Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Re: Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Un site interesant despre Eterna facut de un fan - http://eterna-fanatic.com/ 
AR1070-56E
JLC MUT. Master Ultra Thin.
Exact cum spune și redactorul articolului este PREA subțire! Numai de dragul doborârii unui record se poate trece destul de repede în penibil. Este doar o barieră subțire ca un fir de păr între sublim și ridicol.
Probabil acest ceas este unul bărbătesc. Dacă vă cer să vă uitați la mâinile dumneavoastră (bărbații) ve-ți vedea degetele ca niște crenvurști atașate de pălmoace zdravene. Cum se va face armarea (manuală) a acestui ceas? Cu o pensetă? La această problemă Piaget Altiplano a răspuns genial: microrotor. Nu este de bun simț să faci un ceas atât de mic cu o cheiță atât de mică și apoi să trebuiască armat manual.
Poate că arată foarte bine, poate că se simte (sau mai degrabă nu se simte) pe încheietură foarte bine, poate că ești foarte „jmeker” cu acest model limited 880 pcs - dar trebuie, după ce plătești 17000 pe el să-ți mai angajezi și un aghiotant cu degete silfice care să-l armeze din când în când.
Este de bun simț ca producătorii de ceasuri să-și calibreze dimensiunile realizărilor lor vis-a-vis de standardele trupului uman normal - bărbat sau femeie după caz (gen).
Ieșirile - supra/sub - din standardele normalității nu pot să le privesc decât ca pe niște ciudățenii nefuncționale.
Este poate doar un ceas de pus la colecție. M-am gândit prima dată la Achraf și la colecțiile lui de ultra-subțiri pe care nu le poartă nicicând.
Exact cum spune și redactorul articolului este PREA subțire! Numai de dragul doborârii unui record se poate trece destul de repede în penibil. Este doar o barieră subțire ca un fir de păr între sublim și ridicol.
Probabil acest ceas este unul bărbătesc. Dacă vă cer să vă uitați la mâinile dumneavoastră (bărbații) ve-ți vedea degetele ca niște crenvurști atașate de pălmoace zdravene. Cum se va face armarea (manuală) a acestui ceas? Cu o pensetă? La această problemă Piaget Altiplano a răspuns genial: microrotor. Nu este de bun simț să faci un ceas atât de mic cu o cheiță atât de mică și apoi să trebuiască armat manual.
Poate că arată foarte bine, poate că se simte (sau mai degrabă nu se simte) pe încheietură foarte bine, poate că ești foarte „jmeker” cu acest model limited 880 pcs - dar trebuie, după ce plătești 17000 pe el să-ți mai angajezi și un aghiotant cu degete silfice care să-l armeze din când în când.
Este de bun simț ca producătorii de ceasuri să-și calibreze dimensiunile realizărilor lor vis-a-vis de standardele trupului uman normal - bărbat sau femeie după caz (gen).
Ieșirile - supra/sub - din standardele normalității nu pot să le privesc decât ca pe niște ciudățenii nefuncționale.
Este poate doar un ceas de pus la colecție. M-am gândit prima dată la Achraf și la colecțiile lui de ultra-subțiri pe care nu le poartă nicicând.
SATELLITE WAVE
O realizare Tourby:

- altauprieten
- Membru Special
Salutare,bonheur scrie:In celebration of 100 years of Seiko watchmaking, a Grand Seiko classic is back. See the new Limited Edition replica of the 44GS.
nu puteam 'cita' un post cu o poza mai faina : multam @bonheur
ca sa aduc in atentia voastra un articol - tribut pentru Seiko http://www.watchesbysjx.com/2013/06/up- ... =BP_recent
Ultima oară modificat 04 Iul 2013, 13:36 de către altauprieten, modificat 1 dată în total.
- altauprieten
- Membru Special
Salutare,bonheur scrie:In celebration of 100 years of Seiko watchmaking, a Grand Seiko classic is back. See the new Limited Edition replica of the 44GS.
nu puteam 'cita' un post cu o poza mai faina : multam @bonheur
ca sa aduc in atentia voastra un articol - tribut pentru Seiko
http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/k ... /H78615985
Aproximativ 20 de operațiuni pentru vulcanizarea în relief a marcajelor de pe bezel + gripul din cauciuc.
Spațiu gol între „cușca” exterioară ce conține ansele și corpul ce îmbracă mecanismul.
Probabil - sigur ETA. (Alelujah!)
Preț: 950 euro.
Place.
Aproximativ 20 de operațiuni pentru vulcanizarea în relief a marcajelor de pe bezel + gripul din cauciuc.
Spațiu gol între „cușca” exterioară ce conține ansele și corpul ce îmbracă mecanismul.
Probabil - sigur ETA. (Alelujah!)
Preț: 950 euro.
Place.
SATELLITE WAVE
Da un model foarte tentant cu un pret relativ bun 
Interesant, si la un pret decent.
http://uhrforum.de/mein-baselworld-2013 ... 35-t142675
Are parca un aer de Ingenieur.
http://uhrforum.de/mein-baselworld-2013 ... 35-t142675
Are parca un aer de Ingenieur.
-
dbonddental
Interesant...dar parca tot mai mult imi place Black Triton-ul...nu dati cu pietre, parerea mea! 
Vrei-nu-vrei acuma trebuie să-ți placă Tritonul...n-ai încotro!dbonddental scrie:Interesant...dar parca tot mai mult imi place Black Triton-ul...nu dati cu pietre, parerea mea!
SATELLITE WAVE
-
dbonddental
Pe bune, chiar imi place
Imi place si sa discut cu tine, chiar si in contradictoriu
dar , sincer, ai tinut un B.T. in mana? Crede-ma, merita!
Imi place si sa discut cu tine, chiar si in contradictoriu