staiku scrie:[/img]
...sau o imagine mai buna...
Ce porti weekendul acesta???
Re: Eu port...04.0
everything around me, but me, is changing
Detalii...
Este un Dornbluth & sohn cal. 04.0, editie limitata (75 piese), mecanism mecanic cu activare manuala, in-house (s-au folosit piese de la doua mecanisme mai vechi, unul elvetian A. Shild si unul german GUB de prin anii 50')... l-am achizitionat anul acesta, dupa 8 luni de asteptare si din cate stiu eu este unicul model 04.0 din Romania...si ultimul livrat...am avut noroc :D ...Este un ceas superb...din pacate eu nu prea stiu sa fac fotografii...
Re: Detalii...
Tocmai pentru ca este un ceas superb, sunt sigur ca am aprobarea colegilor de forumstaiku scrie:Este un ceas superb...din pacate eu nu prea stiu sa fac fotografii...
everything around me, but me, is changing
Re: Detalii...
Voi incerca sa fac niste poze mai bune...am un prieten pasionat de foto si poate ma ajuta el...oricum, cand o sa am niste poze mai bune o sa le pun pe forum. Multumesc pt aprecierea ceasului...nu sunt multi cei care stiu sa 'vada' un astfel de ceas...
Asteptam demult sa ne arati si noua aceasta minunatie 
Multumim pentru poze ... interesanta ar fi toata povestea - ca sa ne bucuram si noi de cum este tratat un iubitor de ceasuri in Germania
Oricum bine ai revenit staiku !
Multumim pentru poze ... interesanta ar fi toata povestea - ca sa ne bucuram si noi de cum este tratat un iubitor de ceasuri in Germania
Oricum bine ai revenit staiku !
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
Dornbluth & Sohn 04.0
Am raspuns sugestiei voastre si am deschis un topic nou despre acest ceas, la rubrica Ceasuri Moderne...sper sa va placa si sa nu va plictiseasca toata povestea...dar trebuia spusa toata...Voi incerca sa revin cu poze!
E drept ca nu-i chiar mic (44 mm) dar avand in vedere ca este un 1000 metri, trebuia sa fie facut solid. Sa sti ca e confortabil la purtat, desi la prima vedere ti se pare mare.iEdi scrie:Bine ai venit Miron !Miron scrie:nu prea ma descurc cu pozele...
La poze trebuie sa pui "direct link" si te vei descurca
Foarte frumos ceasul, dar mare ... foarte mare ...
- Joe Zawinul
- Membru Special
Orice amator de Dornblueth & Sohn se poate adresa cu incredere...MIELucian Marcu scrie:Am doau cataloage de la Dornbluth si nu pot sa spun decat ca sunt ametit cand vad produsele lor.
Simle dar magnifice din toate punctele de vedere.
Te rugam sa nu uiti de povestea amintita de Edi.
Si nu in ultimul rand respect pentru alegerea ta.
Sanatosi sa ramânem, caci va veni si CEASUL nostru!
Zeit kann man nicht kaufen. Uhren schon.
Eine ruhige Uhr in einer unruhigen Zeit.
Zeit kann man nicht kaufen. Uhren schon.
Eine ruhige Uhr in einer unruhigen Zeit.
[/img]