Ceasuri pentru alergare.
- AC NineFingers
- Moderator
Ceasuri pentru alergare.
Nu stiu daca mai exista persoane in ipostaza mea ... Anii s`au cam lasat peste mine si desi muncesc zilnic cate 8 ore , 5 din 7 ale saptamanii ...kilogramele s`au cam pus pentru ca deh` ma declar un gurmand cu acte si cu greu ma abtin de la multe...
De vre`o 2 ani insa muncesc din rasputeri cat e vremea buna ( martie-aprilie pana tarziu in noiembrie) incercand sa mentin greutatea corporala la 90 cu alergari ( pentru 1,73 am multe kg !). O motivatie buna la o alergare cardio o constituie si un ceas bun la mana care sa posede poate si functii suplimentare...
... masurarea activitatii inimii, pedometru, viteza/timp, distanta in km prin GPS
Ce ceasuri sport cunoasteti cu functii suplimentare ? As prefera sa citesc comentariile celor care au in posesie !
Branduri : Crivit(am avut de asta dar si`a facut stagiul si e irecuperabil), Suunto, Polar, Garmin...
De vre`o 2 ani insa muncesc din rasputeri cat e vremea buna ( martie-aprilie pana tarziu in noiembrie) incercand sa mentin greutatea corporala la 90 cu alergari ( pentru 1,73 am multe kg !). O motivatie buna la o alergare cardio o constituie si un ceas bun la mana care sa posede poate si functii suplimentare...
... masurarea activitatii inimii, pedometru, viteza/timp, distanta in km prin GPS
Ce ceasuri sport cunoasteti cu functii suplimentare ? As prefera sa citesc comentariile celor care au in posesie !
Branduri : Crivit(am avut de asta dar si`a facut stagiul si e irecuperabil), Suunto, Polar, Garmin...
Re: Ceasuri pentru alergare.
Poate ca o bicicleta ar rezolva problema motivatiei mai bine decat un ceas. Si costa tot cam atat.
buf0n, eu folosesc un Garmin, vezi ca l-am postat aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... re#p185754
era in oferta la Decathlon - 700 lei.
Are tot ce ai solicitat tu si ceva in plus! Eu sunt f. multumit!
Cat despre bicicleta, asta e un plus, o completare, nu o inlocuire (si o spune cineva care foloseste zilnic bicicleta ... chiar si azi, pe niste zapezi 'capitaliste' ingrozitoare!)
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... re#p185754
era in oferta la Decathlon - 700 lei.
Are tot ce ai solicitat tu si ceva in plus! Eu sunt f. multumit!
Cat despre bicicleta, asta e un plus, o completare, nu o inlocuire (si o spune cineva care foloseste zilnic bicicleta ... chiar si azi, pe niste zapezi 'capitaliste' ingrozitoare!)
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Atenție la genunchi, prin alergare îi poți afecta. Sunt "proiectați și executați" pt. greutăți mai mici.
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
- gherghin nicolae
- Moderator
Mai oameni buni... Voi chiar vreti sa muriti sanatosi ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
- AC NineFingers
- Moderator
... nene Nic, 6-7km de alergare la 3-4zile nu a omorat pe nimeni ! Eu am simtit o implinire extraordinara dupa o alergare de 5km , un dush fierbinte si mai apoi un somn reconfortant. Zic ca e mai bine decat sa te infunzi o juma` de noapte intr`o crasma plina de fum de tigara la 1....2...9 beri ! Am si eu o varsta la fel ca voi toti ... vreau sa ma bucur de ceasuri si la 70 ! Cu obiceiuri nesanatoase se vor bucura nepotii ....
Bune ceasurile Garmin, am luat inclusiv brandul asta in vizor. Ma gandesc neparat la functia Heart Rate Monitor . Ar fi interesant de stiut cu cat se amplifica efortul inimii mele in alergare... Restul functiilor nustiu ... poate vreo functie care sa ma ajute sa calculez exact distanta parcursa ( in eventualitatea unei alergari neliniare si neomologate)
... imi pare rau dar pe mine bicicleta ma plictiseste. In plus o bicicleta buna costa de la un 3-400 euro in sus.tux scrie:Poate ca o bicicleta ar rezolva problema motivatiei mai bine decat un ceas. Si costa tot cam atat.
Am descoperit recent un site unde sunt o gramada de review-uri ale ceasurilor cu GPS.
http://www.dcrainmaker.com/
Si aici un ghid care le sorteaza in functie de buget si caracteristici:
http://www.dcrainmaker.com/2013/11/spor ... tions.html
Pe mine ma bate gandul sa-mi iau unul dar inca ma mai gandesc la optiuni.
http://www.dcrainmaker.com/
Si aici un ghid care le sorteaza in functie de buget si caracteristici:
http://www.dcrainmaker.com/2013/11/spor ... tions.html
Pe mine ma bate gandul sa-mi iau unul dar inca ma mai gandesc la optiuni.
Oare chiar avem nevoie de o bicicleta de 3000E ca sa pedalam? una de 600 lei nu-i buna? sau de un ceas de 500E ca sa alergam?
- Raul Bordas
Exista clienti pentru Fiat si exista clienti pentru Ferarri.Eu amun VW, dar cu siguranta daca mi-as permite mi-as lua un Meredes.Sunt convins ca si in cazul ceasurilor si in cazul bicicletelor,o parte din pret se reflecta si in calitate (sunt convins ca o parte tine si de marketing),iar daca umbli pe munti si dealuri si ti se rupe furca si iti intra in gat...ei bine,poti regreta ulterior ca nu ai luat o bicicleta buna,dr aici conteaza si ce vrei sa faci cu ea.ciprivw scrie:Oare chiar avem nevoie de o bicicleta de 3000E ca sa pedalam? una de 600 lei nu-i buna? sau de un ceas de 500E ca sa alergam?
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare