Schimbare curea ceas Guess

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
george212

Schimbare curea ceas Guess

Mesaj de george212 »

Salut! As vrea sa imi cumpar acest geas Guess, W0040G5 Imagine.
Problema este ca la acest ceas nu imi place cureaua din piele si as vrea sa o schimb cu una din cauciuc, tot de la un ceas Guess, W0247G4 Imagine
dar sa pastrez catarama aurie de la cureaua de piele.
Se poate executa o asemenea "operatie" ?
Imi puteti recomanda pe cineva care poate aduce doar cureaua neagra? iar eu decat sa vin cu ceasul?

Sper ca am postat in sectiunea corespunzatoare.
Multumesc pentru timpul acordat!
Dragos M

Re: Schimbare curea ceas Guess

Mesaj de Dragos M »

Sunt fel si fel de catarame. Unele nu pot fi desfacute, altele au telelescoape, altele suruburi. Daca cele doua catarame sunt demontabile si in urma masuratorilor constatati ca sunt compatibile se poate realiza transplantul.
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Catarama de la cureua de cauciuc arata asa
http://www.naizz-horloges.nl/index.php/guess-w0247g4
Desi sub bune sanse sa fie pe telescoape.
Dar si daca n-ar fi... nu e mare smecherie sa puneti o catarama aurie similara. Observ ca nici macar nu este marcata.

De altceva ma tem, daca ceasul costa 160 de dolari, tare imi este teama ca veti plati inca jumatate pe cureaua de cauciuc.
george212

Mesaj de george212 »

Si mie tot de pret imi este frica...La B&B am vazut ca exista posibilitatea unei astfel de schimbari in regie proprie, dar din pacate nu importa acest model pentru a-mi face o idee de pret.

Multumesc !
Scrie răspuns