Sugestii imbunatatire forum

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
edy

Re: Sugestii imbunatatire forum

Mesaj de edy »

Inteleg ca deja am fost asociat figurii unei persoane incrancenate si am deja un mod agresiv de a-mi expune punctele de vedere! :mrgreen:
Chiar nu sunt genul de persoana, afirmand de mai multe ori ca inteleg rolul meu de privilegiat pe acest forum; insa nu as sti cum sa descriu surpriza care am avut-o saptamana aceasta cand nu mi-am mai putut accesa rubrica din cauza conditiei de 50 de postari adaugate ulterior! Inteleg ca nu se va modifica nimic in acest sens...ok, forumul dvs. = regulile dvs., mi se pare normal!
Colegul Betykalman are dreptate: "sa ne cunoastem, sa discutam (despre ceasuri) si apoi, ca o consecinta fireasca sa instrainati niste ceasuri pentru a face loc altora..." stima!
Da, in ultima vreme am strans cateva zeci de ceasuri in colectie si vreau sa fac loc altora iar vanzarea principala nu se va face prin forumul dvs. ci tocmai prin websiturile pomenite de dl. Gabi1 (apropos, nu sunt suparat pe nimeni)
Intamplator, am pus asa problema, pentru ca si eu administrez un forum al unei marci auto cunoscute si stiu ce efort presupune tinerea in frau a "flow-ului" informational!
Stima!
Nu fiti naivi... doar pentru ca nu exista o anume regula, nu inseamna ca ea nu poate fi creata!
impala2328

Mesaj de impala2328 »

edy,
daca sunteti pasionat de ceasuri si ati ,,sosit,, pe forum pentru a ramane, este in regula, sunteti binevenit :!: ...ne bucuram de orice nou coleg care impartaseste pasiunea orologera ! au fost colegi (noi) care, desi erau noi veniti pe forum, aveau in posesie piese de vis :!: i-am admirat si respectat !

masura de minim 50 postari a fost impusa tocmai pentru a limita accesul celor care isi faceau cont pe acest forum strict ptr. vanzare...repet, strict ptr. comert.
ceea ce nu este in regula...
Claudiu a construit forumul acesta (sunt ceva ani buni de-atunci) cu alt scop ! Pasiune orologera, microb, putem sa-i spunem cum dorim ! Forumul s-a cladit in timp, caramida peste caramida, de un grup de iubitori de ceasuri, oameni de mare calitate si adevarati cunoscatori ai fenomenului...
deci, sa nu-i amestecam pe adevaratii constructori ai forumului cu vanzatorii de ocazie, veniti pe-aici doar ca sa-si vanda marfa...
exista mercador,okazii,tocmai,etc...
Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

@edy,
Va rog sa nu va suparati, in postarea dvs din sectiunea vanzari se intelege cat se poate de clar ca faceti comert cu ceasuri (cumparam/vindem pt. clientii nostri), folositi frecvent pluralul, de aici se intelege ca aveti deja o echipa care se ocupa de acest "hoby"... :wink:
Fotografiile din anunturi sunt realizate in studioul nostru si nu sunt prelucrate pentru a arata mai bine.
Cam tarzioara aceasta postare dar deh, intresul poarta fesul... :D
edy scrie:Edy - Bucuresti - Administrator companie amenajar si constructii. Ceasurile reprezinta un hobby!
:shock:
Succes.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
emilmaga

Mesaj de emilmaga »

Din punctul meu de vedere forumul este functional, insa acest lucru nu este destul;
Lipsesc niste ingrediente foarte importante: toleranta, rabdarea, respectul fata de celalalt, intelegerea si modestia
Exista un surplus de: aroganta, infumurarea, mandria, orgoliul, violenta in limbaj, jignire si comunicare defectuoasa
In majoritatea posturilor regasim din pacate elementele negative de mai sus, de la administratori la useri simplii toti blameaza si pozeaza in mici zei orologici cu sau fara argumente, cunostinte sau experienta.
Daca reusim cu totii sa fim mai toleranti, mai deschisi si mai putin aroganti s-ar putea imbunatati drastic atmosfera in forum si cu toii am avea mai multe de invatat, parerea mea.
Zar

Mesaj de Zar »

Subscriu. Foarte bine punctat de emilmaga.
AR1070-56E
gigel113

Mesaj de gigel113 »

Si eu subscriu la cele scrise de catre colegul emilmaga.
amis

Mesaj de amis »

Si eu subscriu la cele scrise de catre colegul emilmaga.
edy

Mesaj de edy »

Atat timp cat nu ne cunostem personal nu o sa-mi permit sa analizez pe nimeni, asa cum o face Gabi1.
In primul rand sunt un om de afaceri cu angajati si firma proprie in constructii de peste 10 ani; daca as trai in urma comertului cu ceasuri probabil as muri de foame, de aceea rog anumiti colegi de forum sa nu mai fie asa "analisti" ca la prima vedere as avea si eu de spus multe despre multi, insa prefer sa ma abtin. :wink:

Da, ca hobby, in putinul timp liber care il am, ma ocup si de ceasuri si daca tot o fac din pasiune, de ce nu sa o fac si corect, asa cum m-as astepta sa fiu tratat si de altii si cu serviciile pe care mi le-as dori. Consider, in ce ma priveste, ca sunt un profesionist in afaceri intai si de ce nu, daca tot imi vand niste ceasuri din colectie, macar sa o fac asa cum nu o face nimeni: de aceea am dat un nume acestui "hobby" si asigur garantie atat pentru ceasurile noi cat si cele pre-owned (acestea din urma sunt servisate pe cheltuiala mea inainte sa intre la vanzare). O sa mai discutam despre asta si peste o perioada de timp dupa ce se vor vedea si ceva fapte, nu vorbe!
Stima
Nu fiti naivi... doar pentru ca nu exista o anume regula, nu inseamna ca ea nu poate fi creata!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Atat timp cat nu ne cunostem personal nu o sa-mi permit sa analizez pe nimeni, asa cum o face Gabi1.
Stimate domn sunteti in mare confuzie, eu nu v-am analizat, doar am "constatat", este drept ca am fost ajutat de materialul clientului.
PS. Lasati-o incet cu pianul pe scari.
PS2. Sper ca aceste postari succesive sa nu fie contabilizate acolo unde sperati. :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

emilmaga scrie:Din punctul meu de vedere forumul este functional, insa acest lucru nu este destul;
Lipsesc niste ingrediente foarte importante: toleranta, rabdarea, respectul fata de celalalt, intelegerea si modestia
Exista un surplus de: aroganta, infumurarea, mandria, orgoliul, violenta in limbaj, jignire si comunicare defectuoasa
In majoritatea posturilor regasim din pacate elementele negative de mai sus, de la administratori la useri simplii toti blameaza si pozeaza in mici zei orologici cu sau fara argumente, cunostinte sau experienta.
Daca reusim cu totii sa fim mai toleranti, mai deschisi si mai putin aroganti s-ar putea imbunatati drastic atmosfera in forum si cu toii am avea mai multe de invatat, parerea mea.
Mai mult decat corect!
Cred ca ajunge cat s-a perpetuat acceptarea aparitiei pe forum a unor situatii conflictuale, deseori generate artificial, de catre, mereu, aceleasi personaje.
Un mare ignore cred ca le-ar potoli. Eu cel putin asa fac.
edy

Mesaj de edy »

dbonddental scrie:Un mare ignore cred ca le-ar potoli. Eu cel putin asa fac.
Cred ca ai dreptate, bun sfat! :wink:
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

edy scrie:
dbonddental scrie:Un mare ignore cred ca le-ar potoli. Eu cel putin asa fac.
Cred ca ai dreptate, bun sfat! :wink:
le-ar potoli.
Retine ca te-ai asociat cu un "sef de promotie"... :lol: (meschinaria nu se pune) :oops: :oops:
edy

Mesaj de edy »

impala2328 scrie:edy, daca sunteti pasionat de ceasuri si ati ,,sosit,, pe forum pentru a ramane, este in regula, sunteti binevenit :!: ...ne bucuram de orice nou coleg care impartaseste pasiunea orologera ! au fost colegi (noi) care, desi erau noi veniti pe forum, aveau in posesie piese de vis :!: i-am admirat si respectat !
Inteleg masura acum si vreau sa precizez ca nu am judecat-o; mi se pare normal ca sa protejati forumul de "flood" insa orice masura luata are si o reactie.
Multumesc pentru "bun venit"! Da, o sa raman!
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Sper sa contorizati postari si pe o alta arie a forumului !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
emanuelcrina

Mesaj de emanuelcrina »

am citit si eu acum despre "micul conflict" si am ajuns la concluzia logo-ului meu:
"it's nice to be important but is more important to be nice"
it's nice to be important but is more important to be nice
Scrie răspuns