesant !Alexvintage scrie:1 Ceasul a fost doar inscriptionat, in original avand cadranul blanc.scalexys scrie: Ceasul este fabricat de dumneavoastra? Mecanismul este quartz japonez? Spuneti-mi va rog, este posibil sa produceti un ceas daca va propunem un design si un mecanism?
2 Nu este quartz iar informatii despre mecanism gasiti din belsug pe net.
3 Se poate fabrica un ceas la cerere dar ptr. asta trebuie sa luati legatura cu un fabricant de ceasuri. In prealabil asigurati-va ca aveti un cont bancar corespunzator.