Urari
- otvos-bruno
Re: Urari
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
-
alin-stefan
La multi ani cu sanatate ! Celelalte se mai negociaza.
Acum vreo jumate de ceas am iesit din bucatarie, am facut un bors rusesc
.
Intru pe forum si vad ca s-a pus lumea pe urari, asa ca am sa fac si eu o urare, pentru care sper sa nu primesc puncte de penalizare
, asadar:
In noul an ii doresc lui iosiP sa fie banat de catre Claudiu, Incubus sa-i dea p.p.-uri lui Claudiu, Gabi1 sa-i dea aceleasi pp-uri lui Incubus, eu la randul meu lui Gabi si probabil ca multi dintre voi ar fi fericiti sa-mi dea mie un sut in fund si sa tac odata din gura asta bogata
!
Lasand gluma la o parte, vreau sa va felicit pe toti cei care sunteti pe acest forum si prin cele scrise de voi ati facut ca acest forum sa aiba o linie de respect fata de interlocutor, de dialog placut. Datorita voua, acest forum este mult diferit de altele prin care am cutreierat uneori: nu are reclame, raspunsurile voastre sunt de cele mai multe ori respectuoase si in proportie foarte mare observ ca membrii sunt oameni cititi, cu notiuni de exprimare cel putin elementare.
De cele mai multe ori urarile in astfel de momente sunt bazate pe "sanatate". Asa cum am auzit intr-o emisiune la radio, sanatosi au fost si cei de pe Titanic, dar n-au avut noroc... Asadar va doresc "Noroc sa dea Dumnezeu in noul an!"
Intru pe forum si vad ca s-a pus lumea pe urari, asa ca am sa fac si eu o urare, pentru care sper sa nu primesc puncte de penalizare
In noul an ii doresc lui iosiP sa fie banat de catre Claudiu, Incubus sa-i dea p.p.-uri lui Claudiu, Gabi1 sa-i dea aceleasi pp-uri lui Incubus, eu la randul meu lui Gabi si probabil ca multi dintre voi ar fi fericiti sa-mi dea mie un sut in fund si sa tac odata din gura asta bogata
Lasand gluma la o parte, vreau sa va felicit pe toti cei care sunteti pe acest forum si prin cele scrise de voi ati facut ca acest forum sa aiba o linie de respect fata de interlocutor, de dialog placut. Datorita voua, acest forum este mult diferit de altele prin care am cutreierat uneori: nu are reclame, raspunsurile voastre sunt de cele mai multe ori respectuoase si in proportie foarte mare observ ca membrii sunt oameni cititi, cu notiuni de exprimare cel putin elementare.
De cele mai multe ori urarile in astfel de momente sunt bazate pe "sanatate". Asa cum am auzit intr-o emisiune la radio, sanatosi au fost si cei de pe Titanic, dar n-au avut noroc... Asadar va doresc "Noroc sa dea Dumnezeu in noul an!"
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-
dbonddental
Cataline, asa cum m-ai obisnuit, departe fiind de casa, mi-ai facut din nou ziua frumoasa (psss, mi-a iesit o versificare, sa fie de vina rosul asta de Burgerland ? ).
La Multi Ani tie si tuturor colegilor cu care , fie m-am ciondanit, fie am empatizat.
LA MULTI ANI !
L.
La Multi Ani tie si tuturor colegilor cu care , fie m-am ciondanit, fie am empatizat.
LA MULTI ANI !
L.
-
trincdorin68
Un an nou cu sanatate,fericire si multe impliniri !
* Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii *
**Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău **
**Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău **
-
vasiledincu
Va doresc sa aveti parte de la fel de multa sinceritate pe cat oferiti!
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Va doresc tuturor, atat membri cat si vizitatori ai Ceasornicar.ro un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people