Pt. slefuire cristal incearca la centrele de optica (sau inlocuire cu altul nou).
Cei trei samurai !
Re: Cei trei samurai !
Nu te inseli, are cal. 469 - automat in 21J. Model ''Three-Stars''. Lucrat in otel, capac pe filet.
Pt. slefuire cristal incearca la centrele de optica (sau inlocuire cu altul nou).
AR1070-56E
Te-ai dat la automatice????

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Seiko 5 SNKH11K1 - pe unele siteuri e numit President. E un model mai rar vazut in Europa, albul cadranului e foarte frumos in lumina naturala, da o impresie de portelan. Cumparat din City Chain, Hong Kong.

GF's

Un Orient pe care nu il mai am dar care a trecut prin multe - foarte rezistent si destul de etans pt 5 ATM.

Primul Casio nu mai e la mine - bunicel si el.

GF's

Un Orient pe care nu il mai am dar care a trecut prin multe - foarte rezistent si destul de etans pt 5 ATM.

Primul Casio nu mai e la mine - bunicel si el.

AR1070-56E
Foarte frumos ceasul! Pot sa te intreb de unde l-ai luat?
Arata mult mai bine in realitate. Lucrat mai ingrijit decat Orient-urile comune cu PR, este cu o clasa peste ele. Nu se distinge in poza dar mecanismul e decorat. Adus pe comanda din US. Total = 1350 lei. 
AR1070-56E
Citizen - Signature Courageous Perpetual Calendar BL1258-53L (cal. E764)

AR1070-56E
Seiko Premier Kinetic Perpetual
Cal.7D48.Dupa 24 ore de repaus,intra in ''sleep mode''pt a proteja bateria.Data se schimba normal si in sleep mode.
La primele miscari,ceasul se regleaza automat pe ora exacta chiar daca ramane oprit pe o perioada de max 4 ani.
Masiv,bratara masiva din otel inox.

O zi buna tuturor
Cal.7D48.Dupa 24 ore de repaus,intra in ''sleep mode''pt a proteja bateria.Data se schimba normal si in sleep mode.
La primele miscari,ceasul se regleaza automat pe ora exacta chiar daca ramane oprit pe o perioada de max 4 ani.
Masiv,bratara masiva din otel inox.

O zi buna tuturor
Al meu are fereastra nefinisatarubin scrie:Citizen curajos, ok dar dar fereastra datei ???

-
valentin1234
Un ceas despre care nu stiu nimic, luat NOS acum vreo 10 ani de sub tejgheaua unui
bijutier din Katerini. L-am descoperit la curatenia de primavara, singurul meu japonez, de altfel
Voi stiti ceva despre modelul asta?

bijutier din Katerini. L-am descoperit la curatenia de primavara, singurul meu japonez, de altfel
Voi stiti ceva despre modelul asta?

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Model anii '90. Destul de rar. Nu intra in aria mea de interes. E un stil mai ciudat dar interesant de cronograf. Imi aduc aminte ca l-a explicat catalinus mai demult. Zi-mi ce calibru (sau ref.) are si iti caut detalii ... 
AR1070-56E
-
valentin1234
Multumesc, Zar.
Calibrul este 8M25 - 7110.....cica ar avea si 4 rubine
Calibrul este 8M25 - 7110.....cica ar avea si 4 rubine
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)