Ceasurile Celebritatilor / Persoanelor Publice

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Frumos dar cam scump pt buzunarul meu. Ai dreptate filmul era comando iar daca afli ce modelul de ceas ar fi interesant sa aflu.
Zar

Mesaj de Zar »

Nu stiu daca mai am filmul, trebuie sa caut prin arhiva, oricum daca il ai tu stiu ca are 2-3 secvente cu ceasul in prim plan, dai pauza la imagine si studiezi... :)
AR1070-56E
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Ok mersi nu am filmul dar poate il fac rost.
Miron

Mesaj de Miron »

Din cate imi aduc eu aminte, cand am facut chestia cu pauza pe imagine, am fost surprins ca ceasul nu era de nici o firma. Era ceva cu afisaj analog + digital. In schimb, Stallone, in Cobra, poarta un Heuer, inainte sa fuzioneze cu TAG. Misto ceasul. Am avut din seria aceea doua bucati, unul simplu si un chronograf, quartz amandoua. Imi placeau in mod deosebit ca scria pe fiecare pe cadran "Professional", iar pe spate "Tested"
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Unui Heuer ii face reclama si bad pitt sau poarta asa ceva? Poate ne spui modelul unui ceas care l-ai avut.
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Este un tip pe discovery care da lectii de supravietuirie stiti ce model de ceas parta?
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Deci:

- Bear Grylls care prezinta Man vs Wild (Born Survival, Ultimate Survival - titluri alternative) poarta in prezent un Breitling Emergency de culoare galbena. Mai foloseste si Bremont ALT-P.

- Les Stroud care prezinta Survivorman, poarta un Tissot T-Touch, de asemenea de culoare galbena.

- Ray Mears care prezinta numeroase emisiuni precum Bushcraft, Extreme Survival, Wild Food, ori Walkabout, folosea in primele emisiuni un Citizen EcoDrive de culoare neagra. In noua serie Walkabout poarta Rolex Submariner sau Sea-Dweller de culoare neagra.

8)
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

mersi
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Frumoase ceasuri :shock:
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Interesant articol.
bograd

Mesaj de bograd »

Intr-adevar, este un suflu de aer proaspat printre posesorii de ceasuri si conturi grase in banca.
mnm

Mesaj de mnm »

Din cinci ceasuri.......dupa ce citesti doar de o marca auzi.....probabil aia au platit biletul pana la Basel si retur....dar ordinari cum sunt...i-au luat baiatului ceasul inapoi dupa scrierea articolului....in 2 partzi.....
Homo suus fortuna faber est.
User
Membru Special

Mesaj de User »

mnm scrie:
Din cinci ceasuri.......dupa ce citesti doar de o marca auzi.....probabil aia au platit biletul pana la Basel si retur....dar ordinari cum sunt...i-au luat baiatului ceasul inapoi dupa scrierea articolului....in 2 partzi.....
poate mai face cateva parti/continuari ca sa ramana cu ceasul la mana :twisted:
Imagine
bograd

Mesaj de bograd »

La cate milioane are in cont nu cred ca sta in ceasul lor :)
Scrie răspuns