rolex winner 24 ad daytona 1992
-
rolex winner 24 ad daytona 1992
am si eu un ceas primit cadou din dubai..as dori sa stiu cam la ce pret poate fi evaluat?!multumesc!nu stiu sa pun foto dar incerc sa-l descriu...la ora 12 este coroana rolex,pe ecran la ora 6 este inscriptionat la fel coroana rolex,in jurul ecranului are 2 randuri de pietricele albe,bratara este la mijloc cu galben, inauntrul ceasului scrie:rolex oyster perpetual superlative chronometer officially certified cosmograph,are 3 butoane pe dreapta,cel din jumate are coroana rolex pe el,inauntru este negru si cu 3 cercuri:zi data si al 3 nu stiu,posibil an..unde se inchide are coroana iar pe interior scrie:78488,rolex(in interiorul unei coroane),geneve,swiss made,intr-un cerc scrie iar rolexsa,18k,750 si inca 2 semne care nu stiu ce sunt sau scrie,iar pe spate scrie:winner rolex ad daytona 1992 24,ce pret poate avea?!
Re: rolex winner 24 ad daytona 1992
Pt. atasat poze - http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... f=5&t=9236 

AR1070-56E
-
cateva poze...

- gherghin nicolae
- Moderator
Desi pozele nu sint cele mai bune ...din pacate detineti un ceas fals !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
asta am banuit si eu dar cam la ce pret se estimeaza aceaste ceasuri?gherghin nicolae scrie:Desi pozele nu sint cele mai bune ...din pacate detineti un ceas fals !!!
-
La pretul unei role de hartie igienica.
Consultati mercurialul actualizat al bazarului din Istambul, preturile sunt oscilante precum la shaorma, baclava,falafel, s.a.m.d.aelenacristina scrie:asta am banuit si eu dar cam la ce pret se estimeaza aceaste ceasuri?gherghin nicolae scrie:Desi pozele nu sint cele mai bune ...din pacate detineti un ceas fals !!!
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Pentru a completa raspunsurile anterioare ale colegilor, pe acest forum nu se iau in considerare falsurile sub nici-o forma.
Odata ce noi nu avem notiunea de ceas la un fals, nu avem nici notiunea evaluarii unui fals.
Comentariile se opresc la genul de raspunsuri pe care le-ati primit. Personal mai mult va admir unghiile decat ceasul (si apropo, incercati sa faceti fotografii mai clare - la ceas, nu la unghii
- cand mai postati pentru evaluare).
Odata ce noi nu avem notiunea de ceas la un fals, nu avem nici notiunea evaluarii unui fals.
Comentariile se opresc la genul de raspunsuri pe care le-ati primit. Personal mai mult va admir unghiile decat ceasul (si apropo, incercati sa faceti fotografii mai clare - la ceas, nu la unghii

" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
[quote="aelenacristina"]am si eu un ceas primit cadou din dubai....

Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
- calin gabi
Multumim D-na pentru aprecieri,dar caracterul si educatia dvs.nu este mai presus de valoarea ceasului postat.Sa nu va mire de ce ati primit un asa ceas.

Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
la pretul unei role??!!chiar azi l-am vandut la amanet cu 300euro...multumesc oricum ptr.informatie!Alexvintage scrie:La pretul unei role de hartie igienica.