Rog identificare ceasuri de perete

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
danchristian431

Rog identificare ceasuri de perete

Mesaj de danchristian431 »

Buna seara.

Va rog sa-mi spuneti opinia Dvs despre ceasurile din site-ul de mai jos, anul de fabricatie, cat de fiable sunt, daca merita sau nu cumparate.

http://bidcal.auctionflex.com/showlot.a ... =En#images

Va multumesc!

D.
v1sauk

Re: Rog identificare ceasuri de perete

Mesaj de v1sauk »

Primul ceas nu se merita. Nu se observa marca acestuia dar sigur nu are cadranul si carcasa originale. Despre cel de-al doilea poti gasi date dand cautare pe google Comtoise. Este un ceas frantuzesc, destul de vechi. In poze nu se vad greutatile si pendulul.
abarth_mcm

Re: Rog identificare ceasuri de perete

Mesaj de abarth_mcm »

cu primul nici eu nu m-as incurca sa sa stric peretele punand asa ceva pe el :lol: Sincer, ai pune asa ceva in perete?
poate fi original si cadranul, nu zic nu, dar e f urat...plus ca nu are niciun ornament, nimic, nimic. L-as lua doar sa folosesc piese din el si nimic mai mult.

Al doilea ceas e interesant. Eu personal nu ma dau in vant dupa aceste ceasuri comtoise, dar sunt interesante. Am cochetat si eu cu ideea sa imi cumpar asa ceva, dar am renuntat.
Daca are pendulul original se merita cumparat. Greutatile se pot confectiona.
Aici totul depinde de pret daca se merita sau nu cumparat. Fara pendul si fara greutati mai mult de 100 Euro nu are cum sa faca ceasul in cauza...si asa e mult pt ceva incomplet. Daca insa ceasul e complet e alta discutie.
Tin minte ca pana de curand vindea cineva pe net 2 astfel de ceasuri complete cu un pret in jur 250 euro bucata.
Acuma ca sa faca banii astia trebuie ca ceasul sa fie si functional.Altfel...mai greu.

Bafta !
Scrie răspuns