Paste Fericit
Re: Paste Fericit
Sarbatori fericite tuturor!
- calin gabi
Pt Ceasornicar.ro ,echipa moderatorilor si tuturor colegilor de forum: felicitari pentru munca depusa ! Sarbatori Pascale pline de bucurii !
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Paste Fericit! alaturi de familie.
Sa dea Domnul sa ne auzim cu bine multa vreme de acum incolo, iar comunitatea asta a noastra, ceasornicar.ro sa ramana o referinta orologera in Romania si peste ani!
Le multumim cu aceasta ocazie tuturor celor care ne viziteaza, contribuie, critica. Oricare este un pas inainte. Intr-o zi, sa ne uitam inapoi, si sa fim mandri de ce am realizat impreuna.
Sa dea Domnul sa ne auzim cu bine multa vreme de acum incolo, iar comunitatea asta a noastra, ceasornicar.ro sa ramana o referinta orologera in Romania si peste ani!
Le multumim cu aceasta ocazie tuturor celor care ne viziteaza, contribuie, critica. Oricare este un pas inainte. Intr-o zi, sa ne uitam inapoi, si sa fim mandri de ce am realizat impreuna.
Sărbătoarea Pascală să vă aducă încredere, lumină, liniște, speranță și clipe de bucurie alături de cei dragi.
-Sărbători fericite la toată lumea !
-Sărbători fericite la toată lumea !
Adevărat a Înviat!
Sărbători cu bine!
Sărbători cu bine!
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
De 2000 de ani Lumina se revarsa asupra noastra! Hristos a Inviat!
“Si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.”
- andrei12345
Hristos a Inviat!

Hristos a-nviat!
Va doresc sarbatori cu bucurii si liniste sufleteasca.
Andrei12, iti multumesc pentru poza de mai sus, imi place sa vad pasca si ouale din cos. Sa fii sanatos la minte si la cuget si ma bucur ca faci parte din comunitatea noastra.
Va doresc sarbatori cu bucurii si liniste sufleteasca.
Andrei12, iti multumesc pentru poza de mai sus, imi place sa vad pasca si ouale din cos. Sa fii sanatos la minte si la cuget si ma bucur ca faci parte din comunitatea noastra.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
- andrei12345
Sincere multumiri Catalin pentru urari!
Fie ca sfintele sarbatori sa ne curete mintea si sufletul si sa lasam deoparte micile rautati si evenimente neplacute de pe Forum!
Adevarat a Inviat
Fie ca sfintele sarbatori sa ne curete mintea si sufletul si sa lasam deoparte micile rautati si evenimente neplacute de pe Forum!
Adevarat a Inviat
-
alin-stefan
Sa avem cu totii un Paste asa dupa cum vrea Domnul Nostru Iisus Hristos !!!
Adevarat a inviat Iisus Hristos acum doua mii si ceva de ani !!!
Adevarat a inviat Iisus Hristos acum doua mii si ceva de ani !!!
Hristos a inviat!
Hristos a înviat!
Adevarat a Inviat ! Paste fericit ! Sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi !
-
new_marian
Paste fericit si bucuria sarbatorilor sa se reverse si in posturile de pe forum. Hristos s-a Inviat!
Numai bine,
Marian
Marian