Ultima achizitie
-
impala2328
Re: Ultima achizitie
ceas de masa Junghans Meister Zodiac
mecanism W766, 8 zile, 15 rubine, bataie pe gong la fix si la jumatate

mecanism W766, 8 zile, 15 rubine, bataie pe gong la fix si la jumatate

-
MladinDorian
- Site Admin
Cautand dupa scule am dat (cred) peste un alt fel de GUB (?) Q1;unealta in sine este clar un KS Tools DDR.
Unii sustin cum ca Q1 ar fi aparut in anii 50 in Germania comunista pentru a defini un bun de calitate premium/superioara.
Deci, in concluzie, ne putem astepta la marcajul Q1 si pe altceva in afara de ceasuri?Ar fi interesant de stiut.

Unii sustin cum ca Q1 ar fi aparut in anii 50 in Germania comunista pentru a defini un bun de calitate premium/superioara.
Deci, in concluzie, ne putem astepta la marcajul Q1 si pe altceva in afara de ceasuri?Ar fi interesant de stiut.
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
-
Alexvintage
Glashütte a produs pe langa ceasuri si aparate/instrumente de masura si navigatie iar sublarele si micrometrele GUB sunt binecunoscute.
-
MladinDorian
- Site Admin
Mersi Alex , eram un pic derutat de... KS si legatura cu GUB Q1 - asa se explica -; precisa scula, o placere sa lucri cu ea; langa este un extractor de ace de x ori mai bun (dupa opinia mea) decat sistemele moderne; recomand pasionatilor .
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
@nihilx: de frumos, e frumos. Nu e vreun Speedy, dar e frumos
.
Ce inaltime are?
Ce inaltime are?
-
emanuelcrina
superb Omega, sa-l porti sanatos.
it's nice to be important but is more important to be nice
-
emanuelcrina
cat a costat (daca se poate spune) ?
it's nice to be important but is more important to be nice
NICOLET WATCH 17 jew. Mic(28mm) dar "rău".Intră în colecţia soţiei.

@emanuelcrina: Multumesc, si mie mi-a "facut cu ochiul" o buna bucata de vreme, iar acum pe viu imi place din ce in ce mai mult. Toata ziua l-am tot admirat sub lupa (bine, si ca sa vanez zgarieturile dar asta e o alta poveste
).
@basty: foarte frumoasa culoarea cadranului, si superb asortata cureaua. Sa-l poarte sanatoasa sotia!
@basty: foarte frumoasa culoarea cadranului, si superb asortata cureaua. Sa-l poarte sanatoasa sotia!
- gherghin nicolae
- Moderator
Tot un Nicolet ...

,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Arată superb acest Nicolet domnule Gherghin. Nu ştiu, dar au ceva special vintageuri-le de mă atrag şi pe mine aşa de mult. Să-l purtaţi sănătos!