Ceasuri pentru alergare.

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
AC NineFingers
Moderator

Ceasuri pentru alergare.

Mesaj de AC NineFingers »

Nu stiu daca mai exista persoane in ipostaza mea ... Anii s`au cam lasat peste mine si desi muncesc zilnic cate 8 ore , 5 din 7 ale saptamanii ...kilogramele s`au cam pus pentru ca deh` ma declar un gurmand cu acte si cu greu ma abtin de la multe...

De vre`o 2 ani insa muncesc din rasputeri cat e vremea buna ( martie-aprilie pana tarziu in noiembrie) incercand sa mentin greutatea corporala la 90 cu alergari ( pentru 1,73 am multe kg !). O motivatie buna la o alergare cardio o constituie si un ceas bun la mana care sa posede poate si functii suplimentare...

... masurarea activitatii inimii, pedometru, viteza/timp, distanta in km prin GPS

Ce ceasuri sport cunoasteti cu functii suplimentare ? As prefera sa citesc comentariile celor care au in posesie !
Branduri : Crivit(am avut de asta dar si`a facut stagiul si e irecuperabil), Suunto, Polar, Garmin...
tux

Re: Ceasuri pentru alergare.

Mesaj de tux »

Poate ca o bicicleta ar rezolva problema motivatiei mai bine decat un ceas. Si costa tot cam atat.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

buf0n, eu folosesc un Garmin, vezi ca l-am postat aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... re#p185754
era in oferta la Decathlon - 700 lei.
Are tot ce ai solicitat tu si ceva in plus! Eu sunt f. multumit!
Cat despre bicicleta, asta e un plus, o completare, nu o inlocuire (si o spune cineva care foloseste zilnic bicicleta ... chiar si azi, pe niste zapezi 'capitaliste' ingrozitoare!)
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Bebe

Mesaj de Bebe »

Atenție la genunchi, prin alergare îi poți afecta. Sunt "proiectați și executați" pt. greutăți mai mici.
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Mai oameni buni... Voi chiar vreti sa muriti sanatosi ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

:twisted: :lol: :lol:

... nene Nic, 6-7km de alergare la 3-4zile nu a omorat pe nimeni ! Eu am simtit o implinire extraordinara dupa o alergare de 5km , un dush fierbinte si mai apoi un somn reconfortant. Zic ca e mai bine decat sa te infunzi o juma` de noapte intr`o crasma plina de fum de tigara la 1....2...9 beri ! Am si eu o varsta la fel ca voi toti ... vreau sa ma bucur de ceasuri si la 70 ! Cu obiceiuri nesanatoase se vor bucura nepotii ....

Bune ceasurile Garmin, am luat inclusiv brandul asta in vizor. Ma gandesc neparat la functia Heart Rate Monitor . Ar fi interesant de stiut cu cat se amplifica efortul inimii mele in alergare... Restul functiilor nustiu ... poate vreo functie care sa ma ajute sa calculez exact distanta parcursa ( in eventualitatea unei alergari neliniare si neomologate)
tux scrie:Poate ca o bicicleta ar rezolva problema motivatiei mai bine decat un ceas. Si costa tot cam atat.
... imi pare rau dar pe mine bicicleta ma plictiseste. In plus o bicicleta buna costa de la un 3-400 euro in sus.
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Am descoperit recent un site unde sunt o gramada de review-uri ale ceasurilor cu GPS.

http://www.dcrainmaker.com/

Si aici un ghid care le sorteaza in functie de buget si caracteristici:

http://www.dcrainmaker.com/2013/11/spor ... tions.html

Pe mine ma bate gandul sa-mi iau unul dar inca ma mai gandesc la optiuni.
ciprivw

Mesaj de ciprivw »

Oare chiar avem nevoie de o bicicleta de 3000E ca sa pedalam? una de 600 lei nu-i buna? sau de un ceas de 500E ca sa alergam?
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

ciprivw scrie:Oare chiar avem nevoie de o bicicleta de 3000E ca sa pedalam? una de 600 lei nu-i buna? sau de un ceas de 500E ca sa alergam?
Exista clienti pentru Fiat si exista clienti pentru Ferarri.Eu amun VW, dar cu siguranta daca mi-as permite mi-as lua un Meredes.Sunt convins ca si in cazul ceasurilor si in cazul bicicletelor,o parte din pret se reflecta si in calitate (sunt convins ca o parte tine si de marketing),iar daca umbli pe munti si dealuri si ti se rupe furca si iti intra in gat...ei bine,poti regreta ulterior ca nu ai luat o bicicleta buna,dr aici conteaza si ce vrei sa faci cu ea.
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Scrie răspuns