Quartz de colectie !
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Quartz de colectie !
Mihai , exista multe alte forum-uri , unde sint foarte apreciate si astfel de ceasuri .
Exista chiar si fani Swatch , colectionari de asa ceva , si evident cotatii . Pacat ca la noi , ceasurile quartz , indiferent ca-s LCD sau mixte, adica si cu afisaj digital dar si analogic , nu-s pretuite .
Vezi pe eBay , ca se vind si astea la niste sume...
Ca si curiozitati , am adunat si eu multe si astfel de ceasuri , chiar daca nu-s fan , ci dimpotriva ...
Exista chiar si fani Swatch , colectionari de asa ceva , si evident cotatii . Pacat ca la noi , ceasurile quartz , indiferent ca-s LCD sau mixte, adica si cu afisaj digital dar si analogic , nu-s pretuite .
Vezi pe eBay , ca se vind si astea la niste sume...
Ca si curiozitati , am adunat si eu multe si astfel de ceasuri , chiar daca nu-s fan , ci dimpotriva ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
marian_sro
Foarte adevarat d-nul nic.
mie au inceput sa imi placa astea.un ceas destul de bine lucrat

screengrab
poate fi de colectie?eu cred ca da.in special modelul asta tinand cont ca mecanismul Morioka Tokei VD01A a fost folosit aproape exclusiv in camel trophy.
mie au inceput sa imi placa astea.un ceas destul de bine lucrat

screengrab
poate fi de colectie?eu cred ca da.in special modelul asta tinand cont ca mecanismul Morioka Tokei VD01A a fost folosit aproape exclusiv in camel trophy.
Citizen - Twin Big Date BT0000-58L (cal. E310)

http://www.youtube.com/watch?v=Yj_FfsvjJBc
http://www.youtube.com/watch?v=ML2g3lfbYA4

http://www.youtube.com/watch?v=Yj_FfsvjJBc
http://www.youtube.com/watch?v=ML2g3lfbYA4
AR1070-56E
Guy Laroche cu Miyota 9T22

-
freeforsound
CASIO W-35 Marlin, modul 248

“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
-
freeforsound
TISSOT QUARTZ - cal.2030, primul mecanism quartz in-house produs de Tissot in anii 70.

“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Foarte greu (pt. mine) de prins in poza nuanta de albastru. E denumit ''royal-blue''. La lumina normala se vede negru si mat, doar intr-o anumita reflexie se distinge ca este un albastru inchis si metalizat. Varianta simpla/fara crono (ETA 955.112) e mai aproape de realitate. Gama 650 a fost unul din varfuri la Sector, in prezent nu se mai produce.

AR1070-56E
-
PricoMigdala
Mi-a facut si mie cu ochiul acest Oceanus. Exista unul la vanzare, pe unul din site-urile de anunturi, insa m-a tras inapoi pretul care mi se pare cam mare (~300 euro).
-
MladinDorian
- Site Admin
Daca tot vorbim de quartz de colectie, Roamer Anfibio ramane o referinta in zona qz a anilor 70-80 echipat cu ESA 9362 si , bineinteles, carcasa diver specifica; mai bine sa lasam pozele sa vorbeasca (daca tot este desfacut pentru revizie si baterie):

'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Unele ceasuri din acest topic sint intr-adevar de colectie.
Da' cele mai multe nu au nici o sansa...
Toate cele bune
Nicu
Da' cele mai multe nu au nici o sansa...
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Nu are rost sa reluam o discutie veche, orice ceas e de colectie - d.p.m.d.v. Este eronat gandit ca un ceas de colectie trebuie sa fie : rar, unicat, deosebit, high-end, scump etc. Sau ca o colectie trebuie aiba neaparat o tematica, poate fi si fara. Din start titlul topic-ului a fost gresit pus. Trebuia denumit ''quartz-uri deosebite'' iar la categoria asta intra tot ce iese din comun (parerea mea).
Nota : eu colectionez numismatica (in special monede) atat piese cotate la 1 leu cat si la mii de euro. Nu pot afirma ca doar cele rare/scumpe sunt de colectie. Pt. mine toate sunt ...
Nota : eu colectionez numismatica (in special monede) atat piese cotate la 1 leu cat si la mii de euro. Nu pot afirma ca doar cele rare/scumpe sunt de colectie. Pt. mine toate sunt ...
AR1070-56E
Nu spune... Ai vândut citizen chronomaster ca să cumperi o monedă de mii de euro!