Ceasuri rusesti vintage
- Raul Bordas
Re: Ceasuri rusesti vintage
Daca nu te incurca lasa-le asa. Ceasul este frumos si finut. Eu sunt multumit de ceasul meu (care este asemanator cu al tau, doar ca are aratatoarele originale).
Sa te bucuri de el si sa-l porti sanatos.
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
-
Marius tic-tac
Nu pierzi nimic, daca auriul este impecabil atunci
, daca este deteriorat vopsesti din nou.
Nu mă deranjează deloc. Din punctul meu de vedere, arată mai bine aşa, chiar dacă se îndepărtează de original. O să-i caut o carcasă şi un geam în stare bună şi o să-l trec la purtat, alternativ cu Atlanticul ce-l port acum. Muţumesc pentru urări! Asemenea şi ţie!Raul Bordas scrie:Daca nu te incurca lasa-le asa. Ceasul este frumos si finut. Eu sunt multumit de ceasul meu (care este asemanator cu al tau, doar ca are aratatoarele originale).
Nu mă îndemna la rele!Marius tic-tac scrie:Nu pierzi nimic, daca auriul este impecabil atunci, daca este deteriorat vopsesti din nou.
-
Marius tic-tac
Era sa uit...daca te mananca degetele sa nu cumva sa atingi geamul cu vreun solvent.
De ce? Ce se întâmplă? Orice informaţie îmi este utilă. Numai că nu ştiu cum să scot geamul. 
-
Marius tic-tac
Se poate matui sau chiar dizolva...de multe ori plasticul este...polistiren, ar fi bine sa fie policarbonat sau altceva care rezista.
Am primit astăzi o Pobeda în stare optică foarte bună, dar îi lipseşte balansul. Credeţi că s-ar potrivi de la o Pobeda ovală? Am una defectă. Sau ar trebui să caut un model asemănător?

- gherghin nicolae
- Moderator
Pai pune o poza si cu Pobeda aia ovala despre care zici...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
Asta e:

Primul este cu antisoc, dar s-ar putea sa se potriveasca.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
OK! Merci mult! O să încerc.
Achiziţiile de azi: două Poljot şi o Sekonda funcţionale. Mă tem că Sekonda e franken! Nu că m-aş pricepe, dar nu am văzut ceva asemănător intre cele de aici http://www.boxerora.hu/gyujtemeny/elso_szekonda.html şi am intrat la idei. Mă puteţi ajuta să descopăr adevărul?

Achiziţiile de azi: două Poljot şi o Sekonda funcţionale. Mă tem că Sekonda e franken! Nu că m-aş pricepe, dar nu am văzut ceva asemănător intre cele de aici http://www.boxerora.hu/gyujtemeny/elso_szekonda.html şi am intrat la idei. Mă puteţi ajuta să descopăr adevărul?

Tot o Slava (Sekonda), dar cu data ]n dreptul orei 6.

- gherghin nicolae
- Moderator
Cadranul sau discul de la data nu corespund... Pozitia datei nu trebuie sa fie asa .
Ceva nu-i de acolo...
Ceva nu-i de acolo...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
[quote="mihaib"]OK! Merci mult! O să încerc.
Nu este franken. Ceasul este un Vostok 2214 produs sub marca Sekonda pentru export. Carcasa, cadranul, mecanismul, indicatoarele, corespund si par a fi fost impreuna de la inceput. Numai coronita este una inlocuita.
Nu este franken. Ceasul este un Vostok 2214 produs sub marca Sekonda pentru export. Carcasa, cadranul, mecanismul, indicatoarele, corespund si par a fi fost impreuna de la inceput. Numai coronita este una inlocuita.