Ce stiti de acest site : www.voinic.ro ? A comandat cineva de pe el ceas sau alt produs ? E de incredere ? Au preturi rezonabile si intentionez sa iau un ceas de acolo. Multumesc anticipat pt. informatii.
Ideea e ca cer la varianta cu ramburs sa achiti avans min. 250 lei, ceea ce e dubios, si nu exista garantie ca primesti produsul.Normal era sa achiti la primire toata suma.Posibil sa fie o firma fantoma.
Problema e ca ceasul care il vreau doar acolo e cel mai ieftin - 700 lei - ajunge in total (cu taxe) la 900 lei, in Romania il gasesc la min. 1500 lei.
Nu cred ca sunt dubioshi. Exista de mai bine de un an shi nu am auzit zavera legata de ei.Am vrut shi eu un aparat foto din State....dar am ales cea mai ieftina metoda.....un coleg de liceu mi l-a adus de la magazinul recomandat de mine. Taxele in America difera de la stat la stat.....dar sunt in jur de 6%. Ashtia au TVA romanesc...19% + taxe curier.....dar inca raman mai ieftini ca multe surse autohtone.....
Mod Edit: Rugam fara limbaj de tip mIRC. Multumim!
Cred ca e la fel ca bombastic.ro. Adica ceasuri cumparate la bulk din America (eventula de pe piata "gri"?) si vandute la noi cu asa-zisa garantie internationala" dar fara bon de casa sau factura.