O seara buna tuturor.

De ce l-ar dona unuia iute de mana care mai detine cateva piese si nu ar astepta un coleg mai putin "dotat" care sa se bucure cu adevarat, nu unuia care sa-si treaca in cont o captura de dragul...gherghin nicolae scrie:Din moment ce un utilizator a scris cit se poate de clar ca-l doreste el , nu inteleg rostul altor forumisti care vor si ei acelasi obiect .
Cum sa-l imparta dragilor ? Sa ia unul carcasa si altul mecanismul ?
Nu este totusi putin rusinica sa fim cu ochii doar pe donatii, acest lucru trebuie sa ne preocupe ???Raul Bordas scrie:In sfarsit apuc sa scriu si eu inainte de a se dona un ceas.Stiu ca nu as merita un astfel de ceas,fiind mai nou pe forum plus ca avem un coleg ce a apucat sa isi exprime dorinta,dar daca totusi se mai fac astfel de actiuni ma bag si eu atata timp cat e mecanic/automatic va fi apreciat la adevarata valoare.
Sa-l poarte sanatos si sa se bucure de el.
Gabi1 scrie:De ce l-ar dona unuia iute de mana care mai detine cateva piese si nu ar astepta un coleg mai putin "dotat" care sa se bucure cu adevarat, nu unuia care sa-si treaca in cont o captura de dragul...gherghin nicolae scrie:Din moment ce un utilizator a scris cit se poate de clar ca-l doreste el , nu inteleg rostul altor forumisti care vor si ei acelasi obiect .
Nu facem politie, insa cred ca donatorul este singurul in masura sa hotarasca la cine merge ceasul si nu sa-i sugeram noi, ce zici este politie sau un rationament corect?Gabi , stam sa facem politie pe forum ? Sa vedem cine si ce are , cine si ce face ?
.gherghin nicolae scrie:Din moment ce un utilizator a scris cit se poate de clar ca-l doreste el , nu inteleg rostul altor forumisti care vor si ei acelasi obiect .