ceasul cu AER !!
Reguli forum
Aceasta sectiune este dedicata exclusiv prezentarilor unor companii, ceasuri de referinta, mecanisme care au facut istorie.
Orice post nou trebuie sa aduca informatii noi sau completari la un articol deja creat. Orice alt tip de post va fi sters fara avertisment.
Aceasta sectiune este dedicata exclusiv prezentarilor unor companii, ceasuri de referinta, mecanisme care au facut istorie.
Orice post nou trebuie sa aduca informatii noi sau completari la un articol deja creat. Orice alt tip de post va fi sters fara avertisment.
-
trincdorin68
ceasul cu AER !!
Am cautat ceva interesant despre ceasuri...am gasit asta: http://www.stylereport.ro/stil/ceasul-c ... ltre-atmos .Se vede ca sunt producatori de inalta clasa..
* Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii *
**Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău **
**Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău **
-
Marius tic-tac
Re: ceasul cu AER !!
Ceasul este de exceptie si producatorul are clasa, lucru pe care il au tot mai putini producatori din Elvetia si nu numai.
..Tehnologie incredibila..Credeam ca nu exista perpetum mobile..
-
vasiledincu
Pai nici nu e perpetuum mobile, sistemul nu este inchis ci deschis, functioneaza prin energia primita din exterior sub forma de energie termica.
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Nu e perpetuum mobile, dar se apropie (poate) cel mai mult, in ceea ce priveste ceasurile.
ora exacta in Romania http://ora-exacta.eu/cat-e-ceasul/