Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
zaytsuca

Re: Heroes and villains

Mesaj de zaytsuca »

livache scrie: Tin de asemenea sa avertizez pe aceasta cale pe toti colegi ca aproape toate ceasurile pe care le vedeti la vanzare nu-i apartin. Copiaza imaginile si descrierile ceasurilor de la alti si le prezinta ca si cum ar fi ale lui.
Si el ce vinde, imagini si descrieri? asta primesti in colet? Unde esti tu Ţepeş Doamne....?
EDIT: inteles.....
Ultima oară modificat 09 Apr 2012, 07:53 de către zaytsuca, modificat 1 dată în total.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Bogdan,omul a vrut sa spuna altceva si anume ca foloseste poze de la alte ceasuri si nu poze cu ceasurile sale pentru a induce in eroare cumparatorul (ceasurile sale nu corespund cu pozele postate) .
eris

Mesaj de eris »

cry a mai umflat poze de pe alte sit uri un exemplu aveti in topicul asta :
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=19216
si pozele ceasurilor astea :
33.1. Atlantic pe argintiu original cu 21 jewels. Pret 490 lei.
sant luate de aici :
http://ceasuridemana.ro/lot-2-atlantic- ... 04701.html
stylus

Mesaj de stylus »

@livache
Imi pare rau ca ai avut probleme cu utilizatorul CRY 79. Eu am discutat mai multe zile cu el via PM si la telefon si mi s-a parut o persoana de incredere. Ceasul pe care l-am cumparat de la CRY 79 a fost un Atlantic Worldmaster cu cadran original.
Ceasul a ajuns la mine impachetat foarte bine, pretul a fost corect si ceasul merge bine si arata exact ca cel din poza prezentata.
Eu l-am facut cadou pe 27.03.2012 si de atunci ceasul are o abatere de doar 8-9 secunde.
Poate am avut doar noroc?
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

La Atlantic nu ai nevoie de poze "imprumutate "daca schimbi kitul ! :wink:
Cry 79

Mesaj de Cry 79 »

Se pare ca trebuie sa dau niste explicatii.
In primul rand toate ceasurile Atlantic pe care le am sunt ale mele si reale, sunt ceasuri frumos reconditionate si perfect functionale. O sa pun o poza aici cu toate ceasurile Atlantic pe care le am. Si am cateva.
Imagine
Imagine
In privinta celorlalte poze care sunt cu ceasuri de buzunar si altele, ceasurile respective apartin unui unchi al meu colectionar si sunt postate pe un singur site. Nu are timp sa stea pe net si sa posteze. Scrie acest lucru si in anuntul meu. Asa, cu acordul dansului, ceasurile sale le-am postat eu pe alte site-uri pentru a-i veni in ajutor. Va pot da numarul dansului de telefon sa discutati cu dansul (asta pe cine intereseaza pe PM). Chiar rog pe aceasta cale sa posteze toti aici comentarii despre ceasurile pe care le-au cumparat de la mine.
A fost un user de aici care a luat de la mine 5 ceasuri de buzunar odata si nu a avut probleme. Ceasuri luate tot de la unchiul meu.
In privinta lui Livache, omul este serios, nimic de zis, dar vrea sa cumpere ceasuri mai pe nimic. In regula, ne-am inteles in privinta ceasurilor si pretului. Toate pozele pe care le aveam postate pe net cu ceasurile, erau reale. Cand le-a primit, si-a cam schimbat parerea despre ele, nu stiu de ce, probabil sa incerce sa mai scoata cateva ceasuri de la mine, lucru pe care l-a reusit. Inainte sa i le trimit, i-am trimis si poze suplimentare cu ceasurile. I-am si spus ca nu sunt ale mele ci le iau de la alta persoana caruia i-am si spus cum il cheama si unde le mai are postate.
A luat un ceas Longines de buzunar cu Dispozitiv pt. lacat. I-a placut.
Un Longines de buzunar ce nu era in carcasa lui (nu am stiut asta), se vedea in poze dar nu s-a uitat cum trebuie, lucru recunoscut dupa aceea.
Un Longines de mana frumos care a spus dupa aceea ca o ia inainte. Acest lucru se remediaza.
Un Atlantic de mana caruia i-a gasit si aceluia un defect. Spune ca are carcasa noua si nu originala. Toate ceasurile Atlantic ale mele au carcasa noua, se vede in poze. Sa inteleg ca nu se pricepe la ceasuri? I l-am dat exact pe acela care l-a dorit. Nimeni nu s-a plans de ceasurile Atlantic de la mine.
Si in fine, un ceas Omega in carcasa de aur marcata care a spus dupa aceea ca nu avea mecanismul pe care l-a vrut. I-am spus clar sa mi-l trimita inapoi si ii dau banii pe el. Nu a fost de acord deoarece banuiesc ca numai carcasa facea 600 lei si a preferat sa il pastreze si sa ii mai dau eu unul in compensare. Am convenit sa ii mai dau un ceas de buzunar pe care i l-am trimis dar s-a pierdut la posta. Inca sunt pe cale de a ma despagubi. Greseala mea a fost ca i-am dat o valoare mica. Cum se rezolva, i-l trimit si am terminat scandalul.
Atat explic in aceasta sectiune, ma retrag si nu voi mai raspunde altor critici.
Cine mai doreste sa cumpere si are dubii, sa ma sune si inmanez ceasul personal.
Ultima oară modificat 09 Apr 2012, 12:05 de către Cry 79, modificat 1 dată în total.
Cry 79

Mesaj de Cry 79 »

Gabi1 are dreptate.
Si asa este, am mai pus la inceput cateva poze la ceasurile Atlantic ce nu erau ale mele deoarece nu dispuneam de un aparat performant sa fac poze. Acum am si am inlocuit pozele cu unele reale si facute de mine. Recunosc acest lucru, dar cand am primit telefon cu comanda pentru vreun ceas, am facut tot posibilul sa dau omului exact ceea ce a cerut. Am si reusit acest lucru si nimeni nu s-a plans.
Ceasurile din anunt chiar sunt cele reale.
Va multumesc de intelegere.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Dreptatea este in functie de moda, ca si placerea .Blaise Pascal(1623/ 1662) :wink:
livache

Mesaj de livache »

CRY 79 scrie:Se pare ca trebuie sa dau niste explicatii.
In primul rand toate ceasurile Atlantic pe care le am sunt ale mele si reale, sunt ceasuri frumos reconditionate si perfect functionale. O sa pun o poza aici cu toate ceasurile Atlantic pe care le am. Si am cateva.
Imagine
Imagine
In privinta celorlalte poze care sunt cu ceasuri de buzunar si altele, ceasurile respective apartin unui unchi al meu colectionar si sunt postate pe un singur site. Nu are timp sa stea pe net si sa posteze. Scrie acest lucru si in anuntul meu. Asa, cu acordul dansului, ceasurile sale le-am postat eu pe alte site-uri pentru a-i veni in ajutor. Va pot da numarul dansului de telefon sa discutati cu dansul (asta pe cine intereseaza pe PM). Chiar rog pe aceasta cale sa posteze toti aici comentarii despre ceasurile pe care le-au cumparat de la mine.
A fost un user de aici care a luat de la mine 5 ceasuri de buzunar odata si nu a avut probleme. Ceasuri luate tot de la unchiul meu.
In privinta lui Livache, omul este serios, nimic de zis, dar vrea sa cumpere ceasuri mai pe nimic. In regula, ne-am inteles in privinta ceasurilor si pretului. Toate pozele pe care le aveam postate pe net cu ceasurile, erau reale. Cand le-a primit, si-a cam schimbat parerea despre ele, nu stiu de ce, probabil sa incerce sa mai scoata cateva ceasuri de la mine, lucru pe care l-a reusit. Inainte sa i le trimit, i-am trimis si poze suplimentare cu ceasurile. I-am si spus ca nu sunt ale mele ci le iau de la alta persoana caruia i-am si spus cum il cheama si unde le mai are postate.

A luat un ceas Longines de buzunar cu Dispozitiv pt. lacat. I-a placut.
Un Longines de buzunar ce nu era in carcasa lui (nu am stiut asta), se vedea in poze dar nu s-a uitat cum trebuie, lucru recunoscut dupa aceea.
Un Longines de mana frumos care a spus dupa aceea ca o ia inainte. Acest lucru se remediaza.
Un Atlantic de mana caruia i-a gasit si aceluia un defect. Spune ca are carcasa noua si nu originala. Toate ceasurile Atlantic ale mele au carcasa noua, se vede in poze. Sa inteleg ca nu se pricepe la ceasuri? I l-am dat exact pe acela care l-a dorit. Nimeni nu s-a plans de ceasurile Atlantic de la mine.
Si in fine, un ceas Omega in carcasa de aur marcata care a spus dupa aceea ca nu avea mecanismul pe care l-a vrut. I-am spus clar sa mi-l trimita inapoi si ii dau banii pe el. Nu a fost de acord deoarece banuiesc ca numai carcasa facea 600 lei si a preferat sa il pastreze si sa ii mai dau eu unul in compensare. Am convenit sa ii mai dau un ceas de buzunar pe care i l-am trimis dar s-a pierdut la posta. Inca sunt pe cale de a ma despagubi. Greseala mea a fost ca i-am dat o valoare mica. Cum se rezolva, i-l trimit si am terminat scandalul.
Atat explic in aceasta sectiune, ma retrag si nu voi mai raspunde altor critici.
Cine mai doreste sa cumpere si are dubii, sa ma sune si inmanez ceasul personal.

Admir cat de versat esti in a schimba adevarul. Dar hai sa o luam pe capitole.
1. prima data cand am vorbit cu tine si te-am intrebat de proventia ceasurilor m-ai asigurat ca le iei de la o doamna caruia ia murit sotul si care era un mare colectionar

2. cand am descoperit ca erai inregistrat de 3 ori cu nume diferite: "ceascupedale" ,"omegalong", "CRY 79" si te-am intrebat ce se intampla mi-ai explicat ca celelalte 2 username apartin apartin tatalui tau care vinde si el ceasuri ( iar eu am crezut ca prostul)

3.acum vi si spui ca sunt ceasurile unchiului tau !!! Dar cati unchi ai tu la care esti nevoit sa le vinzi ceasurile ca ei nu se descurca fara minciunile tale.

4.citez de mai sus: "In privinta lui Livache, omul este serios, nimic de zis, dar vrea sa cumpere ceasuri mai pe nimic."
Spre norocul meu am inca toate email-rile de la tine si pot sa demonstrez cat am dat pe ele. Mai jos unul din ele trimis de tine cu preturile.

Gheorghe Aurel Cristinel aurel_ceasantique@yahoo.com
25 feb

In regula, la bani tot pe acolo se ajunge.
Long. seamaster 900 ( a vrut sa spuna Omega, dar de fapt era decat un FAKE )
Long de buzun. rezervat de mai mult timp 500 ( singurul care corespundea realitati)
Long. de mana 400 ( cel care la fiecare 12 ore arata ca au trecut 18 ore si tu zici ca se regleaza din balans)
Atlantic 330 ( care in afara de mecanism nu are nimic original)
Long de buzun. poz. 9 650 ( si superbul ceas prins cu o bucatica dintr-un dop de pluta )
Total 2800:4,3 = 670euro. Redus 650 euro.

Ti-am platit pe ele 620 euro+ 20 euro m-a costat curierul din Craiova pana in Italia si tu zici ca vruiam sa le cumpar mai pe nimic.
Ceasurile respective nu valorau nici la jumatate din bani cheltuiti.

5. totusi am avut si un pic de noroc deoarece am renutat la 2 ceasuri ORIGINALE dupa spusele tale si care sigur erau alte 2 porcari ( care le vindea un alt unchi)
http://www.okazii.ro/catalog/60726090/c ... atesc.html
http://ceasuridemana.ro/vacheron-consta ... 11977.html

6. intr-un tarziu intelegand cu cine am de a face normal ca nu mai aveam curajul sa mai si trimit ceasul inapoi la tine sa platesc iara curierul pana in tara ( probabil ai fi spus ca nici nu a ajuns) si ti-am propus sa o rezolvam prieteneste . Adica ti-am cerut sa-mi trimiti un alt ceas de buzunar ( un Roskopof de 200-300 lei) ca sa mai recuperez ceva din pierdere dar sunt convins ca nu l-ai trimis si dai vina pe Posta romana.
Daca cu adevarat l-ai trimis pune o fotografie cu chitanta respectiva si atunci te cred.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Livache , puteai inainte sa dai vre-un ban pe ceasuri sa postezi o fotografie cu ceasurile pe care doreai sa le cumperi . Sigur cineva de pe forum ti-ar fi raspuns ca Omega era fals sau altele dintre ceasuri daca merita sau nu .
Pe viitor , aviz amatorilor. Mai bine intrebati daca nu sinteti siguri de vre-un ceas sau de vre-un vinzator dubios.Sint convins ca mai sint cumparatori care au avut de a face cu vinzatori dubiosi si viceversa...
Oricum ceasuri Atlantic originale in starea celor care se vad in poze nu exista decit rarisim . Carcasele se corodeaza chiar daca stau nepurtate...Lucrul acesta trebuia sa va dea de gindit . Eu am scris acest lucru si pe topicul cu Atlantic ...dar ma rog , fiecare face ce vrea cu banii lui si...stiti , mai este o vorba...nu e prost (ma scuzati ) cine cere...
impala2328

Mesaj de impala2328 »

e neplacut ceea ce s-a intamplat :evil:
aviz amatorilor care cumpara de la geambasi trecatori pe acest forum...samsari cu 1 pana la 20 de postari...primul cu anuntul de vanzare,restul up-uri...persoane care nu aduc absolut nimic acestui forum :evil:
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

impala2328 scrie:...persoane care nu aduc absolut nimic acestui forum :evil:
Ba da aduc......scandaluri :twisted:
Un motiv in plus ca inaintea fiecarei cumparari sa ne documentam in prealabil.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Este din Sibiu iar mie pe privat mi'a spus ca locuieste in Baia Mare ! asa om.... :roll:
impala2328

Mesaj de impala2328 »

este sibian ? hmmm :evil: :evil:
imi place sa cred ca (inca) la sibiu EIN MANN,EIN WORT
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Cand cineva se foloseste de mai multe "conturi",minte in legatura cu localitatea de resedinta,are"unchi"carora le intermediaza vinzarile(ei nu au timp),cand dai explicatii contradictorii si ai abordari evazive cu siguranta problema este la TINE ! !
Scrie răspuns