Ceasuri rusesti vintage
Re: Ceasuri rusesti vintage
Si pentru ca spectacolul sa continue, un cronometru Slava ratrappante cu actele si ciudata sa cutie originala.
Wow! Bijuterii de-a dreptul!!!
Multumesc mult pentru apreciere. Am zis ca daca tot mai putem posta si noi pe aici, macar bal sa fie.mihaib scrie:Wow! Bijuterii de-a dreptul!!!
Aţi venit la bal în mare ţinută, aşa că eu o să vin cu un grup de "cenuşărese" achiziţionate şi primite în toamna aceasta.heimdalg scrie:Multumesc mult pentru apreciere. Am zis ca daca tot mai putem posta si noi pe aici, macar bal sa fie.mihaib scrie:Wow! Bijuterii de-a dreptul!!!
Şi cu ceva întrebări:
Indicatoarele albăstrite de la Pobeda sunt specifice unei anumite perioade ?
Am intrat în posesia unui Poljot Olimpic (vede în poză) şi nu sunt sigur dacă e franken sau nu. Cum pot să.mi dau seama de asta?
Indicatoarele albastrite le gasim in ceasurile cu finisaje superioare, insa nu putem spune ca marcheaza o perioada anume.
Poze mai clare cu Olimpicul:
- gherghin nicolae
- Moderator
E original.
Fabricat cu ocazia Olimpiadei din 1980 de la Moscova.
Fabricat cu ocazia Olimpiadei din 1980 de la Moscova.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Si parerea mea este ca Poljot-ul olimpic este original. La prima vedere nu pare sa aiba nicio componenta inlocuita.
Indicatoarele albastrite termic sunt specifice Pobedelor din anii '50. In randul de jos la centru din poza postata de dumneavoastra observ un "specimen". Probabil produs de 1MCeZ (Poljot), daca vad eu bine.
Indicatoarele albastrite termic sunt specifice Pobedelor din anii '50. In randul de jos la centru din poza postata de dumneavoastra observ un "specimen". Probabil produs de 1MCeZ (Poljot), daca vad eu bine.
Mulţumesc pt. răspunsurile promte.
@ Heimdalg: sunt sigur că vedeţi bine, de vină e poza mea.
Ceasul pe care l-aţi remarcat e Pobeda, 1MCeZ . L-am primit de la o colegă de serviciu, a aparţinut bunicului ei, primul proprietar. Am făcut o fixaţie pt Pobeda şi Poljot.
!!!
@ Heimdalg: sunt sigur că vedeţi bine, de vină e poza mea.
Rau, foarte rau. Fixatiile in domeniu de obicei se trateaza cu si mai multe ceasuri. Mai stiu eu cazuri.
Daca tot va plac Pobedele vechi, vreunul TTK ati gasit?
Cel postat de dumneavoastra are si coronita originala similara cu cea de Sthurmanskie 15j. Frumos. Sa il purtati cu placere.
Daca tot va plac Pobedele vechi, vreunul TTK ati gasit?
Cel postat de dumneavoastra are si coronita originala similara cu cea de Sthurmanskie 15j. Frumos. Sa il purtati cu placere.
Mulţumesc. Ce presupune TTK? Mai am încă muuuuulte de învăţat! 
Fabrica TTK. Asa s-a numit la inceput fabrica pe care noi o cunoastem mai mult sub numele de Raketa sau PCeZ.
Pobedele aste sunt un lucru interesant ca sa nu mai vorbim de cele foarte vechi produse in carcasa de argint si ulterior chiar in carcasa de aur.
Pobedele aste sunt un lucru interesant ca sa nu mai vorbim de cele foarte vechi produse in carcasa de argint si ulterior chiar in carcasa de aur.
A-ha! Nu ţin minte să fi văzut TTK, dar o să fiu cu ochii-n patru pe viitor. Pobedele de genul ăsta sunt marcate la fel ca şi cele scoase de 1MCeZ?
Nu. Pe cadran scrie Zavod TTK sub ora 6 iar marcajul pe punte e TTK, toate sunt cu subdial pentru secundar sau cel putin eu nu am vazut vreuna cu secundar central. Mai sunt si alte diferente mai subtile dar nu cred ca are rost sa incarcam topicul cu atatea detalii.mihaib scrie:A-ha! Nu ţin minte să fi văzut TTK, dar o să fiu cu ochii-n patru pe viitor. Pobedele de genul ăsta sunt marcate la fel ca şi cele scoase de 1MCeZ?
Pentru adevaratii colectionari de rusesti, Kirova fly back...
http://forums.watchuseek.com/f10/kirova ... 70087.html

http://forums.watchuseek.com/f10/kirova ... 70087.html