Ceasuri rusesti vintage

Ceasuri Rusesti - Russian Made
Scrie răspuns
heimdalg

Re: Ceasuri rusesti vintage

Mesaj de heimdalg »

ThePicker scrie:Am de ceva vreme un Uran pe care vreau sa il prezint pe forum, insa nu am reusit inca sa ii gasesc o curea potrivita. Ceasul are 28 mm in diametru si 14 mm distanta intre anse. Am gasit doar curele de dama la aceasta dimensiune. Aveti ceva recomandari ?
Pentru ceasuri atat de mici de obicei singura optiune viabila este o curea "bund".
bogdan1

Mesaj de bogdan1 »

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

heimdalg scrie:
ThePicker scrie:Am de ceva vreme un Uran pe care vreau sa il prezint pe forum, insa nu am reusit inca sa ii gasesc o curea potrivita. Ceasul are 28 mm in diametru si 14 mm distanta intre anse. Am gasit doar curele de dama la aceasta dimensiune. Aveti ceva recomandari ?
Pentru ceasuri atat de mici de obicei singura optiune viabila este o curea "bund".

Nu stiam cum ii spune la curea.

Postez imediat la sectiunea ceasuri rusesti vintage cateva poze cu una din curelele care mi-au fost facute la comanda pentru un 2612 de dimensiuni mai mici.

Acuma stiu si cum ii spune la genul asta de curea :D
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

Dupa cum am promis,prezint si eu mandria proaspat achizitionata.
Ceasul este o achizitie mai veche,dar cureaua este recenta si am avut ce sta dupa ea (si daca cel ce mi-a facut cureaua din pura placere nu mi-ar fi fost prieten probabil ar fi costat mai mult decat valoarea ceasului :D )
Asadar pentru cei ce apreciaza si lucrurile mai ieftine sau de buget mai redus,dar de un mare entuziasm pentru cel ce le poarta din pasiune,
Imagine
Imagine
Si cireasa de pe tort,inscriptia artistului (care face din pasiune,el fiind agent de vanzari la o firma din Cluj)
Imagine

Sper sa nu fiu hulit ca postez astfel de ceasuri,stiu ca voi posta si un Strela candva :roll:
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Tovarase, nu poti fi hulit ci doar aspru criticat pentru aceste gusturi proletare exacerbate :lol: .
Frumos aleasa culoarea curelei in raport cu ceasul. 8)
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

Poi cand vezi ceasuri postate ce au pe cadran UN,Sinn si alte alte fineturi, iar omega a devenit banalitate, mi-e un pic jena sa ma prezint si eu cu un ceas care imi face diminetile trezirea.
Am avut emotii legate de culoare,sincer iti spun,mai ales ca nu a avut un paletar de culori la el (ne-am "vazut" la mine la magazin in BM) si mai ales ca am tras de el sa-mi faca o curea la ceas,iar surpriza a venit cu atat mai mare cu cat mi-a adus 2 (cat de repede o voi prezenta si pe cealalta)
Cu siguranta la urmatorul ceas ce se preteaza cu astfel de curele voi cere sa imi fie stantat numele undeva pe spate.

PS: ma bucur ca mai exista si pasionati care apreciaza si entuziasmul colegilor ce nu-si permit sa posteze ceasuri scumpe :cry:
dino_z

Mesaj de dino_z »

Da, cureaua..cat e cureaua ??? :D
Frumos ansamblu ceas-curea...
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

Dincolo era mai ieftin :lol:
Multumesc de apreciere "tovarase" :D
dorin 69

Mesaj de dorin 69 »

Foarte frumoase si cu un farmec aparte ceasurile vintage rusesti.Eu am mai multe aflate intr-o stare precara,dar incet incet
o sa le readuc la viata.Pana acum am reusit sa ''resuscitez''doar doua.Dar mergem inainte.

Imagine

Imagine

Imagine

Era foarte zgariat dar dupa lustruire si curatare arata mult mai bine.Functionare f.buna.

Imagine

Imagine

Imagine

Carcasa,geamul,schimbate.
basty

Mesaj de basty »

Felicitari Dorin si astept sa le vad si pe celelalte "resuscitate".
geogwww

Mesaj de geogwww »

Un ceas banal, dar singurul pe care l-am văzut cu cadranul negru:

Imagine

Mecanismul era complet ruginit şi l-am schimbat...
danny

Mesaj de danny »

Nu sunt neaparat un fan al ceasurilor rusesti...doar 3 modele mi-am dorit...Wostok Amphibia, Poljot Kosmos si Strela Chronograph...pe primul am reusit sa-l gasesc in stare foarte buna...Nu e un ceas extraordinar, dar mi s-a pus pata inca de-acum mai bine de 10 ani cand eram in liceu si un prof de-al meu avea exact acest model de Amphibia. Imi pare rau ca pozele nu arata frumusetea lui, nici aparatul nu ma ajuta...dar o sa incerc sa fac unele mai bune. L-am luat fara bratara, dar intamplator aveam eu una de Wostok.

Imagine

Imagine

Imagine
basty

Mesaj de basty »

O dorință frumoasă și un ceas pe măsură. Să-l folosiți mult timp cu plăcere.
danny

Mesaj de danny »

Va multumesc! E un ceas marisor, dar se aseaza super la mana, am incheietura destul de groasa. Exista multe modele de Amphibia, si vechi, si noi, dar varianta asta cu cadran albastru inchis, indecsii orari respectivi si carcasa tonneau e singura care mi-a placut vreodata! Si sunt fericit ca l-am gasit
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Pentru ca e un ceas cuminte, 8) Komandirkie-ul meu zakaz a primit o bratara noua direct de la Cistopol.
Scrie răspuns